![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 5 2020, 23:23 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב נו, כזה שרשור, 'תיודעת
----- אויש נו מילא ליפול לספר עם אלכס, אבל עם טרולבלה?! חשבתי במרירות ----- ממש התחשק לי עכשיו להיות קונר ואנלא זוכר מה סיכמנו יו רוצה נעשה שמתחלפים מדי פעם, כדי שיהיה מעניין? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2020, 23:25 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה מה מה לא הבנתי כלום.
מי שאתה עכשיו? קונר? ולאן הוא נפל? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2020, 23:27 PM
|
||
אני קונר, את טרולבלה עד שנתחלף ואז את תשלטי בקונר ואני בטרולבלה.
אנחנו נופלים ביחד לתוך הארי פוטר כמו שאלכס וקונר נפלו פעם פעם לתוך ארץ האגדות. מובן? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2020, 23:34 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי סבבה.
----------- אוף, באסה! כל הליפסטיק על השפתיים היפות שלי נמרח בגלל הנפילה המטופשת הזאת! נו טוב, לפחות אני עם קונר. יאיייי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2020, 23:45 PM
|
||
"טרולבלה, את מוכנה להסביר לי איך גררת אותי לפה? את כבר ביחד עם איש הפח, לא?" שאלתי בזעף
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2020, 23:51 PM
|
||
"הוא זרק אותי" יללתי ונסיתי להעמד "אבל אל תתמקד בזה, קח את זה בתור הרפתקה נחמדה ורומנטית" רפרפתי בריסי הארוכים.
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 6 2020, 00:06 AM
|
||
גלגלתי עיניים. "ופיטר פן?"
|
|
פורסם ב: Sep 6 2020, 00:13 AM
|
||
"הוא שונא להתנשק" המשכתי לילל "איך אפשר לסבול מישהו שלא אוהב להתנשק. אתה לדוגמה," אחזתי בידו כמחווה רומנטית "נורא אוהב להתנשק. נכון?"
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 6 2020, 00:38 AM
|
||
"לא תודה" אמרתי בגועל. "אז אולי נמצא איזה פאנדום עם דמות מושלמת, רווקה?"
|
|
פורסם ב: Sep 6 2020, 00:39 AM
|
||
"אבלאבל מה????" אחזתי בחזי, כולי המומה "אתה רוצה לומר שאתה לא אוהב שאני מנשקת אותך?"
הו, זה מעליב! "בוהוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 6 2020, 08:34 AM
|
||
"לא"
|
|
פורסם ב: Sep 6 2020, 22:35 PM
|
||
"או, נחמד מצידך" נעמדתי בגבי אליו, והזעפתי את פני היפיפיות. (הערת הכותבת- בלע בלע בלע בלע * 50)
"היי, קונר" קראתי אחרי שניה שבה הספקתי לשכוח מכעסי. כזאת אני, ממהרת לסלוח. "תראה מה יש שם!" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2020, 20:43 PM
|
||
"כן?"
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |