![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (38) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:06 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אוי נכון"
התחלנו לרוץ בזיגזג בין כל האנשים מזל שאנחנו קטנים כאלו -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:08 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אנחנו במחלקת עסקים"
"הלו ווי אר ניד טו להיכנס טו דה ארפליין" -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:11 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"המבטא שלך מזעזע"
גררתי אותו לצד שנייה לפני שאיש שמן בגודל בנין מעך אותו מתחת לרגל שלו "או, הנה, נראה לי זה שם המטוס שלנו" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:12 PM
|
||
"סלחי לי על המבטא"
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:15 PM
|
||
"חחח לא זה מצחיק אותי"
"מה אמרת שוב שהמספר של המטוס?" ------------- עכשיו תגיד מספר שונה ממה שאמרת קודם.. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:16 PM
|
||
"850"
"אללה בואי" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:18 PM
|
||
"אווץ'" החלקתי על המדרגה הראשונה ונפלתי
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:19 PM
|
||
"נו בואי"
"אני אחבוש לך תרגל בטיסה" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:23 PM
|
||
"סבבה"
קפצצתי במעלה המדרגות על רגל אחת. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:24 PM
|
||
"רק לי האנשים פה נראים מוזרים?"
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:25 PM
|
||
"אהמ..."
"נראה שיש פה הרבה רוסים או משהו כזה..." -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:25 PM
|
||
"כנראה...."
"רוסים שאוהבים את ניו יורק זה חדש" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:30 PM
|
||
"אולי יש שם משהו קשור לרוסים..."
"טוב, מה 'כפת לי עכשיו, בא נשב, כואבת לי הרגל" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:31 PM
|
||
"יאללה"
"שורה 15 מחלקת עסקים" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:33 PM
|
||
דידתי אחרי ליאור
"אני ליד החלון" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |