![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (132) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 16:07 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"טוב הייזל, לא משנה. תודה על ההקשבה, אני צריך לבדוק שאין חניכים פצועים במרפאה"
"ביי" ------------ קייקיי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 16:10 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"ג'ייסון אפשר עצה?"
"מה קרה ניקו?" "אני... אני חושב ש.." -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 16:13 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשעמדתי במרפאה שמעתי את ניקו וג'ייסון מדברים מאחורי החלון.
זה לא שאני מקשיב בכוונה לשיחות של אחרים. אבל.. זו לא אשמתי שהם דיברו כל כך קרוב אלי. הודעה זו נערכה ע"י כריס רוטשילד ב Sep 15 2020, 16:14 PM -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 16:15 PM
|
||
ג'ייסון-
"שמה?" ניקו- "אני אוהב את וויל. אבל הוא אף פעם לא יאהב אותי." -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 16:17 PM
|
||
התיישבתי מהר על כיסא לפני שאני אפול.
ניקו. ניקו די אנג'לו אוהב אותי! את וויל סולאס! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 16:21 PM
|
||
ניקו-
"למרות ששמעתי אותו אומר להייזל שהוא אוהב אותי" "אבל אני יודע שזה לא יעבוד ביננו" ג'ייסון- "היי, הכל יסתדר. אני יכול להביא את פייפר שתשדך בינכם" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 16:22 PM
|
||
יצאתי מדלת המרפאה בשקט.
ברגע שניקו יעבור שם אני אתפוס אותו לשיחה. מה זאת אומרת לא יעבוד בנינו? זו אהבה הדדית! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 16:23 PM
|
||
ניקו-
"תביא את פייפר. אני רוצה את וויל!" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 16:25 PM
|
||
מחיתי את עיני מדמעות התרגשות.
ניקו רוצה אותי! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 16:27 PM
|
||
ג'ייסון-
"פייפר! פייפר!" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 16:29 PM
|
||
הצצתי אל מאחורי הביתן, איפה שניקו וג'ייסון עמדו.
----------- שניקו יראה אותו -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 16:30 PM
|
||
קייקיי
------------- ראיתי שוויל מציץ. הוא שמע אותי? שיט שיט שיט ושיט -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 16:31 PM
|
||
ניקו היה נראה מובך.
אבל מה אכפת לי! אני כל כך מאושר. "ניקו!" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 16:31 PM
|
||
"ג'ייסון זה הזמן שתלך" לחשתי לג'ייסון
"וויל..." -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 16:34 PM
|
||
התקדמתי אליו
"אתה.. התכוונת למה שאמרת קודם?" למה אני חייב להסמיק? לעזאזל! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |