![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 53 54 [55] 56 57 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 1 2020, 16:16 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולם ביחד:
תעבירו את ליאור קפסולה! תעבירו את ליאור קפסולה! -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 1 2020, 16:17 PM
|
||||||||||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכול בסדר. ^^ החזרה ללימודים הייתה הרבה יותר טובה ממה שחשבתי, אז זה נהדר. מה איתך? 3> -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז תכירי לי אותךךך ואני מתקשה להאמין שאת מציקה המערכת שלי מאוד מרגיזה אפילו. אני מרגיש מת כרגע, גם את? -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תעבירו את ליאור קפסולה!
תעבירו את ליאור קפסולה!תעבירו את ליאור קפסולה! תעבירו את ליאור קפסולה!תעבירו את ליאור קפסולה! תעבירו את ליאור קפסולה!תעבירו את ליאור קפסולה! תעבירו את ליאור קפסולה!תעבירו את ליאור קפסולה! תעבירו את ליאור קפסולה!תעבירו את ליאור קפסולה! תעבירו את ליאור קפסולה!תעבירו את ליאור קפסולה! תעבירו את ליאור קפסולה!תעבירו את ליאור קפסולה! תעבירו את ליאור קפסולה!תעבירו את ליאור קפסולה! תעבירו את ליאור קפסולה!תעבירו את ליאור קפסולה! תעבירו את ליאור קפסולה!תעבירו את ליאור קפסולה! תעבירו את ליאור קפסולה! עריכה: מה לעזאזל זה עושה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Little dancer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך היום הראשון היה?
-------------------- ⭐ Noy ⭐ טכנית בפרישה, אבל מעדכנת פאנפיקים ותמיד אפשר לשלוח לי ינשוף :) !I am not throwing away my shot ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- הוזלי
|
|
|
||||
הכוונה עליי -------------------- עומר
|||
|
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
התחרות כיפית
--------------------
|||
|
פורסם ב: Sep 1 2020, 16:18 PM
|
||||||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אויש, אורי, אתה מספק חומר כל כך טוב. -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
חרא -------------------- עומר
|||
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הינני אוהבת מאוד את השירים שלהם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמ..שלומות?
-------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
תעשו לעצמכם טובה ותפרשו מפה, אני מתחננת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Little dancer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*כותבת הודעות אקראיות בשביל לא להיפסל מהתחרות*
-------------------- ⭐ Noy ⭐ טכנית בפרישה, אבל מעדכנת פאנפיקים ותמיד אפשר לשלוח לי ינשוף :) !I am not throwing away my shot ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך בדיוק להכיר את עצמי אעאע נחכה למפגש. הנני לא בחיים, בדיוק כמוך. -------------------- אלה אחת
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |