![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 10:02 AM
|
||
![]() מוגל |
אתה צודק, צריך לקבל את השונה, אבל אתה צריך לזכור גם ש"ארור שוכב עם גבר משכב אישה".
אני לא חושב שצריך לגנות את תרבות הלהט"ב, אבל בכול זאת אל תתייחס לזה כאל דבר טבעי. מחקרים מראים שרוב האנשים הם באמצע בין הטרוסקסואליים לגייז, למרות שהרבה אנשים מכירים 3 דרגות, הקצוות וביסקסואליים, הדבר הנפוץ ביותר הוא משיכה חוץ מגזרית, עם מעט משיכה פנים מגדרית. הדרך הזו, של התייחסות לגייז בתור בן אדם "משודרג" גורמת לחלק מהאנשים שעל דרך האמצע לסטות לצד הזה ומחזקת את התופעה. המונופול הזה רק מחמיר ויוצר תחרותיות מגזרית נוראית ומתחים, תזכרו שהכל פסיכולוגי, עובדה שאפשר לעבור טיפולי המרה ולהשתנות. (אני דתי והטרוסקסואל) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 15:41 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יודע מה? אני לא אגיב לציטוט מהתנ"ך עכשיו כי כן דיברנו על זה כאן המון.
אבל אתה רציני? "אל תתייחס לזה כאל דבר טבעי?" אם זה לא טבעי אז מה זה? אתה באמת חושב שמישהו מחליט להתעורר בבוקר ולהיות גיי? אתה יודע איך אפשר לבדוק אם הדבר הזה אפשרי? תהיה מחר גיי. אם הצלחת, גייז הם לא טבעיים. אם לא הצלחת, זה הכי טבעי בעולם. קבענו? אף אחד לא מתייחס ללהט"בים בתור אנשים משודרגים, רק מנסים להעלות את המודעות אליהם. זה כמו להגיד שמתייחסים לשחורים כאל אנשים משודרגים כי תמיד מדברים עליהם או על נכים כעל אנשים משודרגים כי מנסים להעלות מודעות. מה? ודבר אחרון, אי אפשר לעבור טיפול המרה ולהשתנות. אפשר לעבור טיפול המרה ולעבור הכחשה עצמית. אפשר לעבור טיפול המרה ולפתח נטיות אובדניות או דיכאון. אי אפשר להשתנות באמת. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 16:13 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה די נכון אבל מה שהוא אומר.
להט"בים (להטב"ים?) הם אנשים שנולדו לא כ"דרך הטבע". ברור שהטבע הוליד אותם וזה יוצר סתירה והכל אבל בהתחלה פעם פעם עם אדם וחווה נולדו אנשים סטרייטים (אולי גם להטב"ים אבל לפי דעתי לא). להיות להט"ב זה בכלל לא רע, זה פשוט שונה מלהיות סטרייט. וזהו, נראה לי. אולי פספסתי משהו, בטוח פספסתי משהו, אני תמיד מפספס משהו. -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 16:19 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להט"בים נולדו לגמרי שבדרך הטבע. אם לא, אני רוצה בבקשה דוגמאות לעוד "טעויות גנטיות" שנולדו לא בדרך הטבע, כי אין מצב שלהט"בים הם היחידים.
ברור שלהיות להט"ב זה שונה מלהיות סטרייט, אבל זה לא הופך את זה ללא כדרך הטבע. בהתחלה אלוהים ברא רק את האדם, זה הופך את האישה ללא טבעית? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 16:23 PM
|
||||
זו לא טעות גנטית, אני אומר מה שקראתי/שמעתי. הממממ, אף פעם לא חשבתי על זה, אולי באמת האישה היא לא טבעית. סתםסתם, לא לקחת ללב, אין לי מושג מה ההבדל, אל תשאלו אותי -__-. -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 17:27 PM
|
||||||
זה בדיוק מה שמראה שזה כן טבעי. אולי לא טעות טבעית, אבל לגמרי נולד כבדרך הטבע. אתה לא תלך עכשיו לאישה ותגיד לה: "את לא כבדרך הטבע! את לא נוצרת במקור!" אז למה לפנות ככה ללהט"ב? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 17:45 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל מה לא טבעי? כאילו, הבן אדם נולד, הוא שותה מים ואוכל לחם, כאילו, מה לא טבעי? אני לא חושבת שמישהו יחליט "שמעו, החיים הלאה משעממים, בואו ניצור קהילה עם שם ודגל מגניבים!"
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 17:48 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממ אני רק כאן בשביל להגיב על אחת מהטענות. בכללי אני לא מבין בכלל באיזה קטע אתם מתווכחים על נטייה מינית של בן אדם. מבחינתי זה שוקל את אותו המשקל של להתווכח בנוגע לגזענות או שוביניזם, מה שלא מכבד ולא לגיטימי בעליל.
אבל ברצינות? להגיד שלהטביות זה דבר לא טבעי כטענה הומופובית? כאילו כן, אתה אכן צודק. להימשך למין הזהה לשלך זה כן נחשב "פאק" במוח. אי אפשר להתווכח עם זה. אבל איך זה בדיוק מחזק את הטענה שלהטביות זה דבר לא נכון? כי יש כל כך הרבה פאקים אחרים שקורים במוח, ולרוב אף אחד לא מבזה, מזלזל ומתנהג באותו חוסר הכבוד שיש ללהטבים. אנשים אותיסטים זה "פאק". אנשים לבקנים הם "פאק". אנשים עם מוגבלויות פיזיות ונפשיות מלידה גם כן. אפילו עיניים ירוקות נחשב פאק גנטי. אבל השנאה אליהם פחותה באופן משמעותי, נכון? הנקודה שלי היא שאנחנו חיים בזמן שבו יש כל כך הרבה דברים לא טבעיים, בין אם זה באדם או מה שסביבו, הטפלות לסוג מסויים וספציפי זה פשוט חסר טעם. (שלא נדבר על לא מכבד, כן?) ואם זה כל כך מפריע לכם תביאו טענות טובות לשם שינוי. -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 18:00 PM
|
||
רייני עם כל החפירה שלי על אוטיזם ציפיתי שתדעי שאוטיסט כותבים עם ט׳ ולא עם ת׳ :<
בכל מקרה לגבי מה שאמרת: את השוות הרגע אנשים עם נטייה מינית שונה מהטרו לנכים, מוגבלים ומוטציות. זה לא נראה לך קצת לא בסדר? באותה מידה בני האדם נוצרו לבנים, אבל זה לא הופך את האנשים השחורים או האסייתים ל״פאק״ או ללא טבעיים, אז זה פשוט... לא. חוץ מזה שכן, יש לאנשים הרבה מאוד בעיה עם נכים, מוגבלים ומוטציות. ההבדל הוא שהרשימה הזאת זאת פשוט רשימה של אנשים שלא נוח ללכת אליהם ולהגיד כמה אתה שונא אותם, כי לעומת להטבים או שחורים או אסייתים אפשר לראות שמשהו לא בסדר איתם, ויותר מזה, שהם סובלים מזה. אז סליחה ריין, אבל את גם טועה וגם ההשוואה הייתה לא במקום. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 18:22 PM
|
||||
לא אמרתי שזה לא נכון/לא בסדר, רק אמרתי שזה לא טבעי, וזהו. -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 19:01 PM
|
||||||
זה כן טבעי, ואל תגיד שאמרת לא טבעי ולא התכוונת למשהו רע כי זאת מילה עם קונוטציה שלילית. זה כמו שלא תגיד אפליה על זה שנותנים לעניים אוכל ולאחרים לא. זה פשוט לא עובד ככה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 19:19 PM
|
||||||||
עובדה, לא התכוונתי למשהו רע. בסך הכל אמרתי שזה לא טבעי.. זה לא רע, אבל לא טבעי. נניח יהיה פה פיל חמוד מקסים ומתוק שידבר. זה לא יהיה רע, זה יהיה מתוק ומקסים ומדהים, אבל הוא מדבר וזה לא טבעי. האם זו בעיה לומר את זה? -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 19:22 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"גורמת לחלק מהאנשים שעל דרך האמצע לסטות לצד הזה ומחזקת את התופעה" ? אז אתה בא להגיד בעצם שבן אדם שמתמודד עם המיניות שלו יעבור להיות הומו? מה זאת אומרת לסטות לצד ולחזק את התופעה, אף אחד לא יבחר בחיים האלה מרצונו החופשי, זה לא משהו שאפשר לשנות או לבחור. ככה נולדים עם זה, אין דרך אחרת. אין דבר כזה שנקרא "לחזק את התופעה". וזה דבר מאוד הומופובי לומר. זה לא פסיכולוגי ככה בן אדם נולד, זה לא דבר נרכש. טיפולי המרה גורמים להרבה צער ועוול לחברי הקהילה הגאה. אם אתה תומך בטיפולי המרה אתה לא פחות מהומופוב שמסוכן לחברה. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 19:47 PM
|
||||||||||
עצם העובדה שאמרת לא טבעי קישרה את זה למובן שלילי. תשתמש במילה אחרת. חוץ מזה, מה גורם לך לחשוב שזה לא טבעי בכל מקרה? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 19:51 PM
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ההגדרה ללא טבעי היא היא ההפך מטבעי, וההגדרה לטבעי היא משהו שנוצר ע''י הטבע. מה לא טבעי בגייז? נולדנו רגיל לחלוטין, התפתחנו רגיל לחלוטין, ומי קבע שסטריטים זה טבעי? בואו נהפוך את זה, נחליט שדרך הטבע היא שנישואים ויחסי מין הם רק בין שניים מאותו המין ונהפוך את הסטריטים ללא טבעיים. מי קובע את דרך הטבע? אלוהים. ואם אלוהים אמר לכם שזו דרך הטבע, אני לא יודע מה להגיד.
-------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |