![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (132) « ראשון ... 34 35 [36] 37 38 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 23 2020, 14:12 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*התעלמות*
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2020, 14:12 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"וויל!"
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2020, 14:15 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"מה?"
עכשיו הסתובבתי אליו -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2020, 14:16 PM
|
||
"אני יודע שאתה כועס עליי ורוצה שניפרד, אז..."
"סליחה" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 23 2020, 14:19 PM
|
||
"לא לא מה פתאום"
נבהלתי "פשוט חשבתי שאולי... אתה בכלל לא רוצה" "עזוב כלום" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2020, 14:21 PM
|
||
"אתה בטוח...?"
|
|
פורסם ב: Sep 23 2020, 14:29 PM
|
||
"כן. אני רק חששתי, אתה יודע.. שאולי לא בא לך בכלל לנשק אותי"
הסמקתי. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2020, 17:40 PM
|
||
"מה פתאום"
"פשוט התעצלתי לנקות ומר ד' אמר שהוא יגרש אותי אם אני לא אסדר כי ההרפיות מנסות לאכול אותו ולא אותי" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 23 2020, 17:43 PM
|
||
"אז בסדר"
חיבקתי אותו חזק -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2020, 17:45 PM
|
||
"ה...הצלעות"
|
|
פורסם ב: Sep 23 2020, 17:47 PM
|
||
הרפתי ממש טיפה
"זה כיף לחבק אותך" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2020, 17:49 PM
|
||
*חיוך*
|
|
פורסם ב: Sep 23 2020, 17:51 PM
|
||
נשקתי לראשו
"מה אתה רוצה לעשות עד שנצטרך לישון?" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2020, 17:51 PM
|
||
"לקפוץ לאגם!"
|
|
פורסם ב: Sep 23 2020, 17:52 PM
|
||
"מה יש לך לעשות באגם?"
"יש שם רק אצות" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |