![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (13) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 14 2020, 19:20 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
''גרייס מה?" שאלתי בחוסר הבנה. "וי, שמעת על המקום הזה אי פעם?"
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2020, 22:51 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"נא אה, אה רגע! זה מה שהטייס אמר!" הבנתי פתאום, זה גם מה שהיה כתוב בשלט של הטיסות!
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 10:42 AM
|
||
"אז אין את מי להאשים?" שאלתי באכזבה...
"היינו יכולות לקנות את גרייסלנד עם כסף מטביעה על היעד, אבל אם עלינו לפה ביודעין-" -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 11:20 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נאנחתי, זה הכול באשמתי.
טוב ארץ מוזרה, הינו אנו באים! -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 19:12 PM
|
||
''אולי יהיה פה נחמד..'' ניסיתי.
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 19:22 PM
|
||
"הממפ." המהמתי בעצבנות.
"יהיה פה נחמד." אמר הציפיש -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 19:28 PM
|
||
''יופי..'' אמרתי.. ''אז, אתה יודע אם יש מפה טיסה לישראל?"
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 19:36 PM
|
||
"ישרמה?" אמר הציפודם עם מבטא מוזר.
ואז נחתנו -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 21:20 PM
|
||
הבטתי סביב. "אוקיי, המקום הזה מוזר.." ציינתי את המובן מאליו.
"בכול מקרה," המשיך איש הציפור, "אני לא דובר את השפה של הדברים שגרים פה, אני פשוט אוהב את המקום וגר באיזור.." -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 22:55 PM
|
||
"אה... או... קיי?" אמרתי מבולבלת מהארץ המשונה
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 09:12 AM
|
||
הסתובבתי כדי לשאול את איש הציפור עוד משהו, אבל הוא נעלם. ''טוב, נראה שאנחנו ברשות עצמנו...''
|
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 12:21 PM
|
||
הנהנתי בשקט וניסיתי לקלוט את כל המראות. היינו באיזה שוק מלא.
|
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 12:24 PM
|
||
המוני דוכנים סביב היו עמוסים באוכל, תכשירים, מוצרים והרבה דברים מוזרים שלא היה לי מושג מה הם...
|
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 12:33 PM
|
||
יו תראי" קראתי כי מצאתי את 'תרופת הקסם לקשרים מכל הסוגים'
|
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 12:34 PM
|
||
"יו מגניב!" אמרתי והבטתי על שאר המוצרים בדוכן..
"מעניין איך הם קוראים לכסף שלהם פה.." -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |