![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (132) « ראשון ... 38 39 [40] 41 42 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 20:46 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אתה חיוור מאוד!"
"תשכב על המיטה" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 20:51 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אמ... אני תמיד חיוור"
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2020, 20:53 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אפילו יותר מתמיד, אם זה אפשרי"
*רעידות* "קפוא לי ורטוב לי" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 4 2020, 22:49 PM
|
||
״אני בסדר״
״כנראה שאתה חטפת היפותרמיה״ ״חכה פה״ -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Oct 4 2020, 22:50 PM
|
||
"סליחה על המים"
הסתכלתי על השלולית מתחתי. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 4 2020, 22:50 PM
|
||
״איטס או קיי״
|
|
פורסם ב: Oct 4 2020, 22:52 PM
|
||
"ברור, כי גם ככה אני זה שמנקה לך את הביתן"
*רעידות* -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 4 2020, 22:54 PM
|
||
״כע״
רצתי במהירות לביתן אפולו, לראות מי ער ויכול לעזור -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Oct 4 2020, 22:55 PM
|
||
התיישבתי על הרצפה והרגשתי זרמים של חום וקור בגוף
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 4 2020, 22:59 PM
|
||
ראיתי אחד ער, אז לקחתי אותו מהר לביתן שלי
|
|
פורסם ב: Oct 4 2020, 23:03 PM
|
||
*מחכה לניקו*
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 4 2020, 23:03 PM
|
||
הגענו.
״נראה לי שהוא סובל מהיפותרמיה״ -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Oct 4 2020, 23:05 PM
|
||
"א..אני ב...סדר רק... צריך להתחמם.. קצת"
גמגמתי בגלל השיניים הנוקשות. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 4 2020, 23:09 PM
|
||
הוא התחיל לעשות כמה כשפי ריפוי והופ וויל החלים
|
|
פורסם ב: Oct 4 2020, 23:11 PM
|
||
"אוהו תודה"
"יותר טוב עכשיו" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |