![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 12:15 PM
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי,
רציתי לשאול, למה בעצם אסור שיהיו משתמשים כפולים? ועוד הערה: השורה של "נערך על ידי... ב..." עדיין מופיע אוטומטית למרות שהטאבו הסתיים... עריכה: אגב, שיניתי הרגע כינוי וזה איפס לי את הצפיות בפרופיל. זה לא כל כך מפריע אבל הנחתי שתרצו לדעת על זה. בעצם, זה מאפס את כל הפרופיל חוץ מהתגובות. -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 18:36 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי נועם,
בקשר ל"נערך על ידי" - טוב, הצלחת לערוך בלי שהשורה הזאת תופיע. בקשר לאיפוס הצפיות בפרופיל, אנחנו מכירים את העניין. למעשה, מאז ומתמיד זה היה כך בפורטל. בקשר למשתמשים כפולים, אני מציע להשתמש במעט היגיון בריא. התשובה כבר תצוץ מעצמה :) משהו נוסף? ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 18:40 PM
|
||
אין אפשרות לתקן את איפוס המשתמש אחרי השינוי?
-------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2020, 20:34 PM
|
||||
![]() Consider it handled ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, לא, ואני גם לא רואה סיבה לכך. -------------------- עמרי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 18 2020, 06:45 AM
|
||
טוב. אפשר לנעול.
-------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |