![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 23 2020, 11:55 AM
|
||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמו שכולנו יודעים, בשנותיה הראשונות בבית ספר, ג'יני הייתה מאוד אובססיבית עם הארי, עד כדי כך שלא יכלה לדבר לידו. ההדיון הזה יהיה על האם אהבתה של ג'יני אל הארי היא אהבת אמת, או רק בגלל שזה הארי פוטר המפורסם? לפני שתגידו שברור שזה אהבת אמת, אני אזכיר לכם שבספר הראשון, ברגע שלג'יני נודע מי זה הילד שביקש מאמה עזרה להגיע לרציף, היא רוצה לעלות לרכבת כדי לראות את הארי, לאחר שפרד וג'ורג' מגלים מי הוא ומספרים לאימם. כלומר, היא רוצה לחזור ולראות את הארי, רק לאחר שהיא מגלה מי הוא. שאלות מכוונות: האם לדעתכם אהבתה של ג'יני אל הארי היא רק בגלל שהארי מפורסם, וכל הקטע עם וולדמורט? אם כל הקטע עם הארי וולדמורט לא היה קורה, האם לדעתכם ג'יני עדיין הייתה מתאהבת בהארי? האם לדעתכם הקשר בין הארי ורון קשור איכשהו לעניין? דיון פורה! -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 23 2020, 12:20 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב ברור שבספר הראשון היא התלהבה מהפגישה עם הנבחר וכל זה...
אבל נראה לי שכבר מהשנה השניה זה אהבת אמת. ג'יני הגנה על הארי מול דראקו. וכשהארי הציל אותה בחדר הסודות בברור הקשר שלהם התחזק וג'יני אומרת בילד המקולל ש"כולם ברחו ופחדו ממני ורק ילד אחד בה לשחק איתי." ולשאלות שלך 1)לדעתי זה אהבת אמת 2) בהחלט ולדעתי אי אפשר לשפוט אותו על גיל 10 3) טוב זה קצת קשור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 23 2020, 13:53 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נעעעעעעע אסור לה!!
הארי שייך לדראקו בלבד!!!!!!!!!! ולדעתי, כל הקטע שלהם ביחד די משעמם.. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2020, 13:34 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
1. לדעתי זאת לא הייתה אהבת אמת בהתחלה, אבל אחרי שהוא הציל אותה בחדר הסודות זה השתנה לאהבת אמת.
2. יכול להיות, אבל אולי זה היה לוקח יותר זמן כי היא לא הייתה מכירה אותו כדמות מפורסמת 3. אולי -------------------- היי אני איילת
מה כותבים פה אני לא יודעתת טוב אז אני אעביר מסר אתם כבר קוראים את זה והמסר הוא אמממ אין מסר [אבל אני אחשוב על מסר מוצלח יום אחד!] אם קראתם עד לפה זו הוכחה שאתם יודעים לקרוא, ברכותיי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2020, 18:04 PM
|
||
![]() מוגל |
ע
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 14:57 PM
|
||
![]() מוגל |
לדתי היא כן התלהבה כי הוא מפורסם אבל אחרי זה זאת אהבת אמת
-------------------- סלית'רין לעד
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |