![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 1 2020, 14:52 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
9K זהיר במיוחד אז כמו שאתם יודעים כמובן, הקדשה זו מתנגשת ביחד עם הפתיחה של תחרות הטאבו הגדולה! ואז חשבתי לעצמי, איזה דבר מיוחד אנוכי יכול לעשות בהקדשה המנצנצת (✨✨✨) שלי... טאבו! אצטרך לקשר את זה לטאבו! מה שהחלטתי לעשות זה להכין הקדשה שלמה, בלי להזכיר אף אחת מהמילים הקשורות לטאבו. ואתם בטח אומרים עכשיו: "אבלאבל, דולפינוס! אינך משתתף בטאבו! וההקדשה לא נמצאת בנו"ד! מדוע תעשה דבר כזה?". התשובה די פשוטה. כי זה כיף! אכן, אתם צודקים - זה לא באמת כזה משנה, אבל עדיין, למה לא ליהנות קצת אם אפשר? וכעת, הגיע הזמן למוקדשים. (: כולכם! טובטוב אני אפרט: הסדר לא משנה אז אל תבכו רוזנ אלה שי ליאו שירה ליאור המכשפה ליאור הרגיל לילי נעם זיו ורד אורי אורטל פלג שקד יונתן ריילי אפס רוונה וויליאם אגנס מיקי (ז"ל) כריס ליאם הרמיוני מור רוני נועם אריאל יונתן וגם... אממ, איך קוראים לו? מואיר? מיאר? אנערף, הוא לא חשוב. (: הקדשה מיוחדת למי שחיפש את השם שלו ברשימה והתאכזב. אל תדאגו, אם תחפרו לי מספיק בפרטי אתם תהיו מוקדשים בטוח. יום נעים, וצ'או עד הפעם הבאה. ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 1 2020, 14:54 PM
|
||
![]() ---###--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטט
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 1 2020, 14:55 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעאע מזל טוב ותודהה 3>
-------------------- אלה אחת
|
|
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאאאאאאאא
עריכה: מזלט לול הודעה זו נערכה ע"י Aphrodiva ב Sep 1 2020, 14:55 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מקסים לי שהקדשת את &^&^*&(^3 ולא אותי
ארג רק מי זה בדיוק &^&^*&(^3? לא ידוע מזלט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 1 2020, 14:56 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנצנצים עשו לך את החתימה
-------------------- אלה אחת
|
|
פורסם ב: Sep 1 2020, 14:56 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטטט
-------------------- זיו - 20 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 1 2020, 15:04 PM
|
||||
הא? תודה לכולם! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 1 2020, 15:04 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטטטטטטטטטטטטטטטט
יאיי הוקדשתי! -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 1 2020, 15:06 PM
|
||
מה ברור
ביקשת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 1 2020, 15:08 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ
נופ שחור לבן לול נכון מיאו חתול דיסקורד דיס כאילו אני היי מה קורה מילים מהשורש ה.ר.ג מילים מהשורש ד.כ.א ונשףףףףףףףףףףףףף. אה ומזל טוב -------------------- הוזלי
|
|
פורסם ב: Sep 1 2020, 15:12 PM
|
||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל"ט!
לא הוקדשתי :( -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 1 2020, 15:19 PM
|
||||
אז את מוקדשת במיוחד! @שי יופי טופי. (: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 1 2020, 15:49 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזהל טוב
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 1 2020, 16:01 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלט
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |