האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

במחבוא איתה, סיפור בהמשכים||סופי, היא מתחבאת איתה. הדבר הכי חשוב הוא לחיות
פורסם ב: Aug 6 2020, 15:30 PM
צטט הודעה

עובד משרד הקסמים

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 70001
מגדר:female
משתמש מספר: 71976
חפצי המשתמש: צפה

צונזר

הודעה זו נערכה ע"י כריס המלך ב Sep 13 2020, 09:41 AM

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Aug 13 2020, 18:38 PM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 0
משתמש מספר: 72562

אני ממש אהבתי את הפרק. אמנם העלילה מתקדמת די מהר, וזה ממש קצת מציק לי, אבל לבינתיים זה ממש טוב!
נ"ב: זה יכול להיות ספאם?

--------------------
😋 נעה תאיר 😋 המדף שלי 😋 10 😋 יומני הנסיכה 😋 One Voice Children's Choir 😋

*במדף, צריך לרדת עד שמגיעים למדף של נעה'לה פוטר+נעה תאיר יעקבי. מצטערת על זה.

---------
פורסם ב: Aug 14 2020, 18:13 PM
צטט הודעה

קוסם סטודנט מעולה

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 160761
משתמש מספר: 61264

הו, אז יש לי כמה הערות על הסיפור בהמשכים הזה.

קודם כל, אני לא כל כך מבינה. זה סיפור בהמשכים, לא? אין לזה תקציר, פרולוג, פרק ראשון? את יכולה לפחות להגדיר מה היה הקטע שבדיוק קראנו? זה יהיה יותר קל.
עכשיו, אני לא רוצה להשוות בין קטעים, אבל אני רק רוצה להראות לך משהו - רואה את הסיפור בהמשכים הזה? אם את שמה לב, תם סידר באשכול שלו את הכל. לא, אני לא אומרת לך לעשות כמוהו. אבל לדעתי האישית זה קצת יותר מסודר וכיף לקרוא כשהאשכול מסודר ומגדירים לנו מה אנחנו קוראים.
אני עוד רגע אתייחס לקטע, אם כי שמתי לב לממה שכתבת בתחתית ההודעה שלך:
אל תשכחו שצריך תגובה אחת לפחות כדי להמשיך!

תני לי להבין, את כותבת את הסיפור בהמשכים הזה בשביל עצמך או בשביל התגובות? אני מניחה שרק את יכולה לענות על השאלה הזו. לדעתי להמשיך בשביל תגובות זה קצת... אני לא יודעת איך להסביר את זה. אני מקווה שהבנת את מה שאמרתי ותיקחי ללב :)

ועכשיו, לקטע.
אז התחלת את הקטע במשפט מאוד מעניין.
הסיפור שלי מתחיל בי, כמובן, אך ממשיך לילדה אחרת.

זה נותן לנו קצת מסתורין, אנחנו מצפים להמשך. אני אישית הייתי כותבת את זה בצורה קצת שונה, אבל זה בהחלט משאיר עניין.
אני מניחה שאם זה היה הפרולוג, את יכולה לקחת את המשפט הזה ולכתוב תקציר עם המשפט הזה, לדעתי זה יהיה ממש מגניב.
תכירו: ג'ני (ג'ניפר, אם אתם מתעקשים), אמריקאית, בת 13, שחורת שיער, עיניים ועור.

למה אחרי המשפט המעניין הזה החלטת לכתוב משהו לא קשור לגמרי? באמת, לדעתי זה לא קשור. כלומר, ברגע זה אני לא מבינה על מי את מדברת. אם את מדברת על הדמות הראשית, המספרת, לדעתי יכולת לכתוב את זה בצורה אחרת. אני אתן לך דוגמה (שאני כותבת עכשיו, בעייפות. סליחה אם זה כתוב רע):
אז... היי. השם לי הוא ג'ני, אבל אתם יכולים לקרוא לי ג'ניפר. אני חיה באמריקה מיום הולדתי, וחגגתי יום הולדת 13 לא מזמן. השיער שלי כהה, וכך גם עיניי ושיערי.

לא, אני לא הייתי כותבת את זה ככה (אני כותבת בסגנון אחר לגמרי), אבל אני מניחה שאת מבינה מה אני אומרת. זה קצת... לא ברור, המשפט שכתבת.
נערה בלונדינית נגשה למיטה שלי, עליה ישבתי.
"ג'ניפר," פנתה אליי. היא האדם היחיד שקורא לי כך. אפילו ההורים שלי השלימו עם זה שאני מעדיפה ג'ני.
"כן?"
"טוב, קשה לי לבשר לך, אבל... יש משהו שהסתרתי ממך."
"מה הסתרת ממני, דוק?"

יש לי כמה הערות לחלק הזה, שקצת מציק לי.
את אומרת כי נערה בלונדינית ניגשת אל המספרת, ולפי מה שאני מבינה אחר כך הן מכירות והן כנראה חברות טובות, משהו בסגנון. אבל את לא אומרת את השם שלה. למה? אני לא כל כך מבינה את זה. ובנוסף, למה המספרת יושבת על המיטה? היא קוראת ספר? היא בדיוק התעוררה? היא פשוט סתם יושבת? באיזו תנוחה היא יושבת? השמיכה מכסה אותה?
אז אני מבינה שהבנת את הנקודה שי. לדעתי, יכולת לפרט כאן קצת יותר.
לשני המשפטים האחרונים של החלק הזה - אני קצת לא הבנתי אותם. מישהי מספרת לדמות הראשית כי היא הסתירה ממנה משהו. האם הקול שלה נשמע מוזר? אני חושבת שיכולת לתת לנו קצת מידע עליה. על העיניים שלה, על המבט שלה. על הקול שלה.
אוקיי. אסביר. אני הייתי חולה באיזו מגיפה מחרידה שקיבלתי בסין, כשטסנו לשם בקיץ.

מה זה קשור? ברצינות, למה זה קשור? או שזה קשור ואת לא מספרת לנו כרגע... אבל זה מאוד מבלבל.
"טוב..." גמגמה דוק.

מעולה! על זה דיברתי מקודם. אני חושבת שיכולת להוסיף על המבט שלה. האם העיניים שלה מתרוצצות? היא מזיעה? אבל על זה דיברתי :)
האמת, הייתי לא מעודכנת בעליל כשהייתי חולה.

אז מה זה קשור לסיפור?
מסתבר שהייתה מערכת בחירות אחת, שני שטפונות שהרגו מאות אלפים, טעונה של תוכנית ריאליטי שדוק זכתה בה מקום שני!

ברצינות, אני לא מבינה כלום.
"נו?"

האם הדמות הראשית, המספרת, מפצירה בה?
"תנועה גזענית ביותר התחילה לחפש אנשים עם עור כהה בעיר והמשטרה תומכת בהם. אמא שלך קוראת לך,"

זהו? ככה היא אמרה את זה? כי אם כן, זה קצת מראה על האופי שלה. אני חושבת שיכולת לתאר עוד קצת, להרחיב. בנוסף, למה שמת פסיק? כי אם זה קשור לעובדה שכתבת שורה לאחר מכן "החוורתי", זה לא נכון... היה אנטר.
החוורתי

אין נקודה. טוב, זה לא הדבר היחיד שמציק לי. זהו? זו התגובה של המספרת? שוב, יכולת להרחיב עוד קצת...

אז, אני מצטערת אם זה פגע בך, אבל אני באמת לא מבינה כלום בסיפור הזה. בסך הכל זה מעניין (ממה שהבנתי).

--------------------

User Posted Image

So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful
Like a rainbow

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025