![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 [2] 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 20 2020, 20:23 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי ככה חונכתי מאז שנולדתי. ככה הסבירו לי ולימדו אותי. אבל אני פתוח לשמוע דברים נוספים. אם יש לכם מישהו אחר להציע למשיחיות או כל מיני הערות - לכו על זה ותציינו לי. אם תהיה לי תשובה אני אגיב. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 21 2020, 08:04 AM
|
||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוק כמו שאותך לימדו וחינכו שישו\ע המשיח, אותנו חינכו שזה משיח בן דוד\יוסף, שיגיע ויגאל אותנו, לאחר מלחמת גוג ומגוג.
-------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2020, 10:21 AM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בגלל זה אפשר לשבת ולדון על כל הפרטים על המשיח. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 08:29 AM
|
||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בתכל'ס, לפי מה שלימדו אותי, לא יודעים עד שהוא מופיע. אולי אם מישהו ילמד את הזהר ואת סודות הקבלה הוא ידע, אבל בתכל'ס לא יודעים.
-------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2020, 02:55 AM
|
||
![]() מוגל |
שמות רבים ניתנו למשיח: "ינון שמו", מנחם, שילה, דוד, צמח, חזקיה (או בן חזקיה), ישי (לא ישו), שבתאי, שמעון, יעקב...
אין מחלוקת בקרב פוסקי ההלכה, כי משיח בן־דוד הוא אדם (ילוד אשה, לא דמות אמורפית), והוא צאצא ישיר (בן של בן של בן של בן...) של שלמה בן דוד בן ישי. משיח בן־יוסף יכול להיות כל אחד, אפילו ישו. גם המלך חזקיה יכול היה להיות המשיח, והחמיץ את ההזדמנות. שמעון בן כוזיבא ("דרך כוכב מיעקב") היה בחזקת משיח, שבתאי צבי, יעקב פרנק... מנחם־מנדל שניאורסון... ניר בן־ארצי. אלא שתפקידו של משיח בן־יוסף מוגדר וברור: להלחם את מלחמות ישראל ולנצח, להשיב את עם ישראל לארצו, ולמות עם סיום תפקידו. עד כה, אף אחד מן המועמדים לא עשה זאת. תפקידו של משיח בן־דוד: להשיב את עם ישראל אל אביהם שבשמים. אלא שאינו יכול להתגלות בטרם ימות משיח בן־יוסף. "עני ורוכב על חמור" - הפירושים אמנם לא שוללים את הפשט, אלא שזו צורת ביטוי לדרך טבעית, בלי רעש וצלצולים. יבוא חייל דוגמת אריק שרון, ויגיע בפוליטיקה אל כסא ראש הממשלה; יוביל את ישראל לנצחונות במלחמות; לשלום עם כל אומות ומדינות העולם; וכל העולם יכיר בגדולת עם ישראל, בארצו של עם ישראל, ובתורת ישראל כתורה היחידה (לא ה'ברית החדשה'). אם עשה את כל אלה - בדיעבד, יתברר כי היה זה משיח בן־יוסף. בינתיים, זה לא קרה. תחיית המתים היא מושג אמורפי, ובהחלט ייתכן שפירושו כפשוטו. כשתקרה - נדע שזה זה. כל עוד לא קרתה, קיימת האמונה היהודית שתקרה לאחר בואו של משיח בן־דוד. לפיכך, 'חזרתו' מן המתים של ישו אינה אפשרית באופן פרטני. אם יבוא מישהו ויטען כי הוא המשיח, כנראה שהוא יגיע מהר מאוד ל'אבארבנל'. אם בכל־זאת הוא ייחלץ משם ויגיע להיות גיבור ישראל - אתמוך בו, ללא קשר לזהותו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2020, 07:26 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
א יש פה בעיה. בתנ"ך מובאים כמה קריטריונים למשיח, והם קריטריונים מאוד כוללניים, שיכולים לכלול כמה אלפי אנשים. מה עושים?
זה מזכיר עוד כמה בעיות שיש בתנ"ך. "לא תעשה כל מלאכה", איזו? "ימול בשר ערלתו", איפה? ועוד ועוד ועוד. מה הפיתרון? תורה שבעל פה. בלעדיה אי אפשר להבין את התנ"ך. וכבר הרחבנו על זה במקום אחר בפורום. חז"ל אומרים לנו מה הקריטריונים למשיח. ישוע לא עמד בהם. מה לעשות. הקטע עם היהודים הוא שהם לא מפרשים את התנ"ך איך שבא להם, אלא איך שהם קיבלו במסורת עד למשה רבינו עליו השלום, ששמע מאלוקים עצמו. ב ברור שמענין אותי מה אומר המילה עלם, בהתחשב בעובדה שזה הצורה הגברית לעלמה. כמו שלא תאמר שחכם זה מראה על איש שיש לו שכל, וחכמה מראה על אשה שאין לה שכל, כיון שזה אותה מילה רק בצורתה הנשית, כך גם עם עלם זה בחור צעיר, עלמה זה לא אשה שלא קיימה יחסי מין. ג לגבי מה שכתבת על הנבואה של יחזקאל. אם הנביא הביא את זה כאות לאחזיה, זה נבואה שאמורה להתגשם בחיי אחזיה, אחרת זה לא יגיד לו כלום. ד איזה נס קרה אחרי שהוא קרא אלי אלי למה עזבתני? ואיך זה עונה על השאלה למה הוא התפלל להושע אם הוא היה אמור למות? ה אשמח מאוד אם תאמר לי את המקום המדויק של ספר הזוהר שדיברת עליו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2020, 13:06 PM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1) סליחה שאני אומרת אבל מה שכתבת גרם לי להבין שמאוד קשה לך להאמין. שאתה צריך הוכחות מוצקות כדי להאמין, ותאמין לכל אחד שמביא לך אותם. 2) טוב אז אני אישית דווקא כן יודעת שהנצרות מבוססת על יהדות ואני גם מסכימה איתך שאותו האיש היה יהודי ומת יהודי. לגבי התלמידים שלו אני לא יודעת אבל אני מאמינה לך שהם היו יהודים. עם זה שהברית החדשה הוא ספר יהודי אני לא מסכימה בכלל. כאילו כפרה עליך לפחות לפי מה שאני יודעת הברית החדשה טוענת שאלוקים בחר בעם ישראל ואז בגלל שעמ"י חטא אז הוא סוג של העביר את הבחירה שלו לנצרות, זה נראלך יהודי? 3) אם תוכל להסביר למה אתה חושב שהיא לא הולכת בדרך הנכונה... ועוד משהו, ואני חוזרת עכשיו לאותה הנקודה של שתיים, הנצרות מציגה את אלוקים כמי ששגה בבחירה, כאילו, אתם באמת חושבים שאלוקים לא יודע איזה עם הוא העם הנכון? שהוא לא יודע במי לבחור? -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 17:10 PM
|
||
רחלי
אף אחד לא ידע גם כשישוע הופיע במאה הראשונה לספירה, עד שידעו שזה הוא והוא חשף את עצמו. --- פומיקי יש להבדיל בין שבתאי צבי שהיה משיח שקר מוצהר ובין הרבי מילובביץ' שאפילו אין לו את הקריטריונים הבסיביים להיות משיח, לבין ישוע שכל קורות חייו מלאות בהגשמת נבואות מהתנ"ך. אתה בא ומסביר מה זה המשיח וכולנו יודעים את זה, אניי לא רואה פה איך אתה מביא טענה משלך מי לדעתך הוא המשיח. --- זרע שמשון - לפני תורת סיני אנשים ידעו מה צריך לעשות גם בלי תורה שבעל פה. אני לא מקבל את מרותה ולכן הטיעון של "לפי חזל ישוע לא המשיח" לא מאיים עליי. תביא לי הוכחה מהתנ"ך עצמו ולא מחז"ל. גם לי הכי נוח לפרוש בפניך את כל הברית החדשה, אבל אתה לא מאמין בזה. יש לנו בסיס דומה, התנ"ך, תצטט רק דרכו, בלי חז"ל. (עם כל הכבוד להם - הם עושים טרור בכל מה שקשור למשיח ולמעמד האישה) - אני אגיד שוב. כל נבואה בתנ"ך יכולה להיות תקפה לעוד תקופות. עכשיו כל נבואה אנחנו נפסול כי היא לא התממשה בתקופה שבה היא נכתבה? אז אין לנו יותר נבואות, כי אין תנ"ך חדש שמתאים להיום והעולם המודרני. אתה טוען שיש תוקף לנבואות ושהן עלולות חלילה להיות פג תוקף? - הנס היה ההתעוררות של כל האנשים מסביב, אם תקרא את הברית החדשה אתה תבין. הוא לא קרא לאלוקים מתוך חוסר אמונה או משהו אחר, אלא כדי לעורר את הסובבים. - לגבי הזוהר, אני אבדוק ואשלח לך בה"פ כשאמצא --- הודיה - אני לא אאמין לכל אחד שיביא לי סימנים. הברית החדשה פוקדת עליי להחרים כל תורה חדשה שהיא לא מהברית החדשה. - אל תקראי לי "כפרה עליך". ישוע היה יהודי וגם התלמידים שלו, הברית החדשה הוא ספר שנכתב בידי יהודים מאותה תקופת בית שני ותיאר את חייו של ישוע כיהודי וכל מי שהלך אחריו באותה תקופה היה יהודי. אחרי כמה מאות של שנים אנשים לקחו את הברית החדשה והפכו אותו לספר הראשי של הנצרות והקימו את הנצרות. במקור ישוע לא חשב בכלל על להקים דת חדשה, אין שום סממן נוצרי בברית החדשה, רק השתמשו בו בדת הזאת והרסו את שמו היהודי ברבים. - אני אחזור על עצמי, כל מה שקשור לישוע והברית החדשה היה יהודי במקור ונשאר יהודי עד הסוף. כשהוקמה הנצרות השתמשו בזה להקת דת חדשה. אלוקים לא טעה והוא יודע למי הוא פנה, לאיש יהודי ולעם היהודי. רק שהעם היהודי דחה את המשיח שלו (מה שהיה צריך לקרות לפי התנ"ך, ראי ישעיהו פרק נ"ב+נ"ג). האם זה אומר שאלוקים פנה לעם אחר? לא. הוא פנה ליהודים, והם הרסו את זה. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2020, 19:19 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
אוקי. אז בא נתעלם מכל הספרים שלא מקובלים על אחד מאיתנו. אוקי? תן לי הוכחה אחת שישוע עשה דברים שכתובים בתנ"ך שהמשיח יעשה. ושוב, אל תצטט את הברית החדשה, כי זה ספר שלא מוסכם על שנינו. בהצלחה. נראה לי שלא הבנת אותי. אם הנביא הביא אות לאחזיה כדי שאחזיה יאמין, מוכרח שאחזיה יראה את קיום האות. כי אם הוא לא יראה את זה בחייו, זה כמובן לא יגרום לו להאמין. זה לא כמו שאר הנבואות שנועדו לעם ישראל לדורותיו. עכשיו אני ישאל אותך שאלה כללית על הנושא הזה. נניח שישוע היה משיח. מה זה אומר? שהנצרות צודקת? אתה בעצמך אמרת שישוע לא אמר להקים דת. אז גם אם נניח שהוא היה משיח ודחינו אותו, אין לזה שום משמעות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2020, 21:44 PM
|
||||||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
3) עובדה: ישו, וגם השליחים הכירו את הנבואה, אין יותר קל מלהכנס לירושלים על חמור ואחר כך לומר שאתה המשיח כשאתה יודע שזה אחד בסימנים שהמשיח יבוא 4) ומה עם זה "יִרְאֶה זֶרַע יַאֲרִיךְ יָמִים וְחֵפֶץ ה' בְּיָדוֹ יִצְלָח" ישעיהו נג ,י 5)וזה ממש אמין, יש ספר שבו תלמיד של ישו כתב שהוא עשה ניסים, חוץ מזה שלא כתוב שהמשיח יעשה ניסים, כתוב שיתרפאו אז חולים, זה לא אותו דבר, זה יכול להיות תקופה שהרפואה תתפתח ויצליחו לרפא אפילו עיוורים. 7) אם דוד כתב את הפרק, "לַ֭מְנַצֵּחַ עַל־אַיֶּ֥לֶת הַשַּׁ֗חַר מִזְמ֥וֹר לְדָוִֽד", אין סיבה לחשוב שלא מדובר במה שקרה לו כשברח משאול, עברו עליו מספיק דברים רעים, או שאתה חושב שכל הפרקים שמדברים על צרות מתייחסים למשיח 8) אוקיי, אני לא מאמינה שמישהו מאמין לזה, חוץ מזה, עובדה, ככה מתחיל הפרק "מִכְתָּ֥ם לְדָוִ֑ד שָֽׁמְרֵ֥נִי אֵ֝֗ל כִּֽי־חָסִ֥יתִי בָֽךְ"-כלומר, זה נכתב ע"י דוד 9) זה פשוט לא קשור, ואם כבר זה מוכיח שישו לא המשיח, הרי בימיו יהודה וישראל ממש לא שכנו לבטח חוץ מזה זה ממש נחמד https://www.knowingfaith.co.il/%D7%99%D7%A1...%95%D7%A0%D7%A8 חוץ מזה, לגבי המילה משיח קשה להתווכח עם העובדות "כה אמר ה' למשיחו לכורש" ישעיהו מה א, סתם, אני לא באמת חושבת ככה, אבל זה רק אומר שאי אפשר להביא דברים מנותקים. אפשר גם לפרש ש "שבעים שבעה" "שבעים שבעה" ו"שבעים ששים ושניים" הם ימים ,בסך הכל כשלוש שנות מלכות כורש, שאחריה היתה תקופה קשה לישראל כי כאמור ישעיהו מתייחס לכורש כמשיח בנבואתו, ובמובן מסוים אפשר להבין זאת, הוא התיר לבנות את בית המקדש (מבוסס על דניאל- גלות והתגלות של הרב יעקב מדן) --------------------
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 13 2020, 22:11 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מה שאני יודע על המשיח (ואני חרדי) זה שהוא חייב לבוא עד מאתיים לפני האלף השישי ואז יש תקופת בניים של מאתיים שנים ששום דבר לא ישתנה חוץ מזה שיש משיח ואז יגיע גן עדן (כן אמרתי גן עדן , זה הגן עדן ) ולאן נלך יש עשרות דעות, והעולם יעבור השמדה וסיבוב חוזר
לגבי המשיח עצמו זה אדם מתאים אבל אי אפשר לדעת מראש לגבי הרבי מלובביץ' שאומרים שהוא המשיח יכול להיות באמת שהוא היה המשיח מכיון שכל דור יש אדם אחד שהוא נועד להיות המשיח אם הדור זכה מקווה שעזרתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2020, 16:04 PM
|
||
![]() מוגל |
סתם תיקון טעות, לא כתוב תאריך יעד למשיח, רק אנחנו מאמינים שיבוא לפני הקב"ה יקח את עולמו לתיקון, שנמסר לנו בקבלה שזה בסוף האלף השישי, זה יכול גם לקרות בעוד חמישים אלף שנה. (מחלוקת אמוראים בגמרא).
המשיח יבנה את בית הבחירה ויקבץ נדחי ישראל, ומטרתו האמיתית לעזור לכל היהודים להשלים את עצמם לגמרי לקראת האלף השביעי שבו מקבלים את השכר. (ששת ימים תעשה מלאכתך וביום השביעי תשבות). הרבה מצוות נחסרו מאיתנו עקב הגלות, ואחר שבית המקדש יבנה יוכל כל אחד שיזכה להיות שם להשלים את עצמו בצורה מתוקנת מאוד, ולהגיע לרגע קבלת השכר. לצערינו הרב לא כל מי שנולד לאם יהודיה יזכה לרגע הזה, צריך גם לשמור תורה ומצוות. ובמיוחד שמירת שבת שהיא זו שמבדילה בין יהודי לגוי. הרבי מלובביץ לא יכול להיות המשיח מהסיבה הפשוטה שהוא - מת. -------------------- salvete! discipuli et discipulae.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2020, 14:31 PM
|
||
![]() מוגל |
ובכן, במקרה משיח זה פשוט אדם שנמשך בשמן המשחה למטרה מסויימת. כמו שכלי המקדש נמשחים, ובכך הם מוקדשים למקדש, גם הכוהנים נמשחים. לאחר מכן, בספר שוטים, רואים שאף חלק מהשופטים נמשחים, ובשמואל רואים שגם המלכים. בנביאים אחרונים (בעיקר בתרי עשר) מוזכרות שלוש דמויות- הכוהן המשיח, המשיח סתם, ו-'נצר'- הממשיך לבית דוד. המתח מגיע לשיאו בחגי- ששם מופיעים שני הנציגים של התפקידים, ושניהם ביחד ממלאים את התפקיד של הגאולה, כל אחד מזווית שלו. זרובבל בן שאלתיאל פחת יהודה, נצר לדוד, ויהושע בן יהוצדק, הכהן הגדול.
באופן מפתיע, גם בדברי חז"ל אין זיהוי של המשיח עם בן דוד. הרמב"ם הוא זה שנחשב המזהה בין שני הדמויות, אך כשהוא מדבר על המשיח הוא אכן מדבר על מלך, אך לא דורש ממנו להיות נצר לדוד(!) רק בדורות יותר מאוחרים התייצבה הדמות של המשיח עם הדמות של המלך בן דוד לגמרי, ושום אפשרות אחרת לא נראתה מקובלת. עד כאן שנקל על המשיח לפי היהדות, (כפי שאני מבין אותה)... בקשר לטיעונים של הנוצרים ישעיהו נג. הפרק אכן מפתיע לכאורה, ומותח קו שלא מקובל בכל מקום אחר בתנ"ך- אדם שסובל בשביל אנשים אחרים וגואל אותם. אלא אם נזכרים בשלוש נקודות: א) גם משה מתואר כסובל בשביל עם ישראל, וגואל אותם, ("איכה אוכל..") וגם האל ("ארבעים שנה אקוט בדור..."). אבל, בניגוד לפרשנות הנוצרית, ברור מהטקסט שהם לא נענשים בגלל אחרים או "מעבירים חטאים" אלא מנהיגים. מנחים. מנסים לתקן ולהנחות. לא נראה שאפשר לתת מצוות או חטאים במתנה... ב) ככל הנראה, הכוונה היא לנביא בעצמו. לאחר ההשוואה למשה, די ברור שמדובר על מנהיג. מנהיג שסבל וניסה לתקן את העם.. נראה שזו נבואה של ישעיהו, על ישעיהו ג) בישעיהו יש אלמנט שחוזר כמעט בכל הספר- במקום לתאר ציבור, הוא מושל משל. בין עם על סכנות שונות ואוייבים שונים, בין עם על עם ישראל (שאותו הוא ממשיל כמעט להכל, מכרם לעיר, מנערה לחיה). סביר להניח לא פחות, לאור דרכו של ישעיהו וההיסטוריה של עם ישראל, שמדובר הנבואה על עם ישראל בכללותו. ועוד יותר חשוב- לא מתואר בשום מקום הנבואה שמדובר על משיח מסוג כל שהוא (או כל נושא תפקיד, אז אני ממש נוטה להסבר ג') בקשר לזכריה- לא מתוארת צליבה. אבל כן מתואר מיקום ההרג "אם יהרג במקדש ה' כהן ונביא" בניגוד לישו, שנצלב מחוץ לירושלים, זכריה נרצח בבית המקדש, כמו ירמיהו שכמעט נרצח שם. (זכריה, דרך אגב, היה כוהן ונביא כאחד) חוץ מזה אני לא רואה נקודות חשובות להתייחס להן... -------------------- חכם סיני אמר פעם, אם אין לך מה לכתוב בחתימה, תצטט את זה
רוצים לראות קסם? תחשבו על מספר אני יותר זקן מזה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2020, 17:56 PM
|
||
אני אעביר לפה כמה דברים של היהודים המשיחיים שישפכו אור על התגובות הקודמות שלי ויתנו לכם מקום למחשבה:
https://igod.co.il/%D7%98%D7%A2%D7%A0%D7%95...9E%D7%95%D7%93/ https://igod.co.il/%D7%98%D7%A2%D7%A0%D7%95...E%D7%95-%D7%A0/ https://igod.co.il/%D7%98%D7%A2%D7%A0%D7%95...A9%D7%95%D7%A2/ https://igod.co.il/%D7%98%D7%A2%D7%A0%D7%95...A8%D7%91%D7%95/ https://igod.co.il/%D7%98%D7%A2%D7%A0%D7%95...91%D7%A0%D7%99/ https://igod.co.il/%D7%98%D7%A2%D7%A0%D7%95...99%D7%99%D7%9D/ https://igod.co.il/%D7%98%D7%A2%D7%A0%D7%95...A-%D7%9E%D7%99/ קריאה נעימה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 1 2021, 12:41 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
לפי דעתי המשיח עדיין לא הגיע אבל אם תסתכלו על החיים שלנו טוב טוב אתם תראו שהמון נבואות מהתנ"ך התגשמו.
יש אנשים שאפילו אומרים שהקורונה היא מלחמת גוג ומגוג (מלחמה לפני בוא המשיח)! -------------------- ברוכים הבאים לחתימה שלי
מעיין$הארי פוטר$מחוננת$חנונית$דתיה$מוזרה רוב מי שיראה אותי יגיד דבר ראשון רייבינקלו דבר שני הוא יגיד הפלפאף דבר שלישי הוא יגיד גריפינדור אבל בלב ובנשמה, וגם מי שמכיר אותי לא בטוח ידע, אני סלית'רין!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |