![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (132) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 21:42 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אתה כן."
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 21:43 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אתה חושב?"
הסטתי את הפוני השחור שלו ממצחו. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 21:43 PM
|
||
"אני בטוח"
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 21:45 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
במקום לענות משכתי אותו לשכיבה לידי.
"אתה מרשה לי להסתכל עליך כל היום וכל הלילה?" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 21:48 PM
|
||
"לא זה מטריד רצח"
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 21:50 PM
|
||
"אבלאבל"
נאנחתי. הוא כזה חתיך וחמוד. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 21:55 PM
|
||
"אתה יכול להתגנב שאני ישן, ואז לבהות בי"
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 21:56 PM
|
||
"יאא זה נחמד מצידך"
הצמדתי את שפתי לשלו. הן כל-כך רכות שאני מת. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 11:19 AM
|
||
*שתיקה*
|
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 11:21 AM
|
||
בוקר טוב, גמני קמתי הרגע :)
------------------------- "אני אוהב אותך" לחשתי על שפתיו -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 11:26 AM
|
||
"כנל"
|
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 11:32 AM
|
||
"אני לא רוצה שתגיד כנל"
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 11:49 AM
|
||
"כנל כנל כנל כנל"
|
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 11:53 AM
|
||
"סתום!"
"אני רוצה שתגיד לי מה אתה מרגיש. לא כנל" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 12:06 PM
|
||
"אני מת עליך. בסדר?"
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |