![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 12 2020, 14:55 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדורג R על קללות שוביניסטיות ואזכורים של מיניות ובכלל הסאבטקסט פה זה מיזוגניה ואלימות מינית קצת אז תקראו רק אם מתאים לכם
ראיתי בטוויטר צילומים של השירים של צ׳יקי או איך שלא קוראים לו וזה העלה בי כל כך הרבה כעס שהשיר הזה זה מה שיצא הציטוט הראשון בבית הראשון (״ביתך העני כה חשך לעת ליל / ועצוב בו ודאי לאין סוף״) הוא מתוך ״עוד אבוא על ספך״ של נתן אלתרמן, והציטוט השני (״צמוד הטייץ לישבן המלצרית התפוח״) הוא מתוך ״בתל אביב״ של רועי צ׳יקי ארד. אם לא יצא לכן לקרוא עדיין על צ׳יקי תעשו גוגל קצת הוא בנאדם די דוחה אסכם בזה שממש לא כתבתי שירים המון המון המון זמן כאילו ברמת השנתיים כי פשוט לא יוצא לי אז אין פה ממש מבנה זה קצת ארוך אבל לא נורא --- כשגברים כותבים על נשים הם כותבים דברים כמו ״ביתך העני כה חשך לעת ליל / ועצוב בו ודאי לאין סוף״ או ״צמוד הטייץ לישבן המלצרית התפוח״ ואני תמיד אומרת שבטוח יש כאלה שהם לא כאלה אבל ככל שהזמן עובר, אני מבינה שגברים לא יודעים לכתוב על נשים. אהבה בשבילם היא הישג, תחרות שניצחו, גביע מנצנץ בשבילם נשים הן פרס מתקתק, כמו טופי לילד שהגיע למקום הראשון במשחק. הם יתחרו עלינו, יריבו מכות יתווכחו ויקראו דיבס ויחלקו ביניהם את הבנות ולפעמים הם יצליחו, לפעמים יזכו במרוץ אבל הם לא יבינו אף פעם שאת הכל אנחנו רואות. הם יכתבו שאת כוסית ושווה ויש לך תחת מאלוהים יישבעו שהם יעשו לך רק טוב ושהם לא כמו בנים אחרים הם יבטיחו לדאוג לך ולהגן עלייך לשמור עלייך מכל רע והם לא יבינו שלפעמים את הרע הם רואים במראה גברים לא יכתבו על החיוך של נשים לא יכתבו על איך שהעיניים שלה זוהרות כשמשהו מעניין אותה גברים לא ירצו לשמוע שהיא מקבלת ציונים טובים לא יהיה להם אכפת אם כואב לה כי מה שהם עושים אצלו בבית אחרי הלימודים זו מבחינתם הפואנטה כשגברים יכתבו לה הודעות רומנטיות באמצע הלילה, כשהם יגידו שהיא מהממת והכי יפה בעולם, הם ידברו על צורה ועל שפתיים ועל הציצי הגדול כי מבחינתם זה יופי; הם לא יגידו שהאודם הוא היפה, או שהחולצה הזאת חמודה עליה הם לא יגידו שהתסרוקת מהממת, רק שהבלונדיני מתאים לה כשגברים כותבים על נשים הם רואים אותה בתור עצם זר חיה מעניינת בגן החיות, איש ברחוב ששר מבחינתם הנשים הן אובייקט שמתקיים עם שני סוגים של אופי הסוג הראשון הוא הזורמת הכוסית השווה אחושילינג אחי בחיים לא ראית מישהי כזאת והסוג השני הוא הזונה כלבה איכס יא מכוערת מי הסתכל עלייך בכלל שרמוטה מגעילה ואני לא יודעת אם זה יותר מצחיק או עצוב לראות שהם חושבים שהם מבינים - הם יכתבו בלהט על מין דרך עדשות פורנו של סקס מזויף, הם ישלמו עלייך בדייט ויפתחו לך את הדלת כמו ג׳נטלמן והם יהיו בטוחים שככה זה אמור להיראות. כשהמסקרה שלך תהיה מרוחה (ובטוח תהיה מסקרה, אחרת לא תענייני אותם) הם לא ישאלו למה בכית ואם את צריכה חיבוק הם יגידו לא לבכות כי ככה את לא יפה (או שהם יגידו לך שאת יפה גם כשאת בוכה, ויהיו בטוחים שמעולם לא נולד גבר פמיניסטי כמוהם.) אולי הוא יגיד לך שהוא משורר, ותצפי שיכתוב עלייך שיר רומנטי אלא שהוא ישתמש במילים גבוהות נוטפות שליטה ומיניות ואת תרגישי לא בנוח אבל הוא יחשוב שכתב לך את השיר הרומנטי שרצית כי מבחינתו זו רומנטיקה. אז אני מנסה להגיד לעצמי שיש גברים שיוכלו עוד ללמוד אבל ככל שיוצא לי לקרוא יותר שירה אני מבינה שגברים לא יודעים לכתוב על נשים. --- אם קראתם עד לפה אני אשמח ממש לת׳׳ב ואם לא ת׳׳ב אז גם סתם תגובה תעשה לי את היום!! :)) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 12 2020, 19:53 PM
|
||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא ממש טוב בלת"בב על שירים אבל אני רוצה להגיד שאני מאוד אוהב את המסרים שאת מעבירה דרכו ואיך שאת מנסחת אותם. הכתיבה - כרגיל - מעולה, המבנה של השיר קצת מסורבל לי אבל כבר אמרת שלא כתבת הרבה זמן שיר אז אני סתם יוצא פה קטנוני ><" המסרים פה מדהימים לחלוטין ואני בעד שמישהו ילחין את זה וישגר את זה בטיל לפרצוף של הצ'יקי הדוחה הזה. השיר מהמם, המסר עוצמתי וחשוב כל כך, זה מעלה מודעות וזה באמת מדהים.
הודעה זו נערכה ע"י Motivation ב Sep 12 2020, 19:53 PM -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |