![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 22 2020, 13:28 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגידו לי שאני נער מתבגר, שעוד לא מבין מהחיים. תגידו לי שאני אופטימיסט תמים, ותנסו לכבות את הלהבה שלי במילים. אבל זה לא יבריח ממני את הרגעים היפים של לזייף בבית ריק עם כוס תה ביד, ולילה של צפייה בכוכבים. רגשות ממלאים את הבטן, הכול טוב לכמה רגעים. תגידו לי שאני עדיין צעיר המציאות עוד לא סטרה לי בפנים. תכריחו אותי לקבל את העובדה שלא כולם זכו בחיים טובים. אבל אני אחייך וארים גבה. כי עיניים כבויות גם אני למדתי להכיר, לא רק אתה. יצא לי להכיר לילות שלמים שהתמלאו בבכי ורעידות חסרות שליטה. אבל אתם תמשיכו ותגידו שלא תמיד הכול מסתדר ודווקא להיפך, הכול תמיד נורא. אני אנסה להסביר, שזו רק נקודה, אחרי זמנים של חושך תמיד מגיעה גאולה. אבל אם תמשיכו להסביר כמה רע אני אקום ואלך לי, ואחשוב עדיין שזו לא בעיה למצוא את הדברים הפשוטים והטובים אפילו אם הכול מתמוטט סביבך. אני אגיד שיהיה בסדר תאמין או לא? זו הבחירה שלך. הרי במילא מי יקשיב לעצה של נער מתבגר אידיוט. -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2020, 20:50 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו!
זה ממש יפה, ומעודד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |