![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (38) « ראשון ... 17 18 [19] 20 21 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 16 2020, 12:03 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אז כמה שנים זה אחרי סוף העונה?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2020, 12:04 PM
|
||
![]() this is the way ![]() ![]() ![]() ![]() |
4 שנים. ואמור להיות שם פלאשבקים לזמן של העונה עצמה.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2020, 12:05 PM
|
||||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טריילר שבו רואים אש נגד מים ואז אש מנצחת זה לא בדיוק מגניב? חוץ מזה, הדיום הזה הוא על סדרה אחרת בכלל! -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 16 2020, 12:09 PM
|
||||||
![]() this is the way ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז לא ראית את מה שאני ראיתי! לא, ראית את מלחמות האש או את ברית האש. כי מלחמות האש לא קשור בכלל אבל ברית האש מדבר על 4 שנים אחרי סוף הקרב על רונאדן. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 16 2020, 12:10 PM
|
||||||||||||||||||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכן זה היה מקסים במיוחד הראפ של סוורינה והקליפ ששמו בכתוביות עם ישו ~ -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 16 2020, 12:13 PM
|
||||||||
למה סטית מהנושא?! דיברנו קודם בכלל על הסדרה על גרישא, נוירע, אלהבה, פלאנו וכל אלה. אל תסיט אותנו לסדרות מוזרות וגרועות! רוונה? את חושבת שפלאנו יופיע בעונה הבאה? -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 16 2020, 12:15 PM
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלוואי שפלאנו לא יופיע. הוא לא מבין כמעט כלום מכל מה שקורה סביבו!
-------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2020, 12:26 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם יודעים מה נחמד? שמעתי שבעונה החדשה מישהו יאכל שם את הגלידה החדשה של בן אנד ג'ריז "נטפליקס אנד צ'יל"...
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2020, 13:53 PM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וזה כל הקטע בו -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 16 2020, 13:55 PM
|
||||
בטח. אלה סתם שמועות. מי את חושבת שיאכל? פלאנו? גרישא? -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 16 2020, 14:24 PM
|
||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטח שלא פלאנו, אחרי הכל הוא אלרגי לבטנים... -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 16 2020, 14:26 PM
|
||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמעתי שדווקא פלאנו יאכל למרות שהוא אלרגי לבוטנים ואז יהיה סיפור שלם בגלל זה ויעיפו את מרקוס מהחצר כי הוא ייתן לו לאכול את זה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 16 2020, 14:32 PM
|
||||||||||
היו צריכים להעיף את מרקוס ממזמן! הוא בגד בהם פעם אחר פעם! -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Aug 16 2020, 15:14 PM
|
||||||||||||
הוא בגד רק פעם אחת וגם אז הסתבר שאיימו עליו שיהרגו את גולי -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Aug 16 2020, 15:15 PM
|
||||||||||||||
שבכל מקרה נהרג. -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |