![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 6 2020, 12:38 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ארץ האגדות ![]() ♡שם הסדרה: ארץ האגדות/The Land of Stories ♡שם הסופר: כריס קולפר/Chris Colfer ♡שמות הספרים: ספר ראשון- קסם המשאלה/The Wishing Spell ספר שני- שובה של הקוסמת/The Enchantress Returns ספר שלישי- אזהרת האחים גרים/A Grimm Warning ספר רביעי- מעבר לממלכות/Beyond the Kingdoms ספר חמישי- מסעותיו של הסופר/An Author's Odyssey ספר שישי- עולמות מתנגשים/Worlds Collide ♡שנת הוצאה: ספר ראשון: יולי 2013 בארץ, במקור 17 ביולי 2012. ספר שני: מאי 2014 בארץ, במקור 6 באוגוסט 2013. ספר שלישי: אוגוסט 2015 בארץ, במקור 8 ביולי 2014. ספר רביעי: אפריל 2016 בארץ, במקור 7 ביולי 2015. ספר חמישי: פברואר 2017 בארץ, במקור 12 ביולי 2016. ספר שישי: אפריל 9 2018 בארץ, במקור 2017. ♡גוף הוצאה: אריה ניר- מודן בארץ. Little, Brown and Company במקור. ♡ארץ ושפת מקור: אמריקה, השפה אנגלית. ♡שם המתרגמ/ת: נעה שביט ♡ז'אנר: פנטזיה, מדע בדיוני מידע על הסופר מידע כללי כריסטופר פול "כריס" קולפר (באנגלית: Christopher Paul "Chris" Colfer; נולד ב-27 במאי 1990) הוא שחקן טלוויזיה, זמר, סופר ותסריטאי אמריקאי, זוכה פרס גלובוס הזהב לשנת 2010 על תפקידו בסדרה "Glee" בתור קורט האמל. קולפר נכנס לרשימת מאה האנשים המשפיעים ביותר של מגזין טיים באפריל 2011. קורות חיים קולפר נולד בקלוביס, קליפורניה ולמד ב"תיכון מזרח קלוביס". בשעות הפנאי נהג קולפר לכתוב ולביים מחזות. כשקולפר היה בתיכון המורים מנעו ממנו את האפשרות לשיר את השיר "Defying Gravity" מהמחזמר "מרשעת" כיוון שהשיר מבוצע בדרך כלל בידי נשים. חוויה זו הפכה אחר כך לעלילת משנה לדמות קורט האמל אותו הוא משחק בסדרה "Glee". קולפר הוא הומוסקסואל, ופועל למען זכויות להט"ב. בריאיון ל-"Access Hollywood" סיפר שהוריו קיבלו אותו, אך לעיתים קרובות היה קורבן להתעללויות בבית הספר, אשר בעקבותן נאלץ לעבור לחינוך ביתי בכיתות ז' ו-ח'. כשלמד בתיכון, היה חבר במועדונים רבים, בהם מועדון הדיבייט, מועדון הדרמה ומועדון הספרות. קריירה בשנת 2009 הגיע קולפר לאודישנים של הסדרה "Glee" להיבחן לתפקיד ארטי אברמס, גיטריסט הלהקה הנכה, מבלי שהיה לו ניסיון קודם. הוא לא קיבל את התפקיד, אולם תסריטאי התוכנית ריאן מרפי, שהתלהב מיכולותיו, עיצב לקולפר דמות מיוחדת עבורו - חבר המקהלה ההומוסקסואל קורט האמל. את הדמות ביסס התסריטאי, הומוסקסואל בעצמו, על חוויותיו האישיות בתור תלמיד תיכון. עם הפרסום הרב והביקורות הטובות שקבלה התוכנית, האמל הפך לאחת הדמויות המרכזיות והאהודות ביותר בסדרה. קולפר רשם לזכותו הישג מרשים בשנת 2010 כשזכה בפרס גלובוס הזהב לשחקן המשנה הטוב ביותר בסדרת טלוויזיה על תפקידו בסדרה. קולפר זכה פעמיים בפרס People's Choice Awards לשחקן הטוב ביותר בסדרת קומדיה, בשנים 2012 ו-2013. בנוסף, הוא זכה בפרס גילדת שחקני המסך ב-2010. קולפר יצא יחד עם שחקני הסדרה "Glee" לשני סיבובי הופעות "Glee Live" בצפון אמריקה ובממלכה המאוחדת, במהלכם ביצעו שירים בולטים מן התוכנית. הוא דיבב את הדמות של קורט האמל בפרק מיוחד על "Glee" ב"מופע של קליבלנד", וכן השתתף בסדרת הריאליטי "Glee Project". במאי 2014 הצטלם לתפקיד אורח בסדרה הקומית "שוות בקליבלנד" כבנה של הדמות ויקטוריה צ'ייס. בגיל צעיר הצטרף קולפר אל התיאטרון הקהילתי בעירו, והשתתף במחזות "סיפור הפרוורים", "A Christmas Story" ו"צלילי המוסיקה", שבו גם גילם דמות בשם קורט. כשלמד בתיכון, כתב, ביים וכיכב קולפר בגרסה משלו למחזה "סוויני טוד", שבה כל התפקידים היו מהמין ההפוך, וקרא לה "שירלי טוד". קולפר כתב, הפיק וכיכב בסרט "מוכה ברק", אשר יצא לאקרנים בקיץ 2012 והוציא לאחר מכן ספר בשם "Struck by Lightning: The Carson Phillips Journal" אשר מבוסס על הסרט. ב-2012 פרסם קולפר ספר ילדים בשם "ארץ האגדות: קסם המשאלה", שיצא לאור בעברית על ידי הוצאת אריה ניר. בהמשך כתב קולפר עוד חמישה ספרים בסדרת "ארץ האגדות", המגוללת את סיפורם של אח ואחות תאומים אשר מגיעים אל ארץ בדיונית בה הם נפגשים עם סיפורי האגדות המוכרים. הספר הראשון הגיע עד מהרה למקום הראשון ברשימת רבי המכר של הניו יורק טיימס. קולפר מעיד כי התחיל לעבוד על הספר מגיל שש. ביוני 2017 הוכרז כי חברת ההפקה פוקס המאה ה-20 מפתחת עיבוד קולנועי לספר הראשון, אותו קולפר יביים ויכתוב את תסריטו. ב-2012 השתתף קולפר במחזה "8" ובו גילם בחור שמעיד בדיון משפטי על זכויות להט"ב כי נאלץ לעבור טיפול המרה בצעירותו. הדמות מבוססת על סיפור אמיתי. ב-2015 הוציא קולפר ספר בשם "The Curvy Tree" ("העץ המפותל") אשר מבוסס על אחד מסיפורי האגדות שסיפר לו אביו. ב-2017 הוציא קולפר את הספר "Stranger than Fanfaction", סיפור על חמישה צעירים שמתמודדים עם אתגרים חברתיים ייחודיים. הספר תורגם בשנת 2018 ויצא לאור בשם "מוזר יותר מפאנפיק". נכון ל-2018, כתב קולפר 14 ספרים, שישה מתוכם מסדרת "ארץ האגדות". ב-3.3.2019 הודיע קולפר על סדרה חדשה שעתידה לצאת לאור ושמה באנגלית ״A Tale of Magic״. הסיפור מתקיים בעולם ארץ האגדות. הסדרה כבר יצאה לאור באנגלית, אך עוד לא תורגמה לעברית. (שימו לב שהמידע הועתק מוויקפדיה) תקציר סדרה גב הספר אלכס וקונר התהפכו כל הלילה במחשבות על קסם המשאלה... הם חייבים לעשות כל מה שיורה להם היומן, אין להם ברירה. הם עומדים לצאת למסע החיפושים הגדול בחייהם. כאשר סבתם של התאומים נותנת להם במתנה את ספר הסיפורים הנדיר שלה, אין להם מושג שהם ימצאו את עצמם בעולם שהוא מעבר לכל דימיון: ארץ האגדות, שבה כל סיפורי הילדות שסופרו להם הם אמיתיים. אבל אלכס וקונר מגלים במהרה שהסיפורים לא הסתימו "בעושר ובאושר" אלא ממשיכים להתקיים בארץ האגדות- זהבה היא פושעת נמלטת, צאצאי הזאב הרע נחושים לנקום בכיפה אדומה, וסינדרלה מצפה ללידת ילדה ראשון! התאומים יעשו הכול כדי לחזור הביתה. אבל האם יצליחו לעשות זאת שהמלכה הרעה רודפת אחריהם? ארץ האגדות הוא מסע הרפתקאות מרגש מלא קסם, מצחיק ומותח. תקציר אישי אלכס וקונר הם סתם שתי ילדים רגילים. אלכס היא ילדה שאוהבת לקרוא, לקרוא, ובעיקרון לקרוא. קונר הוא ההפך המושלם של אלכס. הוא נרדם בשיעורים, לא אוהב לקרוא, ובכללי, לא תלמיד טוב. אף על פי כן, כל דם שיראה אותם יוכל מיד להבין שהם תאומים, בגלל שהם זהים במראם. יום אחד הם נשאבים לתוך ספר האגדות הישן של סבתם, ומגיעים לעולם שבו האגדות קיימות! אך לא רק הגיבורים האהובים קיימים, אלא גם הנבלים הנוראיים מכל. אלכס וקונר יוצאים למסעות נגד נבלים וקוסמים, צבאות קסומים ולא קסומים, ובדרכם מגלים את סודות המשפחה ואת מקורם האמיתי... דמויות ראשיות אלכס- אלכס היא דמות חכמה, אינטלגנטית, היא תמיד הצד השקול והנבון בזוג האחים, אף על פי שכשהיא כועסת היא נוטה לתת לזעם להשתלט עליה. היא ילדה מאד הגיונית, חזקה, והיא גם פיה. אלכס וקונר הם תאומים, והם שתי הדמויות הראשיות בסדרה. קונר-קונר הוא דמות מצחיקה, חברותית, מנהיגה, יצירתית. קונר היא דמות נהדרת, ויש לה צורת החשיבה מאד יחודית. דבר אחד אפשר לקבוע בלי עורערין על הדמות: זוהי דמות מצחיקה מאד. קונר הוא אחיה התאום של אלכס. ג'ק- מה אני יכולה להגיד על ג'ק? ג'ק היא דמות מאד פשוטה. היא מתאורת כעליזה וחכמה, אבל גם רצינית וחזקה. ג'ק הוא החבר של זהבה, ומסופר שלפני שהם היו חברים הוא היה עצוב מדוכדך. זהבה- זהבה היא דמות חכמה, היא חזקה, והיא מאד אמיצה. זהבה היא פושעת נמלטת, שרוכבת על גבה של סוסתה הנאמנה דייסה (שלאחר זמן מה מתחתנת עם אבזם ומולידה את שיבולת שועל, הסייח הקטן), וחיה מיום ליום. היא נלחמת בחרב, היא מפלחת דברים, והיא נמצאת תמיד עם ג'ק מאז סוף הספר הראשון. לסיכום, זהבה היא לא הדמות הכתובה באגדה. היא דמות אמיצה ואמינה, אבל אל תתנו לתלתלים הזהובים ולעיניים הכחולות להטעות אתכם- היא פושעת ערמומית. כיפה אדומה- כיפה אדומה גם מתוארת בצורה שונה מבאגדה. היא מתאורת כאישה (כמו שאר הדמויות שהרבה יותר מבוגרות), שחצנית, גאוותנית, ובעלת חשיבות עצמית רבה. היא מאוהבת בג'ק, ומאד חשוב לה המראה החיצוני. אף על פי התכונות הרעות הללו, כיפה אדומה היא דמות מאד טובה. יש בה חוכמה תמימה מסוימת, היא מאד אמיצה וחזקה, ואם פוגעים בחבריה (לדוגמא חוטפים את החתן שלה באמצע החתונה), היא בהחלט תתדאג לטפל בזה. למרות שהיא לא נשמעת דמות אימהית כל כך, היא וצפרדי אימצו את הילדים האבודים וטיפלו בהם בחוכמה. צפרדי- צפרדי הוא הדמות הראשונה שפוגשים התאומים. הוא זכה לכינויו בגלל שמכשפה קיללה אותו פעם שיראה כצפרדע ענק. במהלך הספרים דמותו משתנה מצפרדע לאדם, ולבסוף הוא נשאר צפרדע מרצונו החופשי. צפרדי הוא דמות מאד מנומסת, לא אמיצה במיוחד אבל נחמדה, חביבה, וחסרת ביטחון. הוא כנראה הדמות האהובה ביותר על התאומים בעולם האגדות. אמא אווזה- אתם מכירים את אמא אווזה הזאת שקוראת סיפורים לילדים קטנים? אז זהו, שזה לא נכון. אמא אווזה היא סבתא זקנה, בעלת מרץ, אווז בשם לסטר, ויכולת טובה מאד בפוקר. היא שותה כל הזמן שמפניה, היא מרמה הרבה, וחשוב לדעת שהיא חייה במשך מאות שנים בזהויות שונות. פעם המונה ליזה, פעם האווזה מהסיפורים, וכך הלאה. אמא אווזה אוהבת את הדגנים של אמא אווזה. אמא אווזה חברה מאד טובה של קונר, הוא קרורה לה אלף אלף, והיא קוראת לו קוף אחרי בן אדם. היא דמות מצחיקה, אהובה, ומוסיפה המון עניין לכל הספרים. שרלוט- היא אמא של התאומים, היא אחות. היא חכמה, אמיצה, נחמדה, ובכללי אמא מאד טובה. בוב- אביהם החורג של התאומים. הפיה הסנדקית- סבתם של התאומים. מתאורת כאישה שמנמנה, חייכנית, נחמדה וחביבה. מתה בספר השלישי. ברי- קונר מאוהב בברי. היא אומרת כל מה שהיא חושבת, היא כנה, היא חכמה, אמיצה ומוסיפה המון. ארתור- חברה של אלכס, דמות קצת גאוותנית ומתנשאת. הוא טוב לב ומאד אמיץ. האיכר רובין- החבר לשעבר של אלכס. צנוע, ביישן, נחמד, אמיץ, טוב לב. מת בספר האחרון. מחבקות הספרים- ווינדי, לינדי, מינדי, וסינדי, הן מחבקות הספרים. הן קראו לעצמן מחבקות הספרים כשראו את אלכס מחבקת ספר. הם במשך שנים ידעו שאלכס לא נעלמה סתם, והן חקרו והציקו לקונר. אוהבות לקרוא ספרים. לבסוף הצתרפו לאחיות גרים. האחיות גרים- קרובות משפחה של ברי. חוקרות על עולם האגדות. אמרילך- הבן של האיש במסכה. ילד צעיר ונחמד, חביב וביישן. האיש במסכה- דמות הנבל. דודם של אלכס וקונר. מטרתו היא להשתלט על עולם האגדות לאחר שאימו (הפיה הסנדקית) גזלה ממנו את הקסם שהיה נער. שיפים (אזהרה, מכילים ספוילרים) ברי וקונר. שרלוט ובוב. אלכס והאיכר רובין. אלכס וארתור. דייסה ואבזם. צפרדי וכיפה אדומה. ג'ק וזהבה. מרינה וצפרדי. חוות דעת אישית סוף סוף, לאחר כל הכתיבה המייגעת, הגעתי לקטע הזה! ארץ האגדות היא סדרה נהדרת, קסומה, מלאת הומור מתח והרפתקאות. אני אוהבת הרבה דמויות בה; את סאלי הערמונית, את ברי, את זהבה ואת ג'ק, את מחבקות הספרים, את רוזט, את אלכס, את קונר, ובקיצור כמעט את כולם! הסופים בה מפתיעים, מצחיקים ומשמחים, היא מעניינת ולא הצלחתי להתיק ממנה עין עד שגמרתי אותה. היא סדרה מדהימה, כריס קולפר מתאר בתיאורים צבעוניין ומצחיקים את הדמויות בה. הרעיונות מדהימים, הכול בדיוק במינון הנכון. אין לי הערות, היא סדרה פשוט מקסימה! הסדרה נהדרת, הייתי אומרת שהיא מתאימה לילדים בן שמונה, ללוא משפט אחד בה ("אבל אני לא מנסה להתמזמז איתם"), אז נלך על עשר. אהבתי כל חלק, נהנתי מכל רגע. הספרים השאירו לי טעם של עוד, רציתי רק להמשיך לקרוא. כריס קולפר לא השאיר אף שאלה פתוחה, הוא כתב את הכול בצורה חלקה, בעלת עלילה זורמת, שאפשר להבין מיד. הכתיבה גבוהה, אבל לא מדי. אפשר בקלות מאד להבין את המילים שם. אף על פי כן, מצאתי פה ושם כמה שגאיות תפוס או ניקוד. לא משהו רציני, לא הרבה, אבל עדיין זה נראה פחות טוב ככה. לסיכום, הסדרה מהממת, רוצו לקרוא אותה! ציטוטים "סלחו לי, האחים גרים," התנצל הגנרל וחייך עוד חיוך מעושה. "העין שלי תמיד מתחילה לפרפר כשמשקרים לי. ״גברת פיטרס, את חולממממת!״ המהם. ״אכלת סושי מקולקל ועכשיו יש לך חלומות רעים על תלמידייך לשעבר! צאי מהכיתה לפני שנתגלה לעינייך בתור עזרי לימוד!״ ״רגע אחד,״ אמרה גברת פיטרס. ״זה קשור איכשהו לעולם האגדות?״ לסתם של התאומים נשמטה מרוב הפתעה. זה היה הדבר האחרון שציפו לשמוע ממנה. הם הרגישו כאילו היו בסרט שדילג פתאום על קטע חשוב. ״אֶה... כן,״ אמר קונר. ״טוב, זה היה קל.״ "כן, אבל אני חייב להבהיר. בְּרִי מעולם לא הייתה חסרת מנוחה," אמר הסופר בצחוק. "היא בהחלט עשתה הכול בזמן המתאים לה, וכך היא גם מתה. אבל במשפחתנו לא אומרים מתה או נפטרה, אנחנו אומרים שבה אל הקסם — וזה מתאים לה הרבה יותר. לפני שובה אל הקסם, אשתי הטמינה בביתנו אלפי פתקים בכוונה שאמצא אותם אחרי לכתה. לא עובר יום בלי שאגלה פתק המזכיר לי לקחת את התרופות שלי או לאכול ארוחת בוקר." "אבל, מר ביילי —" "טוב, זה היה ערב נפלא, אבל אני חייב לסיים אותו עכשיו," אמר הסופר. "הייתי שמח להישאר ולענות על כל השאלות שלכם, אבל ארבע השעות שבהן אני בהכרה מגיעות לקִצן." ״לא הסתדרנו בהתחלה,״ אמר ד״ר מיטשל. ״היא הקפידה איתי כמו שאף אחד לא עשה לפניה. העמיסה עלי שיעורי בית והשאירה אותי אחרי הלימודים כדי שאקרא בקול בפניה. בשלב מסוים נמאס לי לגמרי מהיחס המיוחד שקיבלתי ממנה, ואיימתי לכסות את קירות הבית שלה בגרפיטי אם היא לא תפסיק. למחרת היא נתנה לי מכל של תרסיס צבע וכרטיס עם הכתובת שלה, ואמרה, 'לא משנה לי מה תכתוב, העיקר שלא יהיו לך שגיאות כתיב.'״ תמונות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אז קדימה, רוצו לקרוא! הודעה זו נערכה ע"י ㅂㅈㄷㄱ쇼ㅕㅑㅐㅔ ב Mar 29 2021, 11:17 AM -------------------- נגה ✦ כותבת ✦ משרשרת ✦ מוזר זה דרך החיים שלי ✦ שלחו ה"פ ![]() ![]() גניבה היא פשע, כמובן, ודבר מאוד לא מנומס. אולם כמו רוב הדברים הלא־מנומסים - תחת נסיבות מסוימות זה בסדר. זה לא בסדר, לדוגמא, אם אתה נמצא במוזיאון ומחליט שציור מסוים ייראה טוב יותר בסלון שלך, אז אתה פשוט תולש אותו מהקיר ולוקח אותו. אבל, אם אתה מאוד, מאוד רעב, ואין לך שום דרך להרוויח כסף, זה לא נורא כל כך לתלוש את הציור מהקיר, לקחת אותו הביתה, ולאכול אותו. וכמובן, פריצות: יאיי איזה כיף לי, אני בחתימה החמדמדה של נגה! אז נגה מה אפשר להגיד? את חמדמדה כמו החתימה שלך, מהממת, מושלמת ועוד הרבה דברים טובים שאני מתעצלת לכתוב (: והכי חשוב; תקראו את הפאנפיקים שלה בקיצור נגה היא משהו - משהו, ביי ביי לכם, הייתי פה 🤘🏼 נגה, נגה, נגה. יש יותר מהממת ממך? אז שלהום לכם בני תמותה, חשוב שתדעו שנגה מוכשרת ברמות, יש לה פאנפיקים מדהימים אז רוצו מהר מהר לקרוא אותם, וממש ממש כיף לדבר איתה כי היא חכמה ומעניינת ברמות. וזה שהיא המשרשרת הטובה ביותר שאי פעם פגשת כבר הזכרתי? בקיצור, נגה היא מדהימה, ואי אפשר בלי נגה כי אז לא תהיה מי שתחלץ אותי ממבוכים עמוסי פאד- תאי צמחוני ודברים טעימים, ובטח יוכל אותי איזה דרקון בינתיים... אז אני אשאיר לך 3> ואלך לי, אז בביי חתימה חמדמדה של נגה! אזז שלום לעוד חתימה שאני נכנסת אליה בזמני הפנוי כי זה אחלה תחביב וזה מעביר אחלה את הזמן שאין לי בכל אופן עכשיו אני בחתימה של... נגה! אז נגה היא מדהימה והיא חמודה והיא נחמדה והיא גם פרופסרית אז תנו לה כבוד והיא מעניינת כזאת אז תמיד יש על מה לדבר איתה וקיצור אני מתה עליה והיא מושלמתתת אז יאלוש נגה כפרה אני לא יכולה לחפור כאן עד אינסוף אז אני אלך לי לא לפני שאני יכתוב את המשפט שכמו שאתם יודעים אני לא משאירה חתימות בלעדיו- תפוח אדמה זה מושלםם אז יאלוש חיים של סבתא שלך את אבל אני צריכה לגמור את הפריצה הזאת אז ביי נשמה הייתי כאן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 6 2020, 13:54 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי!
סיקור מדהים מדהים! אני מכירה את הסדרה, והיא אחת הטובות בעולם!! וכל מי שקורא את *זה* ולא קרא את הסדרה - אני אהרוג אתכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לכו לקרוא!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 6 2020, 14:30 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני קראתי יש לי את כל הסדרה בבית
אחלה סיקור -------------------- Crazy
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 23:25 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
סידרה מהממת ממש, הייתי מכורה אליה!
-------------------- על נהר אספירין ישבנו
במקומות המוכרים לא שומעים לא רואים כאילו אנחנו אוויר עוד מעט יגמר הסרט בקרוב המציאות התמונה מטושטשת והצליל לא ברור כי כולנו עבדים אפילו שיש לנו כזה כאילו פותחים פה גדול ומחכים לעונג הבא כולנו מכורים של מישהו שמבקש עכשיו תרגישו פותחים פה גדול ומחכים למנה הבאה חלונות ראווה יפים פה זה הכל למכירה גם אנחנו תלויים עם פתקי החלפה אז מה נעשה עם הכעס הזה מה יהיה עם הקנאה כולם רוצים להיות חופשיים אבל ממה אלוהים ממה כולנו עבדים אפילו... מילים לשיר עבדים - נגיעות - ברי סחרוף נגיעות (1998) [/img] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 4 2020, 14:48 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו כל הכבוד על הסיקור! רואים שממש אהבת את הסדרה, ובצדק זאת סדרה מדהימה D:
אבל יש לי כמה הערות: דבר ראשון, בתעודת זהות את צריכה לכתוב את שם הסופר באנגלית, שם הסדרה והספרים באנגלית ואת הוצאת הספרים באנגלית. בנוסף, מספיק להוסיף רק תקציר של הספר הראשון מהגב שלו ותקציר שלך לכל הסדרה, כי כשאת כותבת את הכל זה נהיה קצת מייגע לקריאה. כמו שאמרת בעצמך - זה ארוך ולא מושך ככה. חוץ מזה שהתקצירים שלך גם היו קצרים מדי, כי התקציר שלך צריך להיות לפחות חמש שורות. וחוץ מזה, המידע על הדמויות לא אמור להיות איפה את כותבת את דעתך על הדמויות - בשביל זה יש את הדעה האישית או שתסקרי את הדמויות עצמן. מידע על הדמויות זה צריך להיות נטו מידע, לא שום דבר אחר. בנוסף הייתי להמליץ לך להפריד בין אלכס לקונר, כי הם לא דמות אחת הם שני אנשים שונים ^^ ובסוף כדאי שתמחקי חלק מהציטוטים, כי יש הרבה יותר מדי. הייתי להמליץ על מקסימום חמישה-שישה ציטוטים. אפשר יותר עם את רוצה, אבל לא יותר מדי ^^ חוץ מזה הייתי להמליץ לך למרכז את הטקסט ולא רק את הכותרות, כי זה לא נעים בעין. חוץ מזה הסיקור ממש יפה ומושקע, כל הכבוד D: תתקני את מה שאמרתי ואוסיף ללינקייה ^^ -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2020, 13:23 PM
|
||
ערכתי.
-------------------- נגה ✦ כותבת ✦ משרשרת ✦ מוזר זה דרך החיים שלי ✦ שלחו ה"פ ![]() ![]() גניבה היא פשע, כמובן, ודבר מאוד לא מנומס. אולם כמו רוב הדברים הלא־מנומסים - תחת נסיבות מסוימות זה בסדר. זה לא בסדר, לדוגמא, אם אתה נמצא במוזיאון ומחליט שציור מסוים ייראה טוב יותר בסלון שלך, אז אתה פשוט תולש אותו מהקיר ולוקח אותו. אבל, אם אתה מאוד, מאוד רעב, ואין לך שום דרך להרוויח כסף, זה לא נורא כל כך לתלוש את הציור מהקיר, לקחת אותו הביתה, ולאכול אותו. וכמובן, פריצות: יאיי איזה כיף לי, אני בחתימה החמדמדה של נגה! אז נגה מה אפשר להגיד? את חמדמדה כמו החתימה שלך, מהממת, מושלמת ועוד הרבה דברים טובים שאני מתעצלת לכתוב (: והכי חשוב; תקראו את הפאנפיקים שלה בקיצור נגה היא משהו - משהו, ביי ביי לכם, הייתי פה 🤘🏼 נגה, נגה, נגה. יש יותר מהממת ממך? אז שלהום לכם בני תמותה, חשוב שתדעו שנגה מוכשרת ברמות, יש לה פאנפיקים מדהימים אז רוצו מהר מהר לקרוא אותם, וממש ממש כיף לדבר איתה כי היא חכמה ומעניינת ברמות. וזה שהיא המשרשרת הטובה ביותר שאי פעם פגשת כבר הזכרתי? בקיצור, נגה היא מדהימה, ואי אפשר בלי נגה כי אז לא תהיה מי שתחלץ אותי ממבוכים עמוסי פאד- תאי צמחוני ודברים טעימים, ובטח יוכל אותי איזה דרקון בינתיים... אז אני אשאיר לך 3> ואלך לי, אז בביי חתימה חמדמדה של נגה! אזז שלום לעוד חתימה שאני נכנסת אליה בזמני הפנוי כי זה אחלה תחביב וזה מעביר אחלה את הזמן שאין לי בכל אופן עכשיו אני בחתימה של... נגה! אז נגה היא מדהימה והיא חמודה והיא נחמדה והיא גם פרופסרית אז תנו לה כבוד והיא מעניינת כזאת אז תמיד יש על מה לדבר איתה וקיצור אני מתה עליה והיא מושלמתתת אז יאלוש נגה כפרה אני לא יכולה לחפור כאן עד אינסוף אז אני אלך לי לא לפני שאני יכתוב את המשפט שכמו שאתם יודעים אני לא משאירה חתימות בלעדיו- תפוח אדמה זה מושלםם אז יאלוש חיים של סבתא שלך את אבל אני צריכה לגמור את הפריצה הזאת אז ביי נשמה הייתי כאן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2020, 13:34 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שימי לב שהתקציר שלך עדיין קצר מדי, ושכתבת על קונר במידע על אלכס :>
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2020, 13:37 PM
|
||
ערכתי שוב (חחח).
-------------------- נגה ✦ כותבת ✦ משרשרת ✦ מוזר זה דרך החיים שלי ✦ שלחו ה"פ ![]() ![]() גניבה היא פשע, כמובן, ודבר מאוד לא מנומס. אולם כמו רוב הדברים הלא־מנומסים - תחת נסיבות מסוימות זה בסדר. זה לא בסדר, לדוגמא, אם אתה נמצא במוזיאון ומחליט שציור מסוים ייראה טוב יותר בסלון שלך, אז אתה פשוט תולש אותו מהקיר ולוקח אותו. אבל, אם אתה מאוד, מאוד רעב, ואין לך שום דרך להרוויח כסף, זה לא נורא כל כך לתלוש את הציור מהקיר, לקחת אותו הביתה, ולאכול אותו. וכמובן, פריצות: יאיי איזה כיף לי, אני בחתימה החמדמדה של נגה! אז נגה מה אפשר להגיד? את חמדמדה כמו החתימה שלך, מהממת, מושלמת ועוד הרבה דברים טובים שאני מתעצלת לכתוב (: והכי חשוב; תקראו את הפאנפיקים שלה בקיצור נגה היא משהו - משהו, ביי ביי לכם, הייתי פה 🤘🏼 נגה, נגה, נגה. יש יותר מהממת ממך? אז שלהום לכם בני תמותה, חשוב שתדעו שנגה מוכשרת ברמות, יש לה פאנפיקים מדהימים אז רוצו מהר מהר לקרוא אותם, וממש ממש כיף לדבר איתה כי היא חכמה ומעניינת ברמות. וזה שהיא המשרשרת הטובה ביותר שאי פעם פגשת כבר הזכרתי? בקיצור, נגה היא מדהימה, ואי אפשר בלי נגה כי אז לא תהיה מי שתחלץ אותי ממבוכים עמוסי פאד- תאי צמחוני ודברים טעימים, ובטח יוכל אותי איזה דרקון בינתיים... אז אני אשאיר לך 3> ואלך לי, אז בביי חתימה חמדמדה של נגה! אזז שלום לעוד חתימה שאני נכנסת אליה בזמני הפנוי כי זה אחלה תחביב וזה מעביר אחלה את הזמן שאין לי בכל אופן עכשיו אני בחתימה של... נגה! אז נגה היא מדהימה והיא חמודה והיא נחמדה והיא גם פרופסרית אז תנו לה כבוד והיא מעניינת כזאת אז תמיד יש על מה לדבר איתה וקיצור אני מתה עליה והיא מושלמתתת אז יאלוש נגה כפרה אני לא יכולה לחפור כאן עד אינסוף אז אני אלך לי לא לפני שאני יכתוב את המשפט שכמו שאתם יודעים אני לא משאירה חתימות בלעדיו- תפוח אדמה זה מושלםם אז יאלוש חיים של סבתא שלך את אבל אני צריכה לגמור את הפריצה הזאת אז ביי נשמה הייתי כאן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2020, 21:49 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
סיקור מהמם!
דבר אחד שלא תואם לספרים - האיכר רובינס הוא אבא של רוק רובינס. מי שהצגת כהאיכר רובין הוא בעצם רוק רובינס. -------------------- קראו לי דרקונית אין לי באמת כוח ליצור חתימה יפה ומושקעת. רוצים לדעת עליי דברים? שלחו ינשוף! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2020, 12:10 PM
|
||
![]() מוגל |
סיקור נהדר וסדרה נהדרת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2020, 19:27 PM
|
||
התקציר עדיין קצר מדי :<
את רק צריכה לכתוב שורה מלאה, זה יכול להיות אפילו ספויילר בתנאי שתסמני אותו. אני להאמין בך! -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |