![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (38) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 13 2020, 16:36 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני חושבת שהולכים להיות ירוקים. הלוואי שהם יסמלו שפע ובריאות! בסדרה הזו לא חסרות הפתעות ודרמות.
-------------------- 😋 נעה תאיר 😋 המדף שלי 😋 10 😋 יומני הנסיכה 😋 One Voice Children's Choir 😋 *במדף, צריך לרדת עד שמגיעים למדף של נעה'לה פוטר+נעה תאיר יעקבי. מצטערת על זה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2020, 18:19 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמג ראיתם את אידו-
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2020, 18:24 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא כ"כ מתחבר לדמות שלו. הוא מגזים עם השלושת הדברים שלו. זה היה טוב אם הוא היה קצת יותר מתון, מידי פעם תוקע את זה, אבל כל רגע???!!!
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2020, 19:05 PM
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, הוא משוגע על כל הראש. והוא עבר לשבעה. אבל הוא חטף את אלהבה!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 13 2020, 19:31 PM
|
||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו, מגיע לו המון קרדיט על זה! הוא מנע אסון נוראי!
-------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2020, 19:35 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה אסון, הכל היה מסתדר בסוף, זה לא מסוג הסדרות שהכל נהרס בסוף...
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2020, 19:43 PM
|
||
אוח. נו באמת! אז כל פעם שמישהו פותר איזושהי בעיה, את תגידי שהוא לא עזר, כי גם ככה זה היה נפתר בסוף? את לא רצינית! אני לא כ"כ מסכים איתו, זה היה צעד קיצוני, הוא היה יכול במקום זה להגיד להרברט שדסי משקרת, והכל היה מסתדר, בלי אלימות.
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2020, 19:46 PM
|
||
אויש נו, הם פשוט היו צריכים להרוג את דסי בפרק הראשון כשהיא ברחה, ואז הסידרה הייתה נגמרת בפרק שתיים.. כשפותרים דברים הכל נהרס!
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2020, 19:50 PM
|
||
לא נכון! אם הם היו הורגים את דסי, הם לא היו מצליחים להגיע לתיק!
התסריטאים שם גאונים! אין מה להגיד! תכלס, גמר אותי הקטע שדסי הגיעה לבית של סבתא שלה. יואו! אין! קטע קצת אלים, אבל גומררררר!!!! -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2020, 19:53 PM
|
||
קצת אלים?! רק בגלל הקטע הזה היו צריכים שזה יהיה פי-ג'י 18...
|
|
פורסם ב: Aug 13 2020, 19:55 PM
|
||
פסדר. נו. אני אוהב אותו. וכבר ראיתי דברים יותר אלימים.
כן מפריע לי הגסויות שיש בקטע הזה. ווהו ווהו!!! -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2020, 19:56 PM
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל תודו, הרגע שבו הסבתא אמרה שהתיק לא פוענח... זה גילה את הסוד שלה וכל השקרים.
-------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2020, 19:58 PM
|
||
אני מסכים. זה היה קצת ספוילר!
|
|
פורסם ב: Aug 13 2020, 20:10 PM
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה לעשות, אצלנו כבר חצי מהעונה החדשה עלתה!
תבדקו אצלכם. הטלוויזיה שלנו פשוט ממש משוכללת... אבל עדיין, אני לא מאמינה על הסבתא! היא הייתה צריכה לחקור יותר, ולא לשקר לדסי במצח נחושה. -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2020, 20:11 PM
|
||
כאילו שדסי היא כזו שיה תמימה...
זה כנראה עובר בגנים ;) -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |