![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 49 50 [51] 52 53 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 12:54 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני פוחדת לצחוק על זה שאבא שלי ביקש סטיקרים של לבבות
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 12:54 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ טוב אנשים איך החיים מה נשמע
חח וואי כל האבות זה ככה ![]() -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 12:55 PM
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבה סבבה תזכירי לי שאין לי עתיד באיפור מה איתך? -------------------- אלה אחת
|||
|
|
||
![]() סקיב ![]() |
היי לך אפרת משבט תאיר שאוהבת לאפות
|
|
|
||||||
חח למה לא מה קרה -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה לכתוב TT
או לצייר או לעשות משהו עם חיי. מה איתך? -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 12:56 PM
|
||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פפ העיניים שלי נראות כמו עכבישים -------------------- אלה אחת
|||||||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 12:57 PM
|
||||
יאללה למה לא , די כנל את האמת בא לי לצייר או לכתוב אבל אני עצלנית מידי חח ניצן די כבר עם זה ![]() -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 12:59 PM
|
||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אע לול אבל אין לי על מה -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 12:59 PM
|
||
לול יש לי גיף מטריד בחתימה
-------------------- אלה אחת
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 13:01 PM
|
||||||||
הממ איזה סגנון אתה כותב? אוי אלה לעזאזל הפעם האחרונה שנגעתי במסקרה הכנסתי אותה לתוך העין לא מומלץ -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 13:02 PM
|
||||||
![]() סקיב ![]() |
למה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 13:02 PM
|
||
כאילו זה לא נראה ככ גרוע
זה פשוט מוזר כזה איפור בכללי זה לא מומלץ אני מרגישה שיש לי עוגה על הפרצוף. -------------------- אלה אחת
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 13:03 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
כל כך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 13:03 PM
|
||||||||||
פנטזיה בעיקר אבל די איתגרו אותי לכתוב על פלאף וכאילו ?? חח הפעם היחידה ששמו עליי איפור זה היה זוועה -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |