![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 67 68 [69] 70 71 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 15:06 PM
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואם זה יותר מעצבן מהתושב"ע זה אומר משהו. מסכימה. -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באסה. תוריד דיסקורד ונעשה לך תקציר! -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
או - קיי. -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 15:07 PM
|
||
מה היה עם תושב''ע?
-------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המורה היפה שלי החליטה שאין לי חופש בימי ראשון יותר ואני עדיין לא יודע אם לדחות את השיעורים למחר כי אני גמור אבל אני אהיה עוד יותר גמור כשהיא תגמור לי את החיים כשהיא תגלה ותתעצבן עליי
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לך לקרוא את זה ארוך מידי בשביל להסביר -------------------- אלה אחת
|||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 15:08 PM
|
||
איפה זה?
-------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 15:08 PM
|
||||
דיבורים 13+ -------------------- אלה אחת
|||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 15:09 PM
|
||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש אם יש משהו שאני שונא יותר מהכל בחיים זה חוסר צדק
פתחתי על זה דיון גדול בדיבורים 13+ וכל תגובה שלי הייתה מגילה באורך הגלות תציץ שם בהזדמנות אם בא לך אני צריך להגיב שם עוד פעם אבל אין לי כוח עכשיו, בל"נ אני אגיב במהלך השבוע -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
מן הסתם זה שם, דיברתי על קישור. לא משנה, כבר חוזר!
|
|
|
||||
זה בעמוד הראשון, תקרא קצת ותגיד אם התייאשת מהמגילות שכתבתי שם -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 15:10 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא לא לא התנתקתי מה קורה אנשיםםם
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 15:10 PM
|
||
ממש מוזר לי שעד לפני כמה שנים הייתה גרסה מקוצרת של strawberry fields ביוטיוב עם הקליפ הרשמי וזהו, אבל עכשיו פתאום יש את הגרסה המלאה.
-------------------- אלה אחת
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 15:11 PM
|
||
כן, הבנתי מה היה עם התושב''ע...
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 15:13 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי מושג מה זה תושב"ע
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |