![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 20:04 PM
|
||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה את(ה?) אומר(ת?)? אם תביא(י?) לי הביתה פיל מדבר אני אהיה מוכן לומר שסטרייטים ולהטבים הם אותו דבר בדיוק אם תרצה/י. תביא(י?) לי פיל מדבר מתנה שאני אוכל לגדל אותו והוא יהיה לי חיית מחמד ונהיה החברים הכי טובים ואני אעשה מה שתבקש(י?) הכל כולל הכל.
טוב..., זה לא ממש משנה לי.
אז אני אהיה הלא טבעי, כמו שכבר אמרתי, לא אכפת לי שלדעתי הלהטבים לא טבעיים, אני אקבל אותם כמו שהם, אז אם הלהטבים יהיו מוכנים לקבל את הסטרייטים כמו שהם אין לי בעיה. -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 20:08 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פיל חמוד מדבר זה לגמרי טבעי, כי הטבע יצר את זה. ברגע שיצרו להט"בים במעבדה אני אקבל את הטענה שלך, אבל בנתיים זה לא קורה.
מדהים איך אתה מתחמק מזה בעזרת שעיר לעזאזל. לא נעים לך להבין שאתה לא מקבל להט"בים אז אתה אומר שהם לא מקבלים סטרייטים? מתי בפעם האחרונה פגשת להט"ב שלא קיבל הטרו כמו שהוא. בבקשה, אני רוצה את הסיפור המלא. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 20:13 PM
|
||||
טוב, נניח. הא? איפה התחמקתי? אמרתי כבר בהודעה אחרת למעלה שאני תמיד מפספס משהו, מה פספסתי הפעם? אבל אני כן מקבל להטבים, למרות ש... אל תכעסו עלי עכשיו (פליזפליזפליז) אף פעם לא פגשתי להטב -__- סליחההההה ![]() אז.... אין לי איך להגיב לך על הדבר האחרון כי אף פעם לא פגשתי, גם כמעט ולא שמעתי עד האתר הזה חוץ משיחות ודיונים שהתקיימו בעולם האמיתי ששמעתי. אבל לא אמרתי שלהטבים לא מקבלים סטרייטים, אמרתי שאין לי בעיה להיקרא הלא טבעי אם יקבלו אותי. אין לי שמץ אם יקבלו אותי או לא, רק אמרתי את הנתונים. -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 20:15 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמקורו בטבע, לא מלאכותי או מעובדnatural2.אמיתי, כמו שהוא. "בראיון עבודה כדאי להתנהג באופן טבעי."3.מובן מאליו. "זה טבעי שהאב יגן על בנו."
הגדרה לטבעי מהמילון. רק שמה את זה פה :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 20:18 PM
|
||||
![]() ![]() נ.ב. לא אמרתי שזה לא טבעי, אמרתי שזה לא כדרך הטבע. יש הבדל, נכון? ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 20:20 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה, זה די אותתו הדבר בדיוק
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 21:30 PM
|
||
אוף
![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2020, 12:43 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא מאמיןה שפספסתי את זה אתמול
בכל מקרה כבר כתבתי את זה פה לדעתי, אבל השיח על ״מה טבעי ומה לא טבעי״ הוא טיפשי והומופובי בבסיסו. הומוסקסואליות קיימת בטבע והתפיסה המערבית המודרנית של מיניות היא מבנה חברתי לחלוטין שיכול להשתנות. בתקופות שונות בהיסטוריה במקומות שונים בהיסטוריה מיניות נתפסה בצורה אחרת לגמרי, וביוון העתיקה למשל אמביוולנטיות מינית הייתה הדבר ה״טבעי״. אם עד כדי כך חשוב לדבר על חיות, בואו נדבר על זה שבאינספור מיני חיות בטבע נמצאה הומוסקסואליות, אז גם ככה הטיעון הזה לא עומד. על כל פנים השיח על טבעיות הוא הומופובי, כי ההחלטה הזאת שמה שטבעי זה מה שצריך להיות היא חסרת משמעות. גם אם אני אלך איתכםן ואסכים שלהט׳׳ביות היא ״לא טבעית״ (היא כן), מה זה משנה? למה צריך לציין את זה בכלל? אנחנו מדברים פה על אנשים ועל זכויות, ולא על תורה ביולוגית שלא אני ולא אתםן יודעיםות עליה מספיק כדי לטעון שהיא מה שקובע בנוגע ללהט׳׳ביות. ״כדרך הטבע״ ו״טבעי״ זה אותו דבר. לא בגלל שהמשמעות של המילים זהה, אלא שהשיח הוא אותו שיח. אין שום סיבה להתווכח על מצב טבעי אידיאלי שבו כולנו עדיין מקלטים פירות ביער ומחכים לסופת ברקים כדי שברק יכה בעץ ותתחיל שריפה, כי אנחנו לא חיים במצב שכזה. אנחנו מדברים פה על משהו אחר, על חברה אחרת, על אפליה שהיא לא ״אני אלך לצוד את הממותה ואתה תלך לצוד את האריה״. אנחנו חווים אפליה שהדרך להימנע ממנה היא לא לדבר על האם הקיום שלנו הוא טבעי, כי זה לא רלוונטי. אנחנו נמצאים פה, אנחנו קיימים, וכל נסיון להגיד ״אולי הם מזייפים״ ו״אולי הם לא אמורים להתקיים״ הוא הומופובי. מיניות היא לא שחור ולבן, התפיסה החברתית של מיניות היא לא שחור ולבן, וזכויות לא צריכות להיות תלויות בכמה יפה אנחנו מתנהגים. ״הלהט׳׳בים יכולים לקבל זכויות אדם בסיסיות לדעתי כל עוד הם נחמדים אליי בחזרה״ זה הומופובי ופריווילגי בקטע מחריד, כי אנשים לא צריכים להגיד תודה שניתנת להם ההזדמנות לחיות. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2020, 13:02 PM
|
||
וואו וואו,
אין לי מושג אם דיברת אלי אבל לא אמרתי: "״אולי הם מזייפים״ ו״אולי הם לא אמורים להתקיים״," גם לא כתבתי את זה. -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2020, 18:28 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אז צונזר כי.....ככה :).
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 14:28 PM
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסכים עם תם. אנחנו טיביעים לחלוטין. אין על מה להתווכח. והכי חשוב זה שאנחנו כאן, ככל בני האדם, ומגיעות לנו זכויות. למה אין לנו אותם? זו השאלה. כי אין איך להתווכח על זה; אנחנו טבעיים, זכותנו להתקיים, יש כלל בתורה שאומר שעל כולם לכבד את השונה מהם מה שזורק לפח את כל הוויכוח הדתי ועל כל העובדות האלה אני יכול לסכם: הדיון הזה עוסק בשאלה הלא נכונה. להט''בים זה בסדר ואין איך להתווכח עם זה ואנחנו בסדר גם מבחינה דתית, גם מבחינה גנטית אם הייתה פה שאלה בכלל ומכל בחינה אחרת. אז למה בכל זאת אין לנו זכויות שוות?
-------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 15:38 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר...
הודעה זו נערכה ע"י ג'יני 337 ב Dec 28 2020, 18:56 PM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 15:41 PM
|
||||
מה ששאלת בסוף זו שאלה אחרת לגמרי. ממני תקבלו שיוויון זכויות, אבל זה לא עוזר. בלעכבעלכ, נכתב מבולגן -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 15:46 PM
|
||||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חסכת לי את השאלה שציינת אבל דבר אחד לא התייחסת אליו - מי אמר שהמטרה ששני גברים רוצים להשיג מיחסי מין היא דווקא ילד? עריכה לרינג: לא שאלתי מתי אלא למה זה לא קרה. ואי אפשר להתווכח עם העובדות שנקבעו - גייז זה טבעי לגמרי וזה בסדר ומגיעות לנו זכויות ואנחנו בסדר גמור בכל קריטריון. לאן עכשין? -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 15:49 PM
|
||||
אנילא יודע למה זה לא קרה, אני לא מחוקק החוקים במדינה הזו, אני לא החלטתי שלהטבים הם דבר רע ומרושע שאסור להתקרב אליו. וגם אם חוקקו את זה ואמרו את זה, אני לא מאמין בזה, אבל זה עדיין לא עוזר בשום דבר. לאן עכשיו? מאיזו בחינה? -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |