![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 09:07 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבי תעודת זהות ![]() ◇שם: אבי ◇הספר ממנו לקוחה הדמות: סדרת באושר ועושר כאילו ◇גיל: 11 ◇משפחה: אחיה ג'ונה בן השבע, אמה ואביה שפתחו עסק לעורכי דין, ואחרי הספר הרביעי גם כלבלב בשם נסיך. תקציר הסדרה תקציר מגב הספר שלום, קוראים לי אבי. פעם החיים שלי היו נורמליים, ואז המראה במרתף בלעה אותי ואת אחי ג'ונה... תקציר אישי היי! קוראים לי אבי! אני ילדה רגילה לחלוטין. יש לי חברים רגלים, אח רגיל, הורים רגילים, בית ספר רגיל, בית רגיל. אה, וגם יש לי מראה קסומה במרתף... מידע על הדמות אבי גרה בהחלה בקנדה, בבית שקרוב לבית סבתה, אותה אהבה מאד? היו לה שם חברים טובים, והכול היה רגיל ונעים. סבתה, שיש לה תואר בספרות, נהגה לספר לה ולאחיה ג'ונה סיפורים כל הזמן. אבל לא סתם סיפורים, את האגדות המקוריות. אבי הקשיבה תשעים אחוז מהזמן, וג'ונה... טוב, עשר אחוז. אבי אהבה מאד את סבתא, ואת הבית הנעים שלה (עם הג'קוזי בפרט), וגם סבתה מאד אהבה אותה. היא נתנתה לה שרשרת עם תיליון מאם הפנינה, וקופסת תכשיטים עליה מיוצרות כל הדמויות מכל האגדות. אבל, כשהוריה של אבי מחליטים לפתוח עסק לעורכי דין ועוברים לסמתוויל, הכול מתחיל להשתבש. אבי, שאוהבת סדר וחוק (היא רוצה להיות שופטת שתגדל), לא מצליחה להסתדר בסבביה החדשה ויש לה שלל תלונות: על הילדים המעצבנים, צורת הדיבור המציקה, והשוני שלה מכולם. אבל אז, יום אחד, אחייה השובב ג'ונה משחק במרתף, ונוקש בטעות על המראה המפחידה והענקית בה. ובאותו הרגע, חייהם משתנים מקצה לקצה... חוות דעת אישית אבי היא דמות מאד... יחודית. היא שתלטנית, היא מצחיקה, היא אחראית, היא חכמה... אני לא יודעת איך לתאר אותה. בסך הכול היא אחות גדולה באופי, דאגנית, אחראית, אבל זה קצת משתלט עליה וגורם לה להרים את האף. היא לא בדיוק המודל האידאלי לגיבור מושלם, אבל בכל אחד יש פגמים, אין מה לעשות. אני לא כזה אוהבת את היחס שלה לג'ונה, יחס מתנשא וקפדני, אבל חוץ מזה היא דמות ממש סבבה. הודעה זו נערכה ע"י ㅂㅈㄷㄱ쇼ㅕㅑㅐㅔ ב Sep 16 2020, 13:00 PM -------------------- נגה ✦ כותבת ✦ משרשרת ✦ מוזר זה דרך החיים שלי ✦ שלחו ה"פ ![]() ![]() גניבה היא פשע, כמובן, ודבר מאוד לא מנומס. אולם כמו רוב הדברים הלא־מנומסים - תחת נסיבות מסוימות זה בסדר. זה לא בסדר, לדוגמא, אם אתה נמצא במוזיאון ומחליט שציור מסוים ייראה טוב יותר בסלון שלך, אז אתה פשוט תולש אותו מהקיר ולוקח אותו. אבל, אם אתה מאוד, מאוד רעב, ואין לך שום דרך להרוויח כסף, זה לא נורא כל כך לתלוש את הציור מהקיר, לקחת אותו הביתה, ולאכול אותו. וכמובן, פריצות: יאיי איזה כיף לי, אני בחתימה החמדמדה של נגה! אז נגה מה אפשר להגיד? את חמדמדה כמו החתימה שלך, מהממת, מושלמת ועוד הרבה דברים טובים שאני מתעצלת לכתוב (: והכי חשוב; תקראו את הפאנפיקים שלה בקיצור נגה היא משהו - משהו, ביי ביי לכם, הייתי פה 🤘🏼 נגה, נגה, נגה. יש יותר מהממת ממך? אז שלהום לכם בני תמותה, חשוב שתדעו שנגה מוכשרת ברמות, יש לה פאנפיקים מדהימים אז רוצו מהר מהר לקרוא אותם, וממש ממש כיף לדבר איתה כי היא חכמה ומעניינת ברמות. וזה שהיא המשרשרת הטובה ביותר שאי פעם פגשת כבר הזכרתי? בקיצור, נגה היא מדהימה, ואי אפשר בלי נגה כי אז לא תהיה מי שתחלץ אותי ממבוכים עמוסי פאד- תאי צמחוני ודברים טעימים, ובטח יוכל אותי איזה דרקון בינתיים... אז אני אשאיר לך 3> ואלך לי, אז בביי חתימה חמדמדה של נגה! אזז שלום לעוד חתימה שאני נכנסת אליה בזמני הפנוי כי זה אחלה תחביב וזה מעביר אחלה את הזמן שאין לי בכל אופן עכשיו אני בחתימה של... נגה! אז נגה היא מדהימה והיא חמודה והיא נחמדה והיא גם פרופסרית אז תנו לה כבוד והיא מעניינת כזאת אז תמיד יש על מה לדבר איתה וקיצור אני מתה עליה והיא מושלמתתת אז יאלוש נגה כפרה אני לא יכולה לחפור כאן עד אינסוף אז אני אלך לי לא לפני שאני יכתוב את המשפט שכמו שאתם יודעים אני לא משאירה חתימות בלעדיו- תפוח אדמה זה מושלםם אז יאלוש חיים של סבתא שלך את אבל אני צריכה לגמור את הפריצה הזאת אז ביי נשמה הייתי כאן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 4 2020, 14:34 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני להקפיץ כדי לת"בב ^^
דבר ראשון, אני לא באמת לדעת איך להרגיש לגבי הדמות. כאילו... זה קצת מרגיש יותר שסיקרת אותה בגלל שאת מרגישה שאת צריכה מאשר בגלל שאת אוהבת אותה. זה לא דבר נורא כמובן, אבל זה קצת השפיע על הסיקור לדעתי. דבר ראשון, התקציר קצת הרבה יותר מדי. הוא בקושי שורה אחת, וצריך חמישה. כנ"ל על הדעה האישית, שצריכה להיות חמש שורות ולא רק שלוש. בנוסף לזה, המידע על הדמות לא אמור להיכתב בצורה של תקציר. את אמורה לכתוב את כל מה שקרה לדמות בספר, ופשוט לסמן ספויילרים. לא לסיים ב"חייהם משתנים מקצה לקצה..." כי זה קליפהאנגר מיותר ולא מתאים במידע על הדמות. חוץ מזה חלק מהכותרות צבועות בצבע קצת זוהר לעין אז אני להמליץ לך לתקן את זה ^^ תתקני את הכל ואוסיף ללינקייה D: -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |