![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 1 2020, 22:57 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מכתב סליחה
סליחה עולם, אני מצטערת. תמיד רציתי לתקן אותך אבל אף פעם לא הבנתי שאני זה שצריכה להשתנות. אני מבטיחה, רציתי לבנות עולם טוב. לא רציתי להביא להרס הזה. וכשאני מביטה סביב, אני מתביישת, מתביישת על החורבן שהבאתי אליך. מתביישת על כל הקרעים שיצרתי. מתביישת בכל המוות,האובדן וכאב שהבאתי לאנשים שחיים בך. אני יודעת שאני לעולם לא אוכל להתנצל. לעולם לא אוכל לחפר. אבל בכל זאת, סליחה. סליחה אני מבקשת סליחה ממכם, אנשים שאהבו אותי,מורים שהאמינו בי ומעל הכל ממכם, הורים שלי אהבתם אותי,דאגתם לי, ציפיתם להצלחה שלי. אבל אני רק הרסתי. מעולם לא אמרתי לכם תודה. נתתם לי, בלי לחשוב על לקבל משהו בחזרה. ועכשיו, רגעים ספורים לפני שאני עוזבת את העולם. אני חייבת את זה לכם חייבת להתנצל, סליחה. סליחה אכזבתי אנשים רבים בחיי אבל מעל הכל אכזבתי את עצמי. לא נתתי לעצמי סיכוי. לא התייחסתי לכל הרגעים האלו, כל הרגעים שיכולתי לגדול מהם רק הרסתי אותם. הרסתי את עצמי. תמיד היה לי את האפשרות לגדול,להשתנות. אבל לא האמנתי בעצמי. אני לא אוכל לחזור אחורה לתקן את הטעויות שלי, אבל אני יכולה להתחרט על מה שעשיתי סליחה הודעה זו נערכה ע"י .Cheval Blanc ב Sep 2 2020, 13:56 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |