![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 77 78 [79] 80 81 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 15:57 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יודעים מה אני אלך לצייר
דווקא בא לי את התמונה ההיא של קיילי ג'נר -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 15:58 PM
|
||||||||
![]() סקיב ![]() |
אני יודעת, אבל עדיין. וגם, אני יכולה לעשות הצללות עם עיפרון ממש כהה. זה תמיד עובד. -------------------- 😋 נעה תאיר 😋 המדף שלי 😋 10 😋 יומני הנסיכה 😋 One Voice Children's Choir 😋 *במדף, צריך לרדת עד שמגיעים למדף של נעה'לה פוטר+נעה תאיר יעקבי. מצטערת על זה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נורא ![]() -------------------- עומר
|||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי לכל מי שאמר לי היי
ונעה כתבתי פרטים בשרשור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש דבר כזה שנקרא מפזר פחם. אם אין לך אפשר לקחת מקל אוזניים. תקשקשי כתם על הדם עם העיפרון, תזיזי עליו את המקל עד שהעופרת תעבור ואז תציירי עם המקל את ההצללות. -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 15:59 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו נעה לשרשור
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 16:00 PM
|
||||
את התמונה הזאתי שציירתי? אגב, זה קטן עליך -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 16:01 PM
|
||||||||||
![]() סקיב ![]() |
עצה טובה! אני הולכת להשתמש בזה. -------------------- 😋 נעה תאיר 😋 המדף שלי 😋 10 😋 יומני הנסיכה 😋 One Voice Children's Choir 😋 *במדף, צריך לרדת עד שמגיעים למדף של נעה'לה פוטר+נעה תאיר יעקבי. מצטערת על זה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 16:01 PM
|
||
עשיתי הקדשה, אגב
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 16:02 PM
|
||
![]() השתמש בה בחכמה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה ךעשות איתי שירשור?
-------------------- אני מישהי כלשהי שאוהבת חתולים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כה או פשוט להשתמש באצבע. אבל זה פחות מדוייק. ועדיין, צבע אחיד מקשה על זה והופך את הציור לפחות ראליסטי -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
נו, נעה, שרשור!
אגב, זוכרת את מ שאמרת שעד שאגיע ל2K הודעות את תהיי ביותר מאלף? חה. חה. חה חה חה חה חה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 16:03 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
או או יופי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 16:04 PM
|
||
נעה 😡
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 16:04 PM
|
||
חח לא התכוונתי אלייך, אבל אם כבר..
נו נעה שרשור!!!!! שתיכן!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |