![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 53 54 [55] 56 57 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 13:25 PM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלו
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 13:26 PM
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלרג"ה! -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 13:26 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ישש ריילי -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 13:27 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
לא יפה, סופ! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 13:27 PM
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בגידה!
-------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 13:28 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי מושג מה הסיסמא של אלרג"ה, אבל היא לא קליטה!
למרות שאת שלנו אני מעתיקה כל פעם מינשוף אחד, אבל בלי להיות קטנוני וגם בשלנו יש טעות אבל שלכם לא קליטה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 13:29 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
סופי, לבינתיים אני לא נרשמתי לשום דבר! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 13:30 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ניצנוש שלי, שאני חינכתי, הולכת לה ונרשמת לאלרג"ה... בושה וחרפה...
לא מספיק לה להיות סלית'רינית, הורגת פרדים וסיריוסים ושמה תמונה של בלטריקס!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך את יודעת שהסיסמה של אלרגה לא קליטה אם את לא יודעת מהי? -------------------- אלה אחת
|||
|
|
||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
כי כי כולם יודעים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||
ממש לא חמודה -------------------- אלה אחת
|||||||
|
|
||
ניצן הבוגדת הזאתי! בוגדת דו פרצופית!!
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 13:31 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
אני משנה תמונה! ואני לא נרשמת לאלרג"ה!! ולא חינכת אותי!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 13:32 PM
|
||
ניצן, בא לך שרשור על בת מוגלגים וטהור דם אוכל מוות שבסוף נהפוך לזוג?
אחרי שהם שונאים זה את זאת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |