![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 15:58 PM
|
||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אמרתי את זה- אבל זה נשמע לי מוזר. למה שלא ירצו ילד? אבל זה לא קשור למה שהתכוונתי. שילוב של גבר ואישה יוצר אנשים נוספים, מה שמראה שכדרך הטבע גבר ואישה צריכים להיות יחד, מה שמראה שנטיות מיניות הם לא דבר כדרך הטבע. זה לא קשור לרצונות שלהם. זה כל מה שאמרתי. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 16:20 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למעשה הטענה הזאת שלך לא נכונה כי לרוב כשמישהו נולד עם עין אחת הוא נולד עם ארובת עין אחת ומת תוך יום יומיים. אני אפילו חיפשתי עכשיו באינטרנט בשביל שלא אכתוב דברים סתם, וזאת הייתה התשובה. אז עד שתתני לי הוכחה שדרך הטבע וטבעי זה לא אותו דבר אני אאלץ להמשיך להאמין שזה אותו הדבר. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 16:26 PM
|
||
אני נתתי דוגמא כדי להסביר את עצמי, לא אמרתי שדבר כזה באמת יקרה.
זה היה כדי להסביר מה ההבדל בין טבעי לכדרך הטבע, לא כדי להגיד משהו אמיתי. אם את חייבת דוגמא אני אחפש, אבל זה לא נראה לי דבר כל כך הכרחי- נתתי את הדוגמא ההיא רק כדי להסביר את עצמי. חוץ מזה, אני לא אומרת שבגלל שהלהטבים לא כדרך הטבע לא מגיעות להם זכויות. אני רק אומרת שלהתכחש לכך שהם לא כדרך הטבע זה לא נכון. גם אוטיסטים הם לא כדרך הטבע, והם כן טבעיים- זה לא אומר שלא מגיעות להם זכויות. זו לא הסיבה שאני לא תומכת בהם. אבל, שוב, כמו שאמרתי, אני ממש לא רוצה להיכנס לזה. פשוט טבעי וכדרך הטבע זה לא אותו דבר. ועוד משהו-אני בטוחה שאם לא ההיתי כותבת את השאלה ועונה עליה, ההית שואלת אותה כדי להוכיח שאני טועה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 16:29 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... לא תומכת באוטיסטים? מה לעזאזל? זה נושא אחר לגמרי מה זה אומר בכלל לא לתמוך באוטיסטים? באמת הייתה לי תשובה עמוקה ומפורטת ללמה את טועה אבל המשפט הזה פשוט הוציא לי את המילים מהפה. אני לא רואה סיבה בכלל לנסות להסביר למישהי שלא מבינה כלום. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 16:30 PM
|
||||||
לא אמרתי שאני לא תומכת באוטיסטים, אין לי מושג מאיפה את מוציאה את זה. להפך, אמרתי שמגיעות להם זכויות. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 16:31 PM
|
||||||||
ממש כתבת את זה. תקראי מה שכתבת ותביני. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 16:32 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא אוהבת להגיב כאן אבל
מה לעזאזל משנה לכם אם משהו הוא טבעי או כדרך הטבע או כל זה? אתם גולשים במחשב\טלפון\טאבלט\אנערף, זה לא "כדרך הטבע" שבןאדם יהיה תקוע כל היום במחשב, נכון? זה לא אמור להיות בכלל בדיון אם זה לא משנה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 16:35 PM
|
||||||||||
הא, לא התכוונתי שאני לא תומכת באוטיסטים, התכוונתי שאני לא תומכת במצעדים של הלהטבים. וסופי- זה בדיוק מה שאני אומרת... -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 16:35 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז למה את מציינת את זה בכלל?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 16:37 PM
|
||||
כי זה היה נראה שזה לא ככה. זה לא בגלל שמשהו לא כדרך הטבע לא מגיע לו זכויות, וזה נראה כאילו זה מה שאני חושבת עריכה: הפכנו לנו"ד ולא סיפרו לי? לול -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 16:38 PM
|
||
תקשיבי, גם אם זאת שגיאה בניסוח זה לא בסדר מה שאת אומרת. את צריכה להודות בטעות ולהתנצל לא לנסות להצדיק את עצמך. המשפט הזה באמת העליב אותי וזאת הסיבה שאני להתעצבן עלייך עכשיו ככה, ואת לא יכולה פשוט להתעלם מזה שאת פגעת כאן בבן אדם ולא להתנצל לפחות, גם אם זאת אי הבנה.
מהניסוח שלך מבינים שאת לא תומכת לא הלהט״ב ולא באוטיסטים כאחד. בכללי לתת אוטיזם כדוגמה כאן זה מטומטם כי זה אפילו לא קשור. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 17:02 PM
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תראי. את אומרת שגבר ואישה יצרו אדם נוסף, נכון, אבל מה אומר לי שזו דרך הטבע? איפה ההוכחה שההגדרה שנתת לדרך הטבע נכונה? זה א'. ב', יחסי מין בין שני גברים הם גם דרך הטבע כי אף אחד לא מעוות משהו בשביל זה. אז מה אומר שלא זו דרך הטבע?
-------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 17:04 PM
|
||||
אז אני ממש מתנצלת אם נפגעת אבל זו לא היתה הכוונה שלי. אם תסכלי תראי שבהכל רק אמרתי שזה שזה לא כדרך הטבע לא אומר שלא צריך להיות לכם זכויות. אני כן תומכת באוטיסטים ואני מנסה להצדיק עצמי כי הבנתם אותי לא נכון. גם אם נפגעת רק מהמילים "לא כדרך הטבע" אני מצטערת, כי זאת לא היתה הכוונה שלי. את צודקת שכשפוגעים בבן אדם צריך להתנצל, לא ידעתי שפגעתי בך. נתתי את האוטיזם כדוגמא כדי לנסות להמחיש את מה שאני אומרת. אני כן תומכת באוטיסטים וכל מי שמכיר אותי יכול להעיד על זה. כנראה שממש הבנתם אותי לא נכון כי זה בכלל לא מה שהתכוונתי אליו. אני אסביר פעם אחת למה כן התכוונתי: יש להטבים שאומרים שכולם צריכים להפוך ללסביות והומואים, והם צריכים להתגאות בזה. בזה אני לא תומכת, זה הכל. אני תומכת בכך שהלהטבים צריכים לקבל זכויות(וגם האוטיסטים צריכים, אבל זה לא קשור באמת). אפילו לא רציתי להיכנס לדיון הזה, וגם רבים לא רוצים, פשוט מאד הפריע לי שהתבלבלו פה בין "טבעי" ל- "כדרך הטבע". אני ממש לא מתכוונת להעליב ואני מצטערת אם העלבתי. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 17:16 PM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה מאוד שחזרנו לדיון של ״האם להיות להט׳׳בי זה שווה ערך למוגבלות???????????? להט׳׳ביות היא לא כדרך הטבע!!!!!!!״ בלי רגע של מחשבה על האם זה הומופובי, אבל בסדר את אומרת את זה כאילו מוגבלות היא גזר דין מוות, כאילו אנשים עם מוגבלות הם גרסה פחותה של אנשים ללא מוגבלות. את אומרת את זה כאילו הערך של משהו שהוא ״כדרך הטבע״ הוא גבוה יותר מהערך של משהו שהוא לא ״כדרך הטבע״. איכשהו הצלחת לצאת גם אבלאיסטית וגם הומופובית באותו טיעון, יפה מאוד. לא אני ולא את ביולוגים ולא אני ולא את חוקרים אבולוציה. אם את חושבת שהסיבה היחידה שאנחנו נמצאים על כוכב הלכת הזה היא כדי שנוכל להביא צאצאים שיביאו צאצאים שימשיכו שושלת, יש משהו מאוד עצוב באיך שאת מסתכלת על העולם. לפחות לתפיסתי, בני אדם לא מתקיימים כדי להיות בתי גידול לבני אדם אחרים שגם הם יהיו בתי גידול לבני אדם אחרים. זאת דרך מאוד... עצובה להסתכל על הקיום האנושי. שוב, את מוזמנת להסתכל על זה ככה, אבל זה שזה מה שאת חושבת לא אומר שככה העולם באמת עובד. הטבע עושה הרבה יותר מדי שיט מוזר בשביל שהתשובה תהיה כל כך פשוטה, קרה ומנוכרת. אז נניח שהנסיון שלך להשוות להט׳׳ביות למוגבלות עומד (הוא לא) - למה, מכל הדרכים שיש, את בוחרת להסתכל ככה על העולם? האם את לא מאמינה שלחיים שלך באופן ספציפי יש ערך, שלחיים של האנשים מסביבך יש ערך שהוא לא רק כמה ילדים הולכים לצאת מהרחם שלנו? באמת שאני נכנס.ת פה לדיון על אבלאיזם במקום על הומופוביה לרגע, אבל זה מאוד חשוב לדעתי, כי האמונה שהערך שלנו בתור אנשים נקבע לפי כמה אנחנו יכולים להיות חברים פרודקטיביים בחברה וכמה אנחנו יכולים להשריץ בכמויות מהגוף שלנו את ״הדור הבא״ לכאורה היא אבלאיסטית ובעייתית ולדעתי גם ממש, ממש עצובה. ואני לא מנסה להגיד שאת אומרת שבגלל שללהט׳׳בים לא יכולים להיות ילדים לא מגיעות לנו זכויות, כי כבר ציינת שזה לא מה שאת מתכוונת, אבל אני מנסה לעשות שתביני שלקחת את השיח למקום הזה זה כבר עניין בעייתי. כי אם אנחנו מדברים על זכויות ועל קיום בכבוד, ואת מתחילה להשוות את הזהות הזאת למוגבלות ולראות קשר כלשהו בין זכויות לפרודקטיביות או רבייה, יש פה בעיה עם איך שאת תופסת את הקונספט של זכויות, כבוד וחיים. זה שיש לאנשים את האפשרות להביא ילדים לעולם - זה שאני יכול.ה להיכנס להריון, או זה שמישהו יכול לקיים יחסי מין ולשחרר זרע שיפרה ביצית - זה לא אומר בהכרח שאם הם לא משתמשים בדבר הזה הם עושים משהו שלא ״כדרך הטבע״. הגוף של אנשים הוא ברשותם, לא ברשות גדולה יותר שיכולה להכתיב להם איך להשתמש בו. יש כל כך הרבה בעייתיות באיך שהגדרת ״כדרך הטבע״ שאני באמת לא יודע.ת מאיפה להתחיל. גוף של אנשים הוא לא כלי משחק, הוא דבר שנמצא ברשותם בלבד וכפוף אך ורק לרצון האישי שלהם. בעיקרון יש לי עוד מה להגיד אבל אני אמרו גם יפה לפניי, אז אני רק אסכם ואגיד את זה: את צריכה להסתכל על הבסיס של הבסיס של כל אחד מהטיעונים שלך, הבסיס של הבסיס של כל אחד מהדברים שאת מאמינה בהם, ולהתחיל לשאול את עצמך שאלות משם. אני לא חושב.ת שאת באמת מאמינה שהפרודקטיביות שלנו בחברה היא מה שקובע אם אנחנו ראויים לחיים בכבוד או לא, כי זאת אמונה מאוד פאשיסטית ונראה לי שזה מאוד רחוק ממה שהיית עונה אם היו שואלים אותך. תסתכלי רגע על הדברים שאת מאמינה בהם, ותשאלי את עצמך על איזה עקרונות הם עומדים ועל איזה הנחות יסוד הם נשענים, ואז תשאלי את עצמך אם את באמת מאמינה בהם. עריכה: אמאלה אני עורךת רגע כי הגבת תגובה חדשה ואני חייב.ת להגיב על זה בבקשה בבקשה תראי לי להט׳׳בים שמאמינים שכולם צריכים להיות להט׳׳בים, באמת, תני לי הוכחות מוצקות כי בניגוד להומופובים, לא מאוד דחוף לנו שכולם יהיו כמונו הודעה זו נערכה ע"י Nico di Angelo ב Dec 28 2020, 17:21 PM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 18:18 PM
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסכים, שוב, עם תם. ומתי בדיוק ראית להט''בים שרוצים שכולם יהיו להט''בים? מאיפה הבאת את זה? ואחרי שכבר אמרנו ואני אישית הוכחתי את זה שלהט''בים הם לא איזו הפרה דתית או משהו לא טבעי או לא כדרך הטבע, אז למה על זה אנחנו ממשיכים לדון?
אני רק רוצה להעיר עוד דבר: כדרך הטבע וטבעי זה אותו עקרון והתענה שלך על כך שדרך הטבע היא הגדרה של מה שמתאים שיהיה לא מאומתת על בסיס כלום. -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |