האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

נטיות מיניות || דיון, דיון
פורסם ב: Dec 24 2020, 20:04 PM
צטט הודעה

"Different doesn't mean wrong"

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 37585
מגדר:
משתמש מספר: 73807
חפצי המשתמש: צפה

QUOTE (rainmaker @ Dec 24 2020, 17:44 PM)
עצם העובדה שאמרת לא טבעי קישרה את זה למובן שלילי. תשתמש במילה אחרת.
חוץ מזה, מה גורם לך לחשוב שזה לא טבעי בכל מקרה?

מה את(ה?) אומר(ת?)?
אם תביא(י?) לי הביתה פיל מדבר אני אהיה מוכן לומר שסטרייטים ולהטבים הם אותו דבר בדיוק אם תרצה/י.
תביא(י?) לי פיל מדבר מתנה שאני אוכל לגדל אותו והוא יהיה לי חיית מחמד ונהיה החברים הכי טובים ואני אעשה מה שתבקש(י?) הכל כולל הכל.

ההגדרה ללא טבעי היא היא ההפך מטבעי, וההגדרה לטבעי היא משהו שנוצר ע''י הטבע. מה לא טבעי בגייז? נולדנו רגיל לחלוטין, התפתחנו רגיל לחלוטין, ומי קבע שסטריטים זה טבעי? בואו נהפוך את זה, נחליט שדרך הטבע היא שנישואים ויחסי מין הם רק בין שניים מאותו המין ונהפוך את הסטריטים ללא טבעיים. מי קובע את דרך הטבע? אלוהים. ואם אלוהים אמר לכם שזו דרך הטבע, אני לא יודע מה להגיד.
טוב..., זה לא ממש משנה לי.
אז אני אהיה הלא טבעי, כמו שכבר אמרתי, לא אכפת לי שלדעתי הלהטבים לא טבעיים, אני אקבל אותם כמו שהם, אז אם הלהטבים יהיו מוכנים לקבל את הסטרייטים כמו שהם אין לי בעיה.

--------------------

Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio

User Posted Image

"Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met."
(Yuu Otosaka, Charlotte)

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Dec 24 2020, 20:08 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 17699
מגדר:male
משתמש מספר: 62302

פיל חמוד מדבר זה לגמרי טבעי, כי הטבע יצר את זה. ברגע שיצרו להט"בים במעבדה אני אקבל את הטענה שלך, אבל בנתיים זה לא קורה.

מדהים איך אתה מתחמק מזה בעזרת שעיר לעזאזל. לא נעים לך להבין שאתה לא מקבל להט"בים אז אתה אומר שהם לא מקבלים סטרייטים? מתי בפעם האחרונה פגשת להט"ב שלא קיבל הטרו כמו שהוא. בבקשה, אני רוצה את הסיפור המלא.

--------------------
my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
פורסם ב: Dec 24 2020, 20:13 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש
מגדר:

QUOTE (rainmaker @ Dec 24 2020, 18:05 PM)
פיל חמוד מדבר זה לגמרי טבעי, כי הטבע יצר את זה. ברגע שיצרו להט"בים במעבדה אני אקבל את הטענה שלך, אבל בנתיים זה לא קורה.

מדהים איך אתה מתחמק מזה בעזרת שעיר לעזאזל. לא נעים לך להבין שאתה לא מקבל להט"בים אז אתה אומר שהם לא מקבלים סטרייטים? מתי בפעם האחרונה פגשת להט"ב שלא קיבל הטרו כמו שהוא. בבקשה, אני רוצה את הסיפור המלא.

טוב, נניח.

הא? איפה התחמקתי? אמרתי כבר בהודעה אחרת למעלה שאני תמיד מפספס משהו, מה פספסתי הפעם?
אבל אני כן מקבל להטבים, למרות ש...
אל תכעסו עלי עכשיו (פליזפליזפליז)
אף פעם לא פגשתי להטב -__-
סליחההההה 11111.gif

אז.... אין לי איך להגיב לך על הדבר האחרון כי אף פעם לא פגשתי, גם כמעט ולא שמעתי עד האתר הזה חוץ משיחות ודיונים שהתקיימו בעולם האמיתי ששמעתי.
אבל לא אמרתי שלהטבים לא מקבלים סטרייטים, אמרתי שאין לי בעיה להיקרא הלא טבעי אם יקבלו אותי.
אין לי שמץ אם יקבלו אותי או לא, רק אמרתי את הנתונים.

--------------------

User Posted Image

"Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met."
(Yuu Otosaka, Charlotte)

---------
פורסם ב: Dec 24 2020, 20:15 PM
צטט הודעה

עובד משרד הקסמים

פרטי משתמש
חרמשים: 70001
מגדר:female
משתמש מספר: 71976

שמקורו בטבע, לא מלאכותי או מעובדnatural2.אמיתי, כמו שהוא. "בראיון עבודה כדאי להתנהג באופן טבעי."3.מובן מאליו. "זה טבעי שהאב יגן על בנו."
הגדרה לטבעי מהמילון.
רק שמה את זה פה :)

---------
פורסם ב: Dec 24 2020, 20:18 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש
מגדר:

רק שמה את זה פה :)
fadeba25z.gif fadeba25z.gif

נ.ב. לא אמרתי שזה לא טבעי, אמרתי שזה לא כדרך הטבע.
יש הבדל, נכון? ohhh.gif

--------------------

User Posted Image

(Yuu Otosaka, Charlotte)

---------
פורסם ב: Dec 24 2020, 20:20 PM
צטט הודעה

עובד משרד הקסמים

פרטי משתמש
חרמשים: 70001
משתמש מספר: 71976

אה, זה די אותתו הדבר בדיוק

---------
פורסם ב: Dec 24 2020, 21:30 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש
מגדר:

אוף
ohhh.gif

--------------------

User Posted Image

(Yuu Otosaka, Charlotte)

---------
פורסם ב: Dec 25 2020, 12:43 PM
צטט הודעה

רק קצת דם לקינוח הדבש

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 102207
מגדר:
משתמש מספר: 37223

לא מאמיןה שפספסתי את זה אתמול
בכל מקרה
כבר כתבתי את זה פה לדעתי, אבל השיח על ״מה טבעי ומה לא טבעי״ הוא טיפשי והומופובי בבסיסו. הומוסקסואליות קיימת בטבע והתפיסה המערבית המודרנית של מיניות היא מבנה חברתי לחלוטין שיכול להשתנות. בתקופות שונות בהיסטוריה במקומות שונים בהיסטוריה מיניות נתפסה בצורה אחרת לגמרי, וביוון העתיקה למשל אמביוולנטיות מינית הייתה הדבר ה״טבעי״. אם עד כדי כך חשוב לדבר על חיות, בואו נדבר על זה שבאינספור מיני חיות בטבע נמצאה הומוסקסואליות, אז גם ככה הטיעון הזה לא עומד. על כל פנים השיח על טבעיות הוא הומופובי, כי ההחלטה הזאת שמה שטבעי זה מה שצריך להיות היא חסרת משמעות. גם אם אני אלך איתכםן ואסכים שלהט׳׳ביות היא ״לא טבעית״ (היא כן), מה זה משנה? למה צריך לציין את זה בכלל? אנחנו מדברים פה על אנשים ועל זכויות, ולא על תורה ביולוגית שלא אני ולא אתםן יודעיםות עליה מספיק כדי לטעון שהיא מה שקובע בנוגע ללהט׳׳ביות.
״כדרך הטבע״ ו״טבעי״ זה אותו דבר. לא בגלל שהמשמעות של המילים זהה, אלא שהשיח הוא אותו שיח. אין שום סיבה להתווכח על מצב טבעי אידיאלי שבו כולנו עדיין מקלטים פירות ביער ומחכים לסופת ברקים כדי שברק יכה בעץ ותתחיל שריפה, כי אנחנו לא חיים במצב שכזה. אנחנו מדברים פה על משהו אחר, על חברה אחרת, על אפליה שהיא לא ״אני אלך לצוד את הממותה ואתה תלך לצוד את האריה״. אנחנו חווים אפליה שהדרך להימנע ממנה היא לא לדבר על האם הקיום שלנו הוא טבעי, כי זה לא רלוונטי. אנחנו נמצאים פה, אנחנו קיימים, וכל נסיון להגיד ״אולי הם מזייפים״ ו״אולי הם לא אמורים להתקיים״ הוא הומופובי.
מיניות היא לא שחור ולבן, התפיסה החברתית של מיניות היא לא שחור ולבן, וזכויות לא צריכות להיות תלויות בכמה יפה אנחנו מתנהגים. ״הלהט׳׳בים יכולים לקבל זכויות אדם בסיסיות לדעתי כל עוד הם נחמדים אליי בחזרה״ זה הומופובי ופריווילגי בקטע מחריד, כי אנשים לא צריכים להגיד תודה שניתנת להם ההזדמנות לחיות.

--------------------

תֹּם, 20, את׌/ה׊א, לא ממש פה, הנה המדף שלי
g
User Posted Image

User Posted Image User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 25 2020, 13:02 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש
מגדר:

וואו וואו,
אין לי מושג אם דיברת אלי אבל לא אמרתי: "״אולי הם מזייפים״ ו״אולי הם לא אמורים להתקיים״," גם לא כתבתי את זה.

--------------------

User Posted Image

(Yuu Otosaka, Charlotte)

---------
פורסם ב: Dec 25 2020, 18:28 PM
צטט הודעה

מה לא פורים היום?

פרטי משתמש
חרמשים: 4018
משתמש מספר: 72479

טוב אז צונזר כי.....ככה :).

--------------------
אמ קיי, דארלינג ~ היא\את
User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 28 2020, 14:28 PM
צטט הודעה

"בכאב מצאתי אושר"

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 2762
מגדר:
משתמש מספר: 72415

מסכים עם תם. אנחנו טיביעים לחלוטין. אין על מה להתווכח. והכי חשוב זה שאנחנו כאן, ככל בני האדם, ומגיעות לנו זכויות. למה אין לנו אותם? זו השאלה. כי אין איך להתווכח על זה; אנחנו טבעיים, זכותנו להתקיים, יש כלל בתורה שאומר שעל כולם לכבד את השונה מהם מה שזורק לפח את כל הוויכוח הדתי ועל כל העובדות האלה אני יכול לסכם: הדיון הזה עוסק בשאלה הלא נכונה. להט''בים זה בסדר ואין איך להתווכח עם זה ואנחנו בסדר גם מבחינה דתית, גם מבחינה גנטית אם הייתה פה שאלה בכלל ומכל בחינה אחרת. אז למה בכל זאת אין לנו זכויות שוות?

--------------------
יונתן בואכה 15 מ. הספרים לשעבר הארי פוטר שר הטבעות

---------
פורסם ב: Dec 28 2020, 15:38 PM
צטט הודעה

קוסם מצטיין

פרטי משתמש
חרמשים: 66032
מגדר:
משתמש מספר: 73118

צונזר...

הודעה זו נערכה ע"י ג'יני 337 ב Dec 28 2020, 18:56 PM

--------------------
User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 28 2020, 15:41 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש
מגדר:

QUOTE (The Books Dancer @ Dec 28 2020, 12:25 PM)
מסכים עם תם. אנחנו טיביעים לחלוטין. אין על מה להתווכח. והכי חשוב זה שאנחנו כאן, ככל בני האדם, ומגיעות לנו זכויות. למה אין לנו אותם? זו השאלה. כי אין איך להתווכח על זה; אנחנו טבעיים, זכותנו להתקיים, יש כלל בתורה שאומר שעל כולם לכבד את השונה מהם מה שזורק לפח את כל הוויכוח הדתי ועל כל העובדות האלה אני יכול לסכם: הדיון הזה עוסק בשאלה הלא נכונה. להט''בים זה בסדר ואין איך להתווכח עם זה ואנחנו בסדר גם מבחינה דתית, גם מבחינה גנטית אם הייתה פה שאלה בכלל ומכל בחינה אחרת. אז למה בכל זאת אין לנו זכויות שוות?

מה ששאלת בסוף זו שאלה אחרת לגמרי.
ממני תקבלו שיוויון זכויות, אבל זה לא עוזר.
בלעכבעלכ, נכתב מבולגן

--------------------

User Posted Image

(Yuu Otosaka, Charlotte)

---------
פורסם ב: Dec 28 2020, 15:46 PM
צטט הודעה

"בכאב מצאתי אושר"

פרטי משתמש
חרמשים: 2762
מגדר:
משתמש מספר: 72415

QUOTE (ג'יני 337 @ Dec 28 2020, 14:35 PM)
אני לא רוצה להתחיל להיכנס פה לוויכוח, אני גם לא אוהבת "דיונים" מהסוג הזה- זה יותר וויכוח מדיון.
רק רציתי לומר דבר אחד- היה פה שיח בנוגע ל"דברים טבעיים" ול-"דברים כדרך הטבע" ורציתי לציין שזה לא אותו דבר.
דברים טבעיים אלו דברים שנוצרו מהטבע.
דברים כדרך הטבע אלו דברים כדרך הטבע.
למשל אם מישהו היה נולד עם עין אחת בארובה אחת וארובת העין השנייה ריקה- זה טבעי, זה כן- הרי זה נוצר מהטבע באופן טבעי.
אבל זה לא כדרך הטבע- דרך הטבע היא שלאדם יהיו שתי עניים בשתי ארובות עין.
אני יודעת שעכשיו מישהו יגיד:"ואיך את קובעת מה היא דרך הטבע? אם דרך הטבע היא מה שיש לרוב האנשים, נגיד והיה לרוב האנשים רק עין אחת זו היתה דרך הטבע?"
משהו בסיגנון הזה.
אז אני אענה- יש דרך פשוטה להבין מה היא דרך הטבע, וזה לא מה שיש לרוב האנשים. זה נכון שדרך הטבע היא לרוב מה שיש לרוב האנשים- אך לא לפי זה נקבע דרך הטבע.
אפשר להבין מה היא דרך הטבע לפי איך הדברים קיימים- יש שתי ארובות עניים.
דרך הטבע היא שיהיו שתי עניים.
מי שנולד בלי עין אחת, אמנם זה טבעי, אך אפשר להבין בקלות שלו זאת דרך הטבע כי יש לו ארובת עין נוספת- המקום ששם צריך להיות שתי עניים.
הטבע בנוי לכך שיהיו שתי עניים, אם עיין אחת לא נוצרת זו טעות שלא כדרך הטבע, אבל אם נצרה בצורה טבעית זה טבעי.
איך אפשר לדעת שנטיות מיניות זה לא כדרך הטבע- פשוט מאד, שילוב של גבר ואשה יוצר אדם.
לא שילוב של אישה ואישה, לא שילוב של גבר וגבר, שילוב של גבר ואשה.
אמרתי את שלי- טבעי וכדרך הטבע זה לא אותו דבר.
זה כל מה שרציתי לומר, סוף

חסכת לי את השאלה שציינת אבל דבר אחד לא התייחסת אליו - מי אמר שהמטרה ששני גברים רוצים להשיג מיחסי מין היא דווקא ילד?

עריכה לרינג: לא שאלתי מתי אלא למה זה לא קרה. ואי אפשר להתווכח עם העובדות שנקבעו - גייז זה טבעי לגמרי וזה בסדר ומגיעות לנו זכויות ואנחנו בסדר גמור בכל קריטריון. לאן עכשין?

--------------------
יונתן בואכה 15 מ. הספרים לשעבר הארי פוטר שר הטבעות

---------
פורסם ב: Dec 28 2020, 15:49 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש
מגדר:

QUOTE (The Books Dancer @ Dec 28 2020, 13:43 PM)
עריכה לרינג: לא שאלתי מתי אלא למה זה לא קרה. ואי אפשר להתווכח עם העובדות שנקבעו - גייז זה טבעי לגמרי וזה בסדר ומגיעות לנו זכויות ואנחנו בסדר גמור בכל קריטריון. לאן עכשין?

אנילא יודע למה זה לא קרה, אני לא מחוקק החוקים במדינה הזו, אני לא החלטתי שלהטבים הם דבר רע ומרושע שאסור להתקרב אליו.
וגם אם חוקקו את זה ואמרו את זה, אני לא מאמין בזה, אבל זה עדיין לא עוזר בשום דבר.

לאן עכשיו? מאיזו בחינה?

--------------------

User Posted Image

(Yuu Otosaka, Charlotte)

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025