![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (132) « ראשון ... 44 45 [46] 47 48 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 11 2020, 18:23 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"שמוף בעצמך" פרעתי את שערו השחור "נו יאללה ניקוש. אני מת כבר לראות אותך נלחם בחניכים בלי חולצה" *קריצה*
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2020, 18:24 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"רק אם אתה תגלוש. בלי חולצה"
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2020, 18:27 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"סיכמנו"
"אבל זה יצטרך לחכות ליום חם יותר" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2020, 13:44 PM
|
||
"
חם בחוץ" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Oct 12 2020, 13:46 PM
|
||
"אז שנלך מיד אחרי התפוס את הדגל או שנבריז ונברח לים עכשיו?"
*רמז רמז* -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2020, 13:46 PM
|
||
"ווילי!"
|
|
פורסם ב: Oct 12 2020, 13:48 PM
|
||
"מה ניק?"
הלוואי שנבריז. הלוואי. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2020, 13:51 PM
|
||
"אתה פאקינג הכרחת אותי להיות מדריך ואתה רוצה עכשיו להבריז!"
|
|
פורסם ב: Oct 12 2020, 13:53 PM
|
||
"אממ"
"אוף אני דוגמה רעה. אסור לי להיות אתך שזה לא ישפיע עליך" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2020, 13:54 PM
|
||
"מה פתאום"
"אני פשוט אסדר משהו עם פרסי" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Oct 12 2020, 13:56 PM
|
||
"סומך עליך שתסדר משהו אז נלך לעשות חיים"
*חיוך רחב* -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2020, 13:57 PM
|
||
"אפ פפ פפ. אתה זה שהולך לשכנע את פרסי"
"אני מסדר לנו פיקניק" "וקיא מזויף" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Oct 12 2020, 13:58 PM
|
||
"אוף נו פסדר"
יצאתי שפוף מהביתן "ביי" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2020, 14:03 PM
|
||
״תהנה! ותגיד לפרסי שאני חולה ואפילו אתה לא הצלחת לרפא אותי״
|
|
פורסם ב: Oct 12 2020, 14:05 PM
|
||
"אני מצליח לרפא כמעט כל דבר" אמרתי בהתנשאות "אבל הוא די סתום, אז אולי הוא יאמין לזה"
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |