![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (17) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 19:32 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
[SIZE=7]נטיות מיניות[/SIZE]
דיון היי חברים כמה עובדות על נטיות מיניות שלא ידעתם: בימינו המילה לסבית או המו הפכו למילת גנאי ו צריך אומץ מטורף כדי "לצאת מהארון" היום אם תגיד שאתה או את לסבית או המו ישר ירדו עליכם או יצחקו עליכם היום ליראות בחור ובחורה מתנשקים ברחוב זה טבעי אם אנשים יראו שני בחורים או שני בחורות מתנשקות הם יסתכלו במבט מוזר או יתנו הערה אי אפשר להיות המו דתי או לסבית דתייה אם זוג לסביות ירצו להזמין מקום ישיבה במסעדה לא תמיד יתנו להם האם לדעתכם כל הגזענות הזאת צודקת? ולמה? https://www.youtube.com/watch?v=1QZRczRtDdg -------------------- על נהר אספירין ישבנו
במקומות המוכרים לא שומעים לא רואים כאילו אנחנו אוויר עוד מעט יגמר הסרט בקרוב המציאות התמונה מטושטשת והצליל לא ברור כי כולנו עבדים אפילו שיש לנו כזה כאילו פותחים פה גדול ומחכים לעונג הבא כולנו מכורים של מישהו שמבקש עכשיו תרגישו פותחים פה גדול ומחכים למנה הבאה חלונות ראווה יפים פה זה הכל למכירה גם אנחנו תלויים עם פתקי החלפה אז מה נעשה עם הכעס הזה מה יהיה עם הקנאה כולם רוצים להיות חופשיים אבל ממה אלוהים ממה כולנו עבדים אפילו... מילים לשיר עבדים - נגיעות - ברי סחרוף נגיעות (1998) [/img] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2020, 19:32 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אי אפשר להיות הומו דתי ולסבית דתייה? אני דתי ומהקהילה, זה אפשרי מאוד. הנטייה המינית של בן אדם לא משנה את רמת האמונה שלו. יש קבוצות שלמות של להט"בים דתיים בכל הדתות.
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2020, 23:46 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
זה לא אפשרי התורה אוסרת "משכב זכר" אומר לך משהו
אם אתה או את לסבית או הומו לא יקבלו אותך במגזר החרדי אלה אם כן תסתיר את זה מניסיון -------------------- על נהר אספירין ישבנו
במקומות המוכרים לא שומעים לא רואים כאילו אנחנו אוויר עוד מעט יגמר הסרט בקרוב המציאות התמונה מטושטשת והצליל לא ברור כי כולנו עבדים אפילו שיש לנו כזה כאילו פותחים פה גדול ומחכים לעונג הבא כולנו מכורים של מישהו שמבקש עכשיו תרגישו פותחים פה גדול ומחכים למנה הבאה חלונות ראווה יפים פה זה הכל למכירה גם אנחנו תלויים עם פתקי החלפה אז מה נעשה עם הכעס הזה מה יהיה עם הקנאה כולם רוצים להיות חופשיים אבל ממה אלוהים ממה כולנו עבדים אפילו... מילים לשיר עבדים - נגיעות - ברי סחרוף נגיעות (1998) [/img] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2020, 13:46 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חרדי ואני מהקהילה הגאה. העובדה שאני מהקהילה לא מורידה מהאמונה שלי. אני מודע לזה שיש איסורים. אני אחזור על עצמי שוב - נטייה מינית של בן אדם לא מעידה על רמת האמונה שלו.
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2020, 00:36 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני לא באה לשפוט אבל אדם שמאמין צריך לקיים את מה שהוא מאמין בו
לדגמה: אדם חרדי שמאמין לא ידליק אור בשבת לא קשור לרמת האמונה שלו ככה אין דבר כזה חרדי הומו בגלל שזה איסור מהתורה לא? -------------------- על נהר אספירין ישבנו
|
|
פורסם ב: Sep 21 2020, 00:37 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא אותו הדבר. ממש לא.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2020, 00:46 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
למה לא?
-------------------- על נהר אספירין ישבנו
|
|
פורסם ב: Sep 21 2020, 08:19 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי נטייה מינית זה לא דבר שאפשר לשלוט בו. אם אתה נמשך לבנות אתה נמשך לבנות, אם אתה נמשך לבנים אתה נמשך לבנים. להדליק נרות בשבת זה משהו שאתה יכול בבירור לשלוט בו, אבל אתה לא יכול לשלוט בנטייה המינית שלך.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2020, 09:51 AM
|
||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש אפילו ארגונים של זה. לדוגמא את בת קול, שזה לבנות דתיות מקהילת הלהט"ב. אני אישית מאוד מתנגדת לדרך החיים הזה, משום שלפי דעתי זה צביעות. אבל זה קייים.
דרך אגב, אני לא רואה את ההודעה הפותחת. תוכלו בבקשה לצטט לי? -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2020, 10:23 AM
|
||||
זה איסור מהתורה אבל זה דבר שלא אפשרי לשלוט בו. את יכולה לעשות מה שבאלך ועדיין אם יש לך את הזיקה לאלוקים אף אחד לא ייקח את זה ממך. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 21 2020, 14:02 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושבת שההפך הגמור מה שאתה מתאר פה זה איך שהיו מתנהגים פעם ללסביות והומואים היום? היום יש דווקא הרבה יותר מודעות פעם אנשים היו מפחדים לצאת מהארון פעם להיות בעל נטייה מינית שונה היה חטא ולא משהו שמספרים או מראים בגלוי היום יש כל כך הרבה מקומות שבהם מקבלים את זה בהבנה גמורה וממש לא! היום לראות שני גברים מתנשקים ברחוב נפוץ הרבה יותר מאשר פעם. פעם אנשים היו מעיזים לצחוק על זה או לזרוק הערות. שאספר לך מה יקרה היום אם מישהו יצחק או יעיר לזוג כזה? זה יהיה בחדשות יצאו מחאות -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 21 2020, 16:12 PM
|
||||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה צביעות בלהאמין באלוהים? אחרי הכל, אין דרך לשלוט בנטייה המינית של בן/ת אדם אז בגלל שהוא/יא נמשך/ת לגברים/נשים אסור לו/ה להאמין באלוהים? מה צביעות פה? עוד יותר מכך: אני אישית מכיר לסביות מהארגון ואת הילדים/ות שלהם. האימהות שלי חברות באותה קבוצה והחברים/ות הכי טובים/ות שלי הם כמוני, ילדים/ות של לסביות. -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 21 2020, 17:21 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
שוב עבירה שתעשה לא משנה את רמת האמונה, אתה יכול לחלל שבת ולאכול חזיר בכיפור ובכל זאת להיות מאמין גדול. זה לא מה שאלוהים רוצה ממך. הוא רוצה שתהיה מאמין ועם זאת תקיים את התורה. אם אתה מאמין ועובר בגאווה על עבירה, אני אישית לא חושבת שאלוהים מרוצה ממך יותתר מאדם שאוכל חזיר בכיפור אבל "מאמין" -------------------- רוצים להרגיש מפגרים? לחצו כאן
רוצים חוויה שלא עברתם בחיים? תעתיקו את הקישור שנמצא בתחומי עיניין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 21 2020, 17:35 PM
|
||||||
מה הקשר? לאכול חזיר בכיפור זאת בחירה, נטייה מינית של אדם היא לא בחירה. אף אחד לא יבחר בחיים האלה סתם כי בא לו, אלה חיים אומללים מאוד שאנחנו עוברים. המעטים מאיתנו שלא איבדנו את האמונה בתוך כל השחור הזה הפכנו לאנשים חזקים והאמונה מחזקת אותנו. את חושבת שלאלוקים לא אכפת מאיתנו? אלוקים אוהב את כל הבנים והבנות שלו ומצפה לראות אותנו מתחזקים אליו באמונה כל יום. אני מאמין בכל ליבי וכן אני עדיין עובר על איסור דאורייתא לא כי בא לי וזה מגניב - אלא כי ככה נולדתי, משהו בי שונה מאנשים אחרים ("הנורמטיביים של החברה"). זה אומר שאני פחות מאמין? לא. אני דווקא מאמין יותר מהרבה אנשים "נורמלים" מאמינים. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 21 2020, 17:41 PM
|
||||||||
![]() סקיב ![]() |
יש הרבה אנשים שמתמודדים עם זה. ורוב האנשים האלה לא נולדו ככה, מצטערת לנפץ לך את הבלון, הרוב זה בא מטראומה כלשהיא או משהו כזה ויש היום הרבה הומואים שפשוט הלכו והתחתנו עם אישה זה ניסיון שאלוהים נותן לכם ואם הוא נתן לכם את זה ובכל זאת כתב איסור של משכב זכר משמע שהוא מנסה להגיד לך משהו. אלוהים גם נתן איסור של חלב אחרי בשר ואני מתה על עוגת גבינה אבל אכלתי המבורגר לפני שעתיים אז אסור לי. אני יכולה להגיד נולדתי על אהבה לעוגת גבינה אבל זה ברור שלא משנה כמה אני אוהבת עוגת גבינה אני לא אוכל כל עוד אני בשרית... -------------------- רוצים להרגיש מפגרים? לחצו כאן
רוצים חוויה שלא עברתם בחיים? תעתיקו את הקישור שנמצא בתחומי עיניין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |