![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (132) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 14 2020, 14:57 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"מעולה"
פרעתי את שערי וניסיתי להבין מאיפה מתחילים לסדר הכל. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2020, 14:57 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"תתחיל לסדר לי את הארון"
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2020, 15:00 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אוח. זה כזה לא פיר!"
ניקו מייאש עם רמת הבלגן שלו. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2020, 15:02 PM
|
||
הסתכלתי עליו בשעשוע
"אתה זה שבלגנת" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 14 2020, 15:04 PM
|
||
"אני בלגנתי את הבלגן. זה לא נחשב"
משכתי ערמת חולצות ודחפתי בתוך המדף. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2020, 15:04 PM
|
||
*גיכוח*
*גיכוח* -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 14 2020, 15:07 PM
|
||
"סתום"
ניסיתי לסגור את דלת הארון. יש! היא נסגרה, כל עוד היא מצליחה להיסגר, כל הבלגן שבפנים לא נחשב. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2020, 16:26 PM
|
||
"אתה יכול להפסיק אתה יודע. לא השבעתי אותך בנהר סטיקס. "
|
|
פורסם ב: Sep 14 2020, 20:06 PM
|
||
"אה יאאאא"
שלפתי בחזרה את כל הבגדים וזרקתי על ניקו *צחוק מרושע* -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2020, 20:17 PM
|
||
"בלגן אהובי היקר!"
|
|
פורסם ב: Sep 14 2020, 20:21 PM
|
||
"אה..."
לךחעכק'ךתלעק הוא. קרא. לי. אהובי. "אני בצבע של סלק?" הודעה זו נערכה ע"י כריס רוטשילד ב Sep 14 2020, 20:21 PM -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2020, 20:23 PM
|
||
"יותר כמו קיר"
|
|
פורסם ב: Sep 14 2020, 20:25 PM
|
||
"אווו"
"אה, עזוב את זה, פשוט הייתה לי סחרחורת" יש מצב שהוא מחבב אותי, או שזו סתם פליטת פה שלו? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2020, 20:30 PM
|
||
"תשתה מים"
|
|
פורסם ב: Sep 14 2020, 20:32 PM
|
||
"כן כן"
וואי אני עדיין בשוק. או שאני סתם לוקח ללב כל אמירה חברית? לעזאזל! אני צריך להיות לבד עכשיו. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |