![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 1 2020, 15:29 PM
|
||||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסקרה זה הדבר הזה בריסים, נכון? -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אינני חושבת שזה נושא לצחוק בו :( -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לא? זאת עובדה מוכחת! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פותר בעיות אחזוים:)
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוק :( -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 1 2020, 15:30 PM
|
||||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן! פילים! -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אופס זה 105. תסתדרי עם 5 יותר. 1. כיצד נכנסים ארבעה פילים לחיפושית? שניים מקדימה ושניים מאחורה. 2. כיצד תכניס פיל למקרר? 1. פתח את הדלת. 2. הכנס את הפיל. 3. סגור את הדלת. 3. כיצד תכניס ג'ירפה למקרר? 2. הוצא את הפיל. 3. הכנס את הג'ירפה. 4. סגור את הדלת. 4. האריה מלך החיות החליט להזמין את כל חיות הג'ונגל למסיבה. מי לא הגיע למסיבה? הג'ירפה, היא במקרר. 5. איך תדע שיש שני פילים במקרר? הדלת לא נסגרת. 6. איך תדע שיש שלושה פילים במקרר? פיל אחד מחכה בחיפושית שבחנייה. 7. איך תכניס שמונה פילים למקרר? שים ארבעה פילים בחיפושית אחת, ארבעה בשנייה והכנס את שתי המכוניות למקרר. 8. למה מסתובבים בג'ונגל כל כך הרבה פילים? אין מספיק מקררים. 9. כיצד ניתן לגלות שהיה לך פיל במקרר? לפי טביעות הרגליים בחמאה. 10. איך מוציאים פיל מהמים? רטוב. 11. איך מוצאים שני פילים מהמים? אחד אחרי השני. 12. מדוע הפילים נועלים נעליים עם סוליות צהובות? על מנת שלא יזהו אותם כשהם צפים על הגב בתוך קערת חרדל. 13. האם ראית פעם פיל צף על הגב בתוך קערת חרדל? לא, סימן שזה עובד. 14. למה פילים חיים בעדר? על מנת לקבל הנחת כמות על נעליים עם סוליות צהובות. 15. איך מבריחים פיל דרך הגבול? שמים שתי פרוסות לחם משני צדדיו וקוראים לו "סנדוויץ'". 16. למה פילים נועלים נעלי ספורט כחולות? כי הלבנות כל הזמן מתלכלכות. 17. למה פילים שוחים "גב". כדי לא להרטיב את נעלי הספורט הכחולות. 18. איך הורגים פיל אדום? עם רובה לפילים אדומים. 19. איך הורגים פיל כחול? שמים אותו בשמש עד שיהפוך לאדום ואז יורים בו עם רובה לפילים אדומים. 20. איך הורגים פיל ירוק? חונקים אותו עד שיהפוך לכחול, שמים אותו בשמש עד שיהפוך לאדום, ויורים בו ברובה לפילים אדומים. 21. איך הורגים פיל צהוב? על מה אתה מדבר? ראית פעם פיל צהוב? 22. איך הורגים 10 פילים במכה אחת? צובעים אחד בורוד, הוא מת מבושה והשאר מתים מצחוק. 23. למה לפילים יש קמטים? ניסית פעם לגהץ אחד? 24. מה אמר טרזן כשראה עדר פילים יורדים מהגבעה? תראו, עדר פילים יורד מהגבעה. 25. מה אמר טרזן כשראה עדר פילים חובשים משקפי שמש? כלום, הוא לא זיהה אותם. 26. מה ההבדל בין פיל לענב? הפיל אפור. 27. מה אמרה ג'יין כשראתה עדר פילים יורדים מהגבעה? תראו, עדר ענבים יורד מהגבעה (ג'יין הייתה עיוורת צבעים). 28. איך תבדיל בין ענבים לפילים אם אתה עיוור צבעים? תקפוץ עליהם ואם לא יוצא יין זה סימן שזה פילים. 29. איך תכניס טרזן למקרר? 1. פתח את הדלת. 2. הוצא את שתי החיפושיות. 3. הכנס את טרזן. 4. סגור את הדלת. 30. איך מכניסים שני טרזנים למקרר? אי אפשר. טרזן יש רק אחד. 31. למה פילים צובעים את הציפורניים בלק אדום? כדי שיוכלו להתחבא בשדה תותים. 32. אבל אין פילים בשדות תותים. סימן שההסוואה עובדת. 33. למה פילים מתחבאים בשדה תותים? כדי שיוכלו לקפוץ ולהבהיל אנשים. 34. איך מת טרזן? אסף תותים. 35. איך קוראים לשני פילים על אופניים? אופטימיים. 36. איך תדע שיש פיל במסעדה? האופניים בחניה בחוץ. 37. איך תדע שיש שני פילים במסעדה? עמוד על האופניים שבחוץ ותביט דרך החלון. 38. איך תדע שיש פיל מתחת למיטה שלך? האף שלך מחוץ כנגד התקרה. 39. למה פילים נועלים סנדלים? כדי שלא ישקעו בחול. 40. למה בנות היענה תוקעות את הראש באדמה? לחפש פילים ששכחו לנעול סנדלים. 41. אם פגשת פיל ירוק מה תעשה?? תחכה שהוא יבשיל. 42. מה עושים הפילים כדי לצחוק? מספרים בדיחות אנושיות. 43. כיצד מטפס פיל לצמרת עץ? מתיישב על שתיל ומחכה חמישים שנה. 44. כיצד יורד פיל מצמרת העץ? מתיישב על עלה ומחכה לשלכת. 45. למה מסוכן לטייל ביער בשלכת? עלולים ליפול עליך פילים. 46. למה הפיל נפל מהעץ? כי הוא מת. 47. למה הפיל השני נפל מהעץ? הוא היה דבוק לראשון. 48. למה הפיל השלישי נפל מהעץ? הוא חשב שזה משחק. 49. למה הפיל הרביעי נפל מהעץ? הוא פחד להישאר לבד עד השלכת. 50. למה הפיל החמישי עלה על העץ? הוא חשב שקרה שם אסון. 51. למה התנינים ארוכים ושטוחים? כנראה שהם התקרבו יותר מדי לעץ. 52. למה העץ נפל? הוא חשב שהוא פיל. 53. כמה ג'ירפות ניתן להכניס לתוך חיפושית? אף אחת. הפילים מילאו אותה. 54. למה לברווזים יש רגליים שטוחות? כתוצאה בכיבוי שריפות יער. 55. למה לפילים יש רגליים שטוחות? כתוצאה מכיבוי ברווזים בוערים. 56. למה לג'ירפות יש צוואר ארוך? מרוב יריקות על פילים בוערים. 57. למי יש שני זנבות, שני חדקים, וחמש רגליים? לפיל עם חלקי חילוף. 58. מה קשה יותר מלהכניס פיל למושב האחורי של האוטו? להכניס שני פילים למושב האחורי של האוטו. 59. מה הבוטן אמר לפיל? כלום, בוטנים לא מדברים. 60. איך תדע שפיל היה בעגלת תינוק? לפי טביעות הרגליים על מצח התינוק. 61. מה קורה כשפיל יושב לפניך בקולנוע? אתה מפספס את רוב הסרט. 62. למה פילים אפורים, גדולים ומחוספסים? כי אם הם היו קטנים, לבנים וחלקים אז הם היו כדורי אקמול. 63. מה ההבדל בין פיל לכינים? לפיל יכולים להיות כינים אבל לכינים לא יכול להיות פיל. 64. מה ההבדל בין פיל לבין ביצה? אם אתה לא יודע, עדיף שלא אתה תעשה את הקניות בסופר. 65. במה דומים פיל ובננה? שניהם צהובים (חוץ מהפיל). 66. מה זה גדול אפור ומסתובב? פיל תקוע בדלת מסתובבת. 67. מה אמר הפיל לחתול? מייאו. 68. מה ההבדל בין פיל לבין דף נייר? אי אפשר לעשות טיסן מפיל. 69. למה פילים הולכים על ארבעה רגליים? כי אם הם היו עפים היה בלתי אפשרי לשמור על המכונית נקייה 70. כיצד תמנע מפיל לעבור דרך חור המחט? תעשה קשר בזנב שלו. 71. למה לפיל יש זנב? כדי שלא יגמר בפתאומיות. 72. ארבעה פילים יושבים באוטו. מי נוהג? זה שיש לו רישיון. 73. מדוע הפיל לובש מכנסיים ירוקות? בגלל שהכחולות בכביסה. 74. איך יודעים שפיל יושב על גדר? אין גדר. 75. למה הפיל לובש נעלי ספורט בצבעים שונים? כדי להתחבא במכונה למכירת מסטיקים צבעונים. 76. איך תקרא לפיל באוטובוס? נוסע. 77. מה ההבדל בין פיל אפריקאי לפילי הודי? כ- 5000 קילומטר. 78. למה הפילים שותים כל כך הרבה? הם מנסים לשכוח. 79. מה זה אפור, צהוב, אפור, צהוב, אפור, צהוב, אפור צהוב? פיל מתגלגל מגבעה עם חרצית בפה. 80. מה זה אפור, צהוב, אפור, צהוב, בום, אפור שחור, כחול, אפור, שחור, כחול? פיל מתגלגל מגבעה עם חרצית בפה, פוגע בסלע, מפיל את החרצית ומתמלא בפנסים כחולים ושחורים. 81. למה הפיל חבש משקפי שמש? כל כך הרבה בדיחות טיפשיות על פילים שהוא העדיף שלא יזהו אותו. 82. מה גדול כמו פיל אבל לא שוקל כלום? צל של פיל. 83. למה לפילים כפות רגליים סדוקות? כדי לתת סיכוי לנמלים. 84. למה לפילים ברכיים מקומטות? הם משחקים בגולות יותר מידי. 85. מה תעשה לפיל כחול? תעודד אותו. 86. מה תעשה לפיל לבן? תסתום לו את האף עד שיהפוך לכחול ואז פעל לפי ההוראות לפיל כחול. 87. מה תעשה לפיל ירוק? קבור אותו. היית אמור לסתום לו את האף רק עד שיהפוך לכחול. 88. איך יוצא פיל מתא טלפון? באותה דרך שנכנס אליו. 89. מה יש לפיל ואין לאף חיה אחרת? גורי פילים. 90. מה עושים פילים על מנת להצחיק? מספרים בדיחות. 91. איך תצוד פילים ורודים? ברובה לפילים ורודים. 92. איך תצוד פילים כחולים? אסור, זה לא חוקי. 93. איך פילים ורודים עוברים את עונת הקיץ? הם עוצרים את הנשימה עד שהם הופכים לכחולים. 94. איפה תמצא פילים? תלוי איפה איבדת אותם. 95. למה הפילים לבשו כולם חולצות ורודות? הם כולם באותה קבוצה. 96. מה אמר טרזן כשראה עדר פילים בחולצות ורודות יורד מהגבעה? הם בטח מאותה קבוצה. 97. מה נראה כמו פיל ועף? פיל מעופף. 98. איך תקרא לפיל שלובש אטמי אוזניים סגולים וחצאית? איך שתרצה. בכל מקרה הוא לא שומע אותך. 99. מה תקבל אם תכליא פיל עם קנגורו? חורים ענקיים על פני כל אוסטרליה. 100. למה מסוכן ללכת בג'ונגל בין 2 ל 4 אחר הצהריים? כי זו השעה שבה הפילים קופצים מהעצים. 101. למה ננסים כל כך קטנים? הם מסתובבים בג'ונגל בין 2 ל 4 אחר בצהריים. 102. מהם הדברים החומים שבין אצבעות הפיל? ננסים איטיים. 103. מה ההבדל בין פיל לבין ממרח שוקולד? פיל לא נדבק לחלק העליון של הפה. 104. איך תדע שפיל שכב במיטה שלך? תמצא קליפות בוטנים מתחת לכרית. 105. ראית פעם פיל מסתתר מאחורי רקפת? לא, סימן שהוא הסתתר טוב. אזהרה: לא לצטט, זה יהיה מחריד מדי. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||||||||||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנוכי מסכימה. -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
|
||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי איפה ההוכחות? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנוכי רצינית לגמרי! אם אין משמעות, אז למה אני חייה פה עדין?! ברור שיש משמעות! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליאור תיזהר אני אקח בחזרה את כל מה שכתבתי עלייך ועל הרמי תיזהר רגע אז אתה אומר שאביב מתעורר זה מענייןןןןןןןןן? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
|
||||
לא חושב שהיא צוחקת -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 1 2020, 15:31 PM
|
||||||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פדודית! יש כאן בדיחות עלינו! -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 1 2020, 15:31 PM
|
||||||
אינני צוחקת בכלל! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 1 2020, 15:32 PM
|
||||||||||||||||||||
חוזר על מה שכתבתי -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |