![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (16) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 24 2020, 22:16 PM
|
||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש סיכוי 😅
היית מסתכנ.ת במרחץ הדמים עבור מחבט? -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2020, 00:07 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא
היית מסתכנ.ת במרחץ הדמים עבור שק שינה? -------------------- אני ואתה, נשנה את העולם. אני ואתה, אז יבואו כבר כולם :) אמרו את זה קודם לפני^^ לא משנה P: אני ואתה נשנה את העולם :גיבור: -----------------> ואם לא את כל העולם, אז לפחות את החתימה שלך, שלא שונתה כבר מימים ימימה ^.^ אז מזל טוב, כי זה כיף להגיד מזל טוב. ואושר, עושר, יושר וכושר, כי זה מתחרז. והצלחה בכל מה שתעשה- כי מגיע לך D: ותמשיך להיות כזה חמדמד ומקסים כמו שאתה, כי אין כמוך בעולם; גם כשהוא ישתנה, לא יהיה כמוך (: אז ביי בינתיים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2020, 07:18 AM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי
היית מסתכנ.ת במרחץ הדמים עבור מצית? -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2020, 08:58 AM
|
||
![]() this is the way ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם הייתי במקום שיש בו דברים להדלקה
הייתי מסתכנ/ת במרחץ הדמים בשביל הזדמנות פז להרוג 7 מתמודדים! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2020, 12:47 PM
|
||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי
היית מסתכנ.ת במרחץ הדמים עבור קופסת גפרורים? -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2020, 13:21 PM
|
||
![]() this is the way ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא
הייתי מסתכנ.ת במרחץ הדמים בשביל הזדמנות פז להרוג 10 מתמודדים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2020, 19:21 PM
|
||
אולי
היית מסתכנ.ת במרחץ הדמים עבור צבעי הסוואה? -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2020, 23:30 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, זה אומנם יכול להיות שימושי אבל לדעתי אפשר להסתדר גם בלי זה
היית מסתכנ.ת במרחץ הדמים בשביל חנית? -------------------- אני ואתה, נשנה את העולם. אני ואתה, אז יבואו כבר כולם :) אמרו את זה קודם לפני^^ לא משנה P: אני ואתה נשנה את העולם :גיבור: -----------------> ואם לא את כל העולם, אז לפחות את החתימה שלך, שלא שונתה כבר מימים ימימה ^.^ אז מזל טוב, כי זה כיף להגיד מזל טוב. ואושר, עושר, יושר וכושר, כי זה מתחרז. והצלחה בכל מה שתעשה- כי מגיע לך D: ותמשיך להיות כזה חמדמד ומקסים כמו שאתה, כי אין כמוך בעולם; גם כשהוא ישתנה, לא יהיה כמוך (: אז ביי בינתיים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2020, 01:10 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, זה הכרחי.
היית מסתכנ.ת במרחץ הדמים בשביל סם מרדים? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2020, 10:09 AM
|
||
כןכן
היית מסתכנ.ת במרחץ הדמים עבור גלאי מתכות? -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2020, 11:05 AM
|
||
אולי לא בטוחה
היית מסתכנ.ת במרחץ הדמים עבור כבוד? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2020, 11:06 AM
|
||
לא..
היית מסתכנ.ת במרחץ הדמים עבור גלימת היעלמות? -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2020, 11:09 AM
|
||
יאפ!
היית מסתכנ.ת במרחץ הדמים עבור 1000000000000 דולר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2020, 11:10 AM
|
||
אעע נראה לי
היית מסתכנ.ת במרחץ הדמים עבור סכין מזהב? -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2020, 11:13 AM
|
||
כן, ברור
היית מסתכנ.ת במרחץ הדמים עבור רובה מים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |