האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

נטיות מיניות || דיון, דיון
פורסם ב: Dec 28 2020, 18:20 PM
צטט הודעה

קוסם מצטיין

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 66032
מגדר:
משתמש מספר: 73118
חפצי המשתמש: צפה

QUOTE (Nico di Angelo @ Dec 28 2020, 15:13 PM)
QUOTE (ג'יני 337 @ Dec 28 2020, 14:35 PM)
אני לא רוצה להתחיל להיכנס פה לוויכוח, אני גם לא אוהבת "דיונים" מהסוג הזה- זה יותר וויכוח מדיון.
רק רציתי לומר דבר אחד- היה פה שיח בנוגע ל"דברים טבעיים" ול-"דברים כדרך הטבע" ורציתי לציין שזה לא אותו דבר.
דברים טבעיים אלו דברים שנוצרו מהטבע.
דברים כדרך הטבע אלו דברים כדרך הטבע.
למשל אם מישהו היה נולד עם עין אחת בארובה אחת וארובת העין השנייה ריקה- זה טבעי, זה כן- הרי זה נוצר מהטבע באופן טבעי.
אבל זה לא כדרך הטבע- דרך הטבע היא שלאדם יהיו שתי עניים בשתי ארובות עין.
אני יודעת שעכשיו מישהו יגיד:"ואיך את קובעת מה היא דרך הטבע? אם דרך הטבע היא מה שיש לרוב האנשים, נגיד והיה לרוב האנשים רק עין אחת זו היתה דרך הטבע?"
משהו בסיגנון הזה.
אז אני אענה- יש דרך פשוטה להבין מה היא דרך הטבע, וזה לא מה שיש לרוב האנשים. זה נכון שדרך הטבע היא לרוב מה שיש לרוב האנשים- אך לא לפי זה נקבע דרך הטבע.
אפשר להבין מה היא דרך הטבע לפי איך הדברים קיימים- יש שתי ארובות עניים.
דרך הטבע היא שיהיו שתי עניים.
מי שנולד בלי עין אחת, אמנם זה טבעי, אך אפשר להבין בקלות שלו זאת דרך הטבע כי יש לו ארובת עין נוספת- המקום ששם צריך להיות שתי עניים.
הטבע בנוי לכך שיהיו שתי עניים, אם עיין אחת לא נוצרת זו טעות שלא כדרך הטבע, אבל אם נצרה בצורה טבעית זה טבעי.
איך אפשר לדעת שנטיות מיניות זה לא כדרך הטבע- פשוט מאד, שילוב של גבר ואשה יוצר אדם.
לא שילוב של אישה ואישה, לא שילוב של גבר וגבר, שילוב של גבר ואשה.
אמרתי את שלי- טבעי וכדרך הטבע זה לא אותו דבר.
זה כל מה שרציתי לומר, סוף

יפה מאוד שחזרנו לדיון של ״האם להיות להט׳׳בי זה שווה ערך למוגבלות???????????? להט׳׳ביות היא לא כדרך הטבע!!!!!!!״ בלי רגע של מחשבה על האם זה הומופובי, אבל בסדר

את אומרת את זה כאילו מוגבלות היא גזר דין מוות, כאילו אנשים עם מוגבלות הם גרסה פחותה של אנשים ללא מוגבלות. את אומרת את זה כאילו הערך של משהו שהוא ״כדרך הטבע״ הוא גבוה יותר מהערך של משהו שהוא לא ״כדרך הטבע״. איכשהו הצלחת לצאת גם אבלאיסטית וגם הומופובית באותו טיעון, יפה מאוד.

לא אני ולא את ביולוגים ולא אני ולא את חוקרים אבולוציה. אם את חושבת שהסיבה היחידה שאנחנו נמצאים על כוכב הלכת הזה היא כדי שנוכל להביא צאצאים שיביאו צאצאים שימשיכו שושלת, יש משהו מאוד עצוב באיך שאת מסתכלת על העולם. לפחות לתפיסתי, בני אדם לא מתקיימים כדי להיות בתי גידול לבני אדם אחרים שגם הם יהיו בתי גידול לבני אדם אחרים. זאת דרך מאוד... עצובה להסתכל על הקיום האנושי. שוב, את מוזמנת להסתכל על זה ככה, אבל זה שזה מה שאת חושבת לא אומר שככה העולם באמת עובד. הטבע עושה הרבה יותר מדי שיט מוזר בשביל שהתשובה תהיה כל כך פשוטה, קרה ומנוכרת. אז נניח שהנסיון שלך להשוות להט׳׳ביות למוגבלות עומד (הוא לא) - למה, מכל הדרכים שיש, את בוחרת להסתכל ככה על העולם? האם את לא מאמינה שלחיים שלך באופן ספציפי יש ערך, שלחיים של האנשים מסביבך יש ערך שהוא לא רק כמה ילדים הולכים לצאת מהרחם שלנו? באמת שאני נכנס.ת פה לדיון על אבלאיזם במקום על הומופוביה לרגע, אבל זה מאוד חשוב לדעתי, כי האמונה שהערך שלנו בתור אנשים נקבע לפי כמה אנחנו יכולים להיות חברים פרודקטיביים בחברה וכמה אנחנו יכולים להשריץ בכמויות מהגוף שלנו את ״הדור הבא״ לכאורה היא אבלאיסטית ובעייתית ולדעתי גם ממש, ממש עצובה. ואני לא מנסה להגיד שאת אומרת שבגלל שללהט׳׳בים לא יכולים להיות ילדים לא מגיעות לנו זכויות, כי כבר ציינת שזה לא מה שאת מתכוונת, אבל אני מנסה לעשות שתביני שלקחת את השיח למקום הזה זה כבר עניין בעייתי. כי אם אנחנו מדברים על זכויות ועל קיום בכבוד, ואת מתחילה להשוות את הזהות הזאת למוגבלות ולראות קשר כלשהו בין זכויות לפרודקטיביות או רבייה, יש פה בעיה עם איך שאת תופסת את הקונספט של זכויות, כבוד וחיים.

זה שיש לאנשים את האפשרות להביא ילדים לעולם - זה שאני יכול.ה להיכנס להריון, או זה שמישהו יכול לקיים יחסי מין ולשחרר זרע שיפרה ביצית - זה לא אומר בהכרח שאם הם לא משתמשים בדבר הזה הם עושים משהו שלא ״כדרך הטבע״. הגוף של אנשים הוא ברשותם, לא ברשות גדולה יותר שיכולה להכתיב להם איך להשתמש בו. יש כל כך הרבה בעייתיות באיך שהגדרת ״כדרך הטבע״ שאני באמת לא יודע.ת מאיפה להתחיל. גוף של אנשים הוא לא כלי משחק, הוא דבר שנמצא ברשותם בלבד וכפוף אך ורק לרצון האישי שלהם.

בעיקרון יש לי עוד מה להגיד אבל אני אמרו גם יפה לפניי, אז אני רק אסכם ואגיד את זה: את צריכה להסתכל על הבסיס של הבסיס של כל אחד מהטיעונים שלך, הבסיס של הבסיס של כל אחד מהדברים שאת מאמינה בהם, ולהתחיל לשאול את עצמך שאלות משם. אני לא חושב.ת שאת באמת מאמינה שהפרודקטיביות שלנו בחברה היא מה שקובע אם אנחנו ראויים לחיים בכבוד או לא, כי זאת אמונה מאוד פאשיסטית ונראה לי שזה מאוד רחוק ממה שהיית עונה אם היו שואלים אותך. תסתכלי רגע על הדברים שאת מאמינה בהם, ותשאלי את עצמך על איזה עקרונות הם עומדים ועל איזה הנחות יסוד הם נשענים, ואז תשאלי את עצמך אם את באמת מאמינה בהם.

עריכה:

אמאלה אני עורךת רגע כי הגבת תגובה חדשה ואני חייב.ת להגיב על זה
בבקשה בבקשה תראי לי להט׳׳בים שמאמינים שכולם צריכים להיות להט׳׳בים, באמת, תני לי הוכחות מוצקות
כי בניגוד להומופובים, לא מאוד דחוף לנו שכולם יהיו כמונו

ממש לא השוותי את זה לאנשים עם מוגבלות...
רק רציתי להסביר את הטענה שלי.
באותה מידה יכולתי לכתוב בדוגמא על צב ללא שיריון, קיפוד ללא קוצים, שיח ללא עלים.
זה לא שאני משווה זה שאני סך הכל רציתי לתת דוגמא כדי להסביר את עצמי.
כל מה שכתבת על האמונות שלי- זה ממש לא האמונות שלי וחבל שזה מה שמבינים מההודעה שלי.
רק ראיתי שיש פה שיח על האם יש הבדל בין משהו טבעי למשהו כדרך הטבע.
זה שהשילוב של איש ואישה יוצר אנשים נוספים לא אומר שכל אדם חייב ליצור אנשים נוספים- זה אומר דרך הטבע היא שאיש ואישה יהיו ביחד.
כל זה היה בסך הכל ההסבר שלי להבדל בין דבר טבעי לדבר כדרך הטבע, זה הכל.
לא התכוונתי שמטרת החיים היא ליצור עוד בני אדם וכמה שיותר.
כל מה שכתבתי היה ההסבר מה ההבדל בין דבר שהוא טבעי לדבר כדרך הטבע ואיך מבינים מה היא דרך הטבע.
וגם אני לא אומרת שמשהו "כדרך הטבע" עליון ממשהו "שלא כדרך הטבע".

עריכה: אני אסביר את זה פעם אחרונה:
וגם מה לעזאזל? למה לשקול בכלל את זה שלא יהיו להם זכויות? למה לציין את זה? למה לשלול מבן אדם את הזכות לחיות כמו כל בנאדם אחר לא משנה בגלל מה?

זה בדיוק מה שאמרתי.
בפעם האלף, במשפט ההוא ניסיתי להבהיר שאני לא חושבת שלא צריך להיות לכם זכויות.

אני שמח לבשר לך שיותר מעשרה אחוז מהאכלוסייה הכלל העולמית היא חלק מהלהטב, מה שמראה שגם מה שכתבת על לא כדרך הטבע זה לא נכון.

איך בדיוק זה מראה את זה?

(למען הפרוטוקול גם מחלות נפשיות, פיזיות ואוטיזם קיימות אצל חיות. מה שמוחק לגמרי את כל הטענה בציטוט הראשון שלך.)

שוב, איך בדיוק?

לפי מה שאני מביןה ממה שכתבת פה, את אומרת שכול עוד אין בזוגיות פוטנציאל לילד בעתיד, אין סיבה לזוגיות. טוב, אז שבני נוער לא ישיגו בני זוג, שלא יצאו לדייטים. בסדר, שלא יהיו הורים חד הוריים, או נשים שלא מסוגלות להוליד ילדים. כל זה מתבטל רק בגלל שהינם יכולים להוליד ילדים.

בפעם האלף!
מה שאמרתי זה שבגלל שרק חיבור של גבר ואישה יוצר ילדים, זה מראה שדרך הטבע שאישה וגבר יהיו ביחד.
לא אמרתי שהמטרה של זוגיות היא להביא עוד אנשים.
אמרתי שזה רק מראה מה היא דרך הטבע.
אני מקווה שבפעם הזאת יבינו.

רק תנו לנו לחיות חלאס, לאף אחד מאיתנו לא משנה מה הנטייה המינית שלכם. אולי זו תהיי הפתעה בשבילך, אבל הסיבה היחידה שלהטבים עושים רעש זה בגלל שאנשים מנסים להשתיק אותנו. ידעת שלהיות להטב זה אסור ב76 מדינות? שיש מקומות שעדיין מחשיבים טרנסיות כמחלה נפשית? שלהטבים נרצחים רק בגלל שפיטת הנטייה המינית/המגדר שלהם? "הומו" זו הקללה הכי נפוצה בבתי ספר? נערים ובוגרים רבים מהקהילה מתאבדים בגלל להטבפוביה?

כן, ידעתי, ושוב- אני לא אומרת שלא צריך להיות לכם זכויות.
אני לא אומרת שאתם לא כמו כולם.

אני אגיד בפעם המליון- רק ראיתי שיש וויכוח על האם טבעי וכדרך הטבע זה אותו דבר ורציתי להגיד את דעתי.
זה הכל.
אני ממש מצטערת אם הביטוי "לא כדרך הטבע" העליב אתכם

--------------------
User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Dec 28 2020, 18:25 PM
צטט הודעה

.You can't KILL me. There'll be paperwork

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 1720
מגדר:male
משתמש מספר: 59134

אז אני כותב כאן הודעה כי אני באמת חושב שהדיונים בפורום הזה לאחרונה עוברים כל גבול. ההודעות של חלק מהמשתמשים כאן לא באים משום ידע בנוגע לנושא של הדיון ולא לוקחים בחשבון את הצד השני של הוויכוח, והאם ראוי בכלל להביע את הדעות האלו בקול. כשאומרים "צריך לקבל דעות של אחרים גם אם הם שונים משלך", זה טוב עד שזה מגיע למצב בו אחת מהדעות פוגעת/מעליבה/מזלזלת באדם אחר. אני מבקש שמרגע זה כל אחד שכותב כאן יחשוב על האם ל-מה שהוא כותב יש פוטנציאל לפגוע באחר, לא משנה מי זה ומה הסיבה.
בנוסף, בבקשה בבקשה תתחילו למצוא בסיס לטענות שלכם. לכתוב "זה לא משנה שהדוגמה שלי לא נכונה- זה מחזק את הטענה שלי בכול מקרה", זה פשוט לא טוב. תמצאי דוגמה שעובדת, כי טענה שלא מתבססת על הוכחות לא יכולה להשקל ברצינות. (ובכלל לא נכונה. תבדקי דברים לפני שאת זורקת משפטים כאילו הם עובדות.)

גם אוטיסטים הם לא כדרך הטבע, והם כן טבעיים- זה לא אומר שלא מגיעות להם זכויות.

לפני שאני אעיר לך על הטענה שלך, אני אתחיל מזה: בשורה הזאת לקחת את הדיון על הלטהב והכללת הרבה מאוד אנשים שלפי ההגדרה שלך הם לא כדרך הטבע. את יודעת מי נכנס שם? אנשים עם בעיות נפשיות ופיזיות על שלל גווניהם, ובטח עוד כל מני קבוצות שונות של אנשים שאני לא מצליח לשים עליהם אצבע כרגע. היית אומרת שאנשים עם סרטן הם לא כדרך הטבע? לא? אז תתחילי לשים לב למה שאת אומרת. חוץ מזה, כמות האנשים "שלא כדרך הטבע" לפי הגדרתך, זו כמות עצומה, ובזה הרגע ביטלת את כולם.
וגם מה לעזאזל? למה לשקול בכלל את זה שלא יהיו להם זכויות? למה לציין את זה? למה לשלול מבן אדם את הזכות לחיות כמו כל בנאדם אחר לא משנה בגלל מה?

רק רציתי לומר דבר אחד- היה פה שיח בנוגע ל"דברים טבעיים" ול-"דברים כדרך הטבע" ורציתי לציין שזה לא אותו דבר.
דברים טבעיים אלו דברים שנוצרו מהטבע.
דברים כדרך הטבע אלו דברים כדרך הטבע.

הממ כן. אוקיי. אמרתי כבר שכדאי שאנשים יתחילו לבדוק את מה שהם אומרים? כי טוב, זו אכן ההגדרה של טבעי. אבל מה עם אלפי העדויות שהומוסקסואליות וטרנסיות כן קיימים בין חיות, והיו קיימים עוד במיתולוגיות שונות של האנושות? מהם נתעלם? נראה לי קצת בעייתי שאת אומרת שלהיות להטב זה לא טבעי כי זה לא קיים בטבע למרות שזה לא נכון.
(למען הפרוטוקול גם מחלות נפשיות, פיזיות ואוטיזם קיימות אצל חיות. מה שמוחק לגמרי את כל הטענה בציטוט הראשון שלך.)
הגדרה של כדרך הטבע: "כָּרגיל, כנוהג". לא יודע מה איתך, אבל להטביות (וכול מה שציינתי קודם לכן גם כן נכלל), כן נכנס להגדרה הזו. אני שמח לבשר לך שיותר מעשרה אחוז מהאכלוסייה הכלל העולמית היא חלק מהלהטב, מה שמראה שגם מה שכתבת על לא כדרך הטבע זה לא נכון. :)

שילוב של גבר ואישה יוצר אנשים נוספים, מה שמראה שכדרך הטבע גבר ואישה צריכים להיות יחד, מה שמראה שנטיות מיניות הם לא דבר כדרך הטבע.

לפי מה שאני מביןה ממה שכתבת פה, את אומרת שכול עוד אין בזוגיות פוטנציאל לילד בעתיד, אין סיבה לזוגיות. טוב, אז שבני נוער לא ישיגו בני זוג, שלא יצאו לדייטים. בסדר, שלא יהיו הורים חד הוריים, או נשים שלא מסוגלות להוליד ילדים. כל זה מתבטל רק בגלל שהינם יכולים להוליד ילדים.

יש להטבים שאומרים שכולם צריכים להפוך ללסביות והומואים, והם צריכים להתגאות בזה.
בזה אני לא תומכת, זה הכל.

להטבי אי פעם אמר לך את זה? כי אני בספק. סליחה לפוצץ לך את הבועה, אבל הטרוז הם אלה שדוחפים את המשיכה המינית שלהם על אחרים עוד מאז ינקות ולא להיפך.

רק תנו לנו לחיות חלאס, לאף אחד מאיתנו לא משנה מה הנטייה המינית שלכם. אולי זו תהיי הפתעה בשבילך, אבל הסיבה היחידה שלהטבים עושים רעש זה בגלל שאנשים מנסים להשתיק אותנו. ידעת שלהיות להטב זה אסור ב76 מדינות? שיש מקומות שעדיין מחשיבים טרנסיות כמחלה נפשית? שלהטבים נרצחים רק בגלל שפיטת הנטייה המינית/המגדר שלהם? "הומו" זו הקללה הכי נפוצה בבתי ספר? נערים ובוגרים רבים מהקהילה מתאבדים בגלל להטבפוביה?
סליחה באמת שאני רוצה להראות לאחרים שזה בסדר להיות כמוני, ומנסה להראות להם שאולי יום אחד הם ישלימו עם מה שהחברה כל הזמן אומרת להם שזה לא בסדר.

--------------------
ריין ~ 18 כבר ~ איי דונואו

User Posted Image

“You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.”

User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 28 2020, 18:42 PM
צטט הודעה

Eppur si muove

פרטי משתמש
קבוצה: מתכנת
חרמשים: 70430
משתמש מספר: 57704

QUOTE (ג'יני 337 @ Dec 28 2020, 16:01 PM)
אני אסביר פעם אחת למה כן התכוונתי:

מאוד מעניין אותי מה שכתבת פה.
אני הטרו. באמת, אני זכר וכל הנטיות המיניות שאי פעם היו לי היו 100% כלפי בנות. יותר מזה אני אגיד לך, יש לי שלושה חברים הומוסקסואלים ועוד שני חברים ביסקסואלים. עוד אני אספר לך - שניהם מודעים טוב מאוד לזה שאני הטרו לגמרי, והם גם יודעים שאני יודע שהם חברים בקהילה הגאה (הם יצאו מהארון בפניי בפתיחות לגמרי). עד כה הכל בסדר? נהדר.
אני חבר כבר יותר מ-20 שנה עם כולם ביחד (אם נסכום את זמן החברות שלי עם כל אחד מהם), מתוכן אני יודע שהם מהקהילה הגאה כבר כמעט 10 שנים. כן, אני בן 16, אבל אני לא מדבר על זמן רציף, אלא אם סכום השנים שאני מכיר כל אחד מהם ביחד.
ועכשיו נגיע לעניין - לא הרגשתי מעולם שום עניין שלהם בכך שאני אהיה חלק מהקהילה. שום עניין שכזה, בשום מצב, אי פעם. בכלל, הם אפילו עזרו לי הרבה פעמים עם הקראשים שלי (כן, בנות להזכירך) בכמה מצבים. מה שאת אומרת נראה לי תלוש מהמציאות ברמה מטורפת.
אפשר לשאול מאיפה את מביאה את ה"מידע" הזה? כי הוא נשמע לי לא הגיוני כלל. אני רוצה לראות מקום בו הקהילה הביעה רצון שכולם יהיו חלק מהקהילה.

--------------------
Legends Never Die

אתה/הוא

---------
פורסם ב: Dec 28 2020, 18:48 PM
צטט הודעה

"בכאב מצאתי אושר"

פרטי משתמש
חרמשים: 2762
מגדר:
משתמש מספר: 72415

אני אוסיף לדבריו של פלג שלראשונה בהיסטוריה אני מסכים איתו ואומר שאני, שההורות שלי הן שתי לסביות, שתי אימהות, מעולם לא הביאו רצון כלשהו שאני אהיה גיי גם.

--------------------
יונתן בואכה 15 מ. הספרים לשעבר הארי פוטר שר הטבעות

---------
פורסם ב: Dec 28 2020, 18:55 PM
צטט הודעה

קוסם מצטיין

פרטי משתמש
חרמשים: 66032
מגדר:
משתמש מספר: 73118

QUOTE (imagine it @ Dec 28 2020, 16:39 PM)

אני הטרו. באמת, אני זכר וכל הנטיות המיניות שאי פעם היו לי היו 100% כלפי בנות. יותר מזה אני אגיד לך, יש לי שלושה חברים הומוסקסואלים ועוד שני חברים ביסקסואלים. עוד אני אספר לך - שניהם מודעים טוב מאוד לזה שאני הטרו לגמרי, והם גם יודעים שאני יודע שהם חברים בקהילה הגאה (הם יצאו מהארון בפניי בפתיחות לגמרי). עד כה הכל בסדר? נהדר.
אני חבר כבר יותר מ-20 שנה עם כולם ביחד (אם נסכום את זמן החברות שלי עם כל אחד מהם), מתוכן אני יודע שהם מהקהילה הגאה כבר כמעט 10 שנים. כן, אני בן 16, אבל אני לא מדבר על זמן רציף, אלא אם סכום השנים שאני מכיר כל אחד מהם ביחד.
ועכשיו נגיע לעניין - לא הרגשתי מעולם שום עניין שלהם בכך שאני אהיה חלק מהקהילה. שום עניין שכזה, בשום מצב, אי פעם. בכלל, הם אפילו עזרו לי הרבה פעמים עם הקראשים שלי (כן, בנות להזכירך) בכמה מצבים. מה שאת אומרת נראה לי תלוש מהמציאות ברמה מטורפת.
אפשר לשאול מאיפה את מביאה את ה"מידע" הזה? כי הוא נשמע לי לא הגיוני כלל. אני רוצה לראות מקום בו הקהילה הביעה רצון שכולם יהיו חלק מהקהילה.

אמרתי יש להטבים.
לא כל הלהטבים.
וקראתי את זה באיזשהו עיתון שאני לא מוצאת

וערכתי את הודעתי הקודמת, רק אומרת

--------------------
User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 28 2020, 19:01 PM
צטט הודעה

Eppur si muove

פרטי משתמש
קבוצה: מתכנת
חרמשים: 70430
משתמש מספר: 57704

QUOTE (ג'יני 337 @ Dec 28 2020, 17:52 PM)
QUOTE (imagine it @ Dec 28 2020, 16:39 PM)

אמרתי יש להטבים.
לא כל הלהטבים.
וקראתי את זה באיזשהו עיתון שאני לא מוצאת

וערכתי את הודעתי הקודמת, רק אומרת

לההה, באמת? זה מה שאמרת? תסלחי לי על הבוטות, אבל "נראה לי" שעד כה יש מגמה של אי קריאה מלאה של ההודעות מצידך יותר מאשר מצידי.
יש להטבים כאלה. אני יודע שזה מה שאמרת. אבל, אם זאת, את לא עונה על מה שביקשתי.
ביקשתי דוגמה. אצטט:
אני רוצה לראות מקום בו הקהילה הביעה רצון שכולם יהיו חלק מהקהילה.

אוכל לקבל דוגמה שכזו או שאת עומדת להשאיר את מה שאת אומרת חסר ביסוס, מקורות, מידע מאוד רלוונטי לעניין וגם את ההסתמכות שלך? תסלחי לי שוב, אבל מישהו שטוען משהו ולאחר מכן טוען שהוא לא מצליח למצוא את המקור שלו לזה הוא בעל דעה מאוד, מאוד, מאוד חלשה. כי אם זה מה שאת אומרת, וקראת על זה פעם באיזשהו עיתון שאת לא מוצאת, אז - תסלחי לי שוב - את מאוד מחלישה את עצמך כאן. ויותר מזה - אם קראת על זה פעם אחת ובעיתון כלשהו שאת אפילו לא מצליחה למצוא, אז מה שקראת שם **מאוד** לא מייצג את הקהילה הגאה. כפי שראית, 100% מהאנשים מהקהילה הגאה שדיברו ל כך הביעו סלידה מהאמירה זו. גם חבריי הביעו סלידה דומה מאוד בנושא, כשדיברנו על חוסר קבלה של קהילת הלהטב.

--------------------
Legends Never Die

אתה/הוא

---------
פורסם ב: Dec 28 2020, 19:17 PM
צטט הודעה

רק קצת דם לקינוח הדבש

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 102207
מגדר:
משתמש מספר: 37223

לעתים נדירות מאוד אני מדבר.ת בשם קהילה שאני חלק ממנה. לעתים מאוד נדירות. אני לא אוהבת לעשות את זה, כי אני לא אוהב.ת את ההכללות, אבל אני אעשה את זה הפעם. חד וחלק - הקהילה הלהט׳׳בית לא רוצה להפוך את כל הקהילה העולמית ללהט׳׳בית. זה שקר והמצאה, זה נרטיב הומופובי שלעולם לא מסתמך על טיעונים רציניים ובעלי ביסוס. שוב אגיד - לעתים רחוקות אני נחרץת, אבל הפעם אני אומר.ת את זה בצורה שלא משתמעת לשתי פנים: הקהילה הלהט׳׳בית לא רוצה להפוך עוד אנשים ללהט׳׳בים.

עכשיו, בואו נמשיך את הדיון, ואתם תצטרכו לסמוך עליי שכשאני עושה את מה שאני לא עושה בדרך כלל ומדבר.ת בשם כל הקהילה שאני חלק ממנה אני יודע.ת על מה אני מדבר.ת.

--------------------

תֹּם, 20, את׌/ה׊א, לא ממש פה, הנה המדף שלי
g
User Posted Image

User Posted Image User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 28 2020, 20:38 PM
צטט הודעה

"Different doesn't mean wrong"

פרטי משתמש
חרמשים: 37585
מגדר:
משתמש מספר: 73807

אתם גררתם את ג'יני לויכוח שהיא לא רצתה להיות בו, היא רק אמרה מה ההבדל בין טבעי לדרך הטבע.
זהו, בשביל זה היא רשמה הכל ואז לא הבנתם אז היא ניסתה להסביר ולא יצא לה מוצלח ואז התעצבנתם חלקכם וכווכו.

--------------------

Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio

User Posted Image

"Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met."
(Yuu Otosaka, Charlotte)

---------
פורסם ב: Dec 28 2020, 21:05 PM
צטט הודעה

"בכאב מצאתי אושר"

פרטי משתמש
חרמשים: 2762
מגדר:
משתמש מספר: 72415

היא אמרה דבר לא מבוסס ולא נכון כנראה ואמרה דברים ממש לא בסדר על הקהילה. זכותנו להתעצבן.

--------------------
יונתן בואכה 15 מ. הספרים לשעבר הארי פוטר שר הטבעות

---------
פורסם ב: Dec 28 2020, 21:37 PM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 736575
מגדר:female
משתמש מספר: 30194

QUOTE (ג'יני 337 @ Dec 28 2020, 15:23 PM)
אני נתתי דוגמא כדי להסביר את עצמי, לא אמרתי שדבר כזה באמת יקרה.
זה היה כדי להסביר מה ההבדל בין טבעי לכדרך הטבע, לא כדי להגיד משהו אמיתי.
אם את חייבת דוגמא אני אחפש, אבל זה לא נראה לי דבר כל כך הכרחי- נתתי את הדוגמא ההיא רק כדי להסביר את עצמי.
חוץ מזה, אני לא אומרת שבגלל שהלהטבים לא כדרך הטבע לא מגיעות להם זכויות.
אני רק אומרת שלהתכחש לכך שהם לא כדרך הטבע זה לא נכון.
גם אוטיסטים הם לא כדרך הטבע, והם כן טבעיים- זה לא אומר שלא מגיעות להם זכויות.
זו לא הסיבה שאני לא תומכת בהם.
אבל, שוב, כמו שאמרתי, אני ממש לא רוצה להיכנס לזה.
פשוט טבעי וכדרך הטבע זה לא אותו דבר.
ועוד משהו-אני בטוחה שאם לא ההיתי כותבת את השאלה ועונה עליה, ההית שואלת אותה כדי להוכיח שאני טועה.

אל תחרטטי אותנו. כמו שאנשים נולדים אוטיסטים וזה קורה ולגיטימי לחלוטין, ככה גם יש אנשים שנולדים להט"בים וזה לגמרי בסדר.
טבעי וכדרך הטבע זה אותו דבר. אם את מקבלת את זה שיש אנשים שנולדים שונים מהרוב (למשל אוטיסטים, דוגמה שאת נתת) ככה תקבלי שיש אנשים שנולדים גם עם נטייה מינית או זהות מגדרית שונה מהרוב.

הא, לא התכוונתי שאני לא תומכת באוטיסטים, התכוונתי שאני לא תומכת במצעדים של הלהטבים.

בואי אני אספר לך משהו שירגיע את הדמוניזציה שאת עושה למצעדים - אני אדם דתי והולך למצעדי גאווה בחיפה כל שנה ותאמיני לי שהמצעדים מאוד צנועים. אני מגנה בכל תוקף את המצעדים בתל אביב שכן הם פרובוקטיביים וגובלים בגועל, אבל המצעדים בכל שאר הארץ מאוד צנועים ומאוד מכבדים. אם לא היית במצעד ואת לא יודעת מה קורה שם - אל תדברי עליהם, כי אין לך מושג במה מדובר. את יודעת שמצעדי גאווה מצילים בכל שנה אנשים מהתאבדות? או שהראש ההומופובי שלך לא יכול לקבל גם את זה?

אני מהקהילה ומעולם לא שמעתי על דבר כזה ואף אחד מחבריי הלהט"בים הרבים לא הביעו כזה רצון שאני מודע אליו. בבקשה לא לספר שקרים, תודה.

מה שאמרתי זה שבגלל שרק חיבור של גבר ואישה יוצר ילדים, זה מראה שדרך הטבע שאישה וגבר יהיו ביחד.

ומה תגידי על נשים עקרות או גברים מסורסים? זה כן כדרך הטבע? כי ילדים ביולוגיים לא יצאו מהם. גם גבר ואישה כאלה הם כדרך הטבע בעינייך?

--------------------

They say the captain goes down with the ship"
"?So when the world ends will God go down with it
Fall Out Boy —

---------
פורסם ב: Dec 29 2020, 12:10 PM
צטט הודעה

.You can't KILL me. There'll be paperwork

פרטי משתמש
חרמשים: 1720
משתמש מספר: 59134

אני שמח לבשר לך שיותר מעשרה אחוז מהאכלוסייה הכלל העולמית היא חלק מהלהטב, מה שמראה שגם מה שכתבת על לא כדרך הטבע זה לא נכון.

איך בדיוק זה מראה את זה?

וול, אם מסתכלים באחוזים, עשרה אחוז זו כמות נכבדת וגדולה למדי של קבוצה מסויימת. אנשים עם היפראקטיביות (ADHD), הם רק כשישה אחוז מכלל האכלוסייה. אבל לא היית אומרת שהם לא כדרך הטבע, נכון? לפי מה שאמרת, כל קבוצה שכמות האכלוסייה שנכללת בה היא לא הרוב לא נחשבת כ"דרך הטבע" כפי שייצגת אותה.

לא אמרתי שהמטרה של זוגיות היא להביא עוד אנשים.
אמרתי שזה רק מראה מה היא דרך הטבע.
אני מקווה שבפעם הזאת יבינו.

ואני אראה לך שוב שההגדרה של דרך הטבע היא: רגיל, כנוהג. שימי לב ל-מה שמעירים, כי את חוזרת שוב ושוב על דברים לא נכונים.

אתם גררתם את ג'יני לויכוח שהיא לא רצתה להיות בו, היא רק אמרה מה ההבדל בין טבעי לדרך הטבע.
זהו, בשביל זה היא רשמה הכל ואז לא הבנתם אז היא ניסתה להסביר ולא יצא לה מוצלח ואז התעצבנתם חלקכם וכווכו.

תראה, כל תגובה הומופובית בדיון הזה הוא דבר שלא מכבד ולא ראוי בעליל. נמצאים כאן מגוון של משתמשים, עם רקעים, אמונות וסיפורים שונים, וכמו שאף אחד לא כופה דת על אחר, או זועק דעות אתאיסטיות, אין שום סיבה שיגיעו משתמשים ויורידו למשתמשים אחרים את הביטחון שלהם בנוגע לנטייה המינית או המגדר שלהם. יש כאן גם ילדים צעירים, שרק עכשיו מפתחים את האני שלהם, ולראות את ההומופוביה באתר הזה שכביכול אמור להיות מקום בטוח, יכול לפגוע בזהות שלהם.
אני מבקש מכם לשים לב למה שאתם אומרים, ולהומופוביה שתמונה בתגובות שלכם, כי זה גרוע בדיוק כמו כל סוג הייט אחר.

--------------------
ריין ~ 18 כבר ~ איי דונואו

User Posted Image

“You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.”

User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 29 2020, 12:51 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש
מגדר:

תראה, כל תגובה הומופובית בדיון הזה הוא דבר שלא מכבד ולא ראוי בעליל. נמצאים כאן מגוון של משתמשים, עם רקעים, אמונות וסיפורים שונים, וכמו שאף אחד לא כופה דת על אחר, או זועק דעות אתאיסטיות, אין שום סיבה שיגיעו משתמשים ויורידו למשתמשים אחרים את הביטחון שלהם בנוגע לנטייה המינית או המגדר שלהם. יש כאן גם ילדים צעירים, שרק עכשיו מפתחים את האני שלהם, ולראות את ההומופוביה באתר הזה שכביכול אמור להיות מקום בטוח, יכול לפגוע בזהות שלהם.
אני מבקש מכם לשים לב למה שאתם אומרים, ולהומופוביה שתמונה בתגובות שלכם, כי זה גרוע בדיוק כמו כל סוג הייט אחר.

מה
מה מוריד ביטחון, מי שרוצה להיות משהו, שיהיה המשהו הזה, אני לא מוריד מערכו או מהביטחון הזה.
כל מי שמתחת לגיל 13 וקורא את זה והוא עדיין ילד צעיר שמפתח את הזהות שלו:
א. הוא לא היה צריך להיכנס לפה, ב. קחו ביטחון, לא מוריד מערככם.

נ.ב. אמרתי "משהו" בגלל שהבנתי שיש מלא מלא זהויות ואין לי מושג מה מי שקורא את זה, לא התכוונתי לזה בנימה מעליבה.

--------------------

User Posted Image

"Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met."
(Yuu Otosaka, Charlotte)

---------
פורסם ב: Dec 29 2020, 14:05 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
חרמשים: 17698
משתמש מספר: 62302

QUOTE (רינג @ Dec 29 2020, 11:48 AM)

מה
מה מוריד ביטחון, מי שרוצה להיות משהו, שיהיה המשהו הזה, אני לא מוריד מערכו או מהביטחון הזה.

נ.ב. אמרתי "משהו" בגלל שהבנתי שיש מלא מלא זהויות ואין לי מושג מה מי שקורא את זה, לא התכוונתי לזה בנימה מעליבה.

רואים שאתה לא מבין בזה.
לוקח הרבה זמן להבין אם אתה חלק מהקהילה. זה לא שאתה עולה לגיל 13 ופתאום אתה יודע בוודאות שאתה גיי. אני עברתי את הגיל הזה לפני שלוש שנים ואני עדיין לנסות להבין אם אני ארו, אז אל תדחוף דברים כאלו.
חוץ מזה שאתה מזלזל בכוח של החברה על מבוגרים. גם אנשים בני חמישים שירצו לצאת מהארון ויראו את התגובות כאן או בכל מקום אחר, זה יוריד להם מהביטחון העצמי. אז אם כל הכבוד שאתה מאמין שכולם צריכים להיות מה שהם רוצים, התגובות ההומופוביות שלך פוגעות באנשים.

--------------------
my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
פורסם ב: Dec 29 2020, 14:13 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש
מגדר:

QUOTE (rainmaker @ Dec 29 2020, 12:02 PM)
QUOTE (רינג @ Dec 29 2020, 11:48 AM)

מה

רואים שאתה לא מבין בזה.
לוקח הרבה זמן להבין אם אתה חלק מהקהילה. זה לא שאתה עולה לגיל 13 ופתאום אתה יודע בוודאות שאתה גיי. אני עברתי את הגיל הזה לפני שלוש שנים ואני עדיין לנסות להבין אם אני ארו, אז אל תדחוף דברים כאלו.
חוץ מזה שאתה מזלזל בכוח של החברה על מבוגרים. גם אנשים בני חמישים שירצו לצאת מהארון ויראו את התגובות כאן או בכל מקום אחר, זה יוריד להם מהביטחון העצמי. אז אם כל הכבוד שאתה מאמין שכולם צריכים להיות מה שהם רוצים, התגובות ההומופוביות שלך פוגעות באנשים.

איזו תגובה הומופובית?
אמרתי שיהיו מה שהם רוצים
מה הומופובי בזה?

והגבתי לריין בנוגע לנוער הצעיר שעדיין לא גילה את הזהות האמיתית שלו

המממ,הגבתי על הכל? או שפספסתי?

--------------------

User Posted Image

(Yuu Otosaka, Charlotte)

---------
פורסם ב: Dec 29 2020, 14:17 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
חרמשים: 17698
משתמש מספר: 62302

העובדה שאתה אומר שהם לא "כדרך הטבע", כפי שאתה מעדיף להגדיר את זה, זאת תפיסה הומופובית ומעליבה. אותם אנשים צעירים שלא יודעים מה הזהות שלהם יכולים להיות גם בני 25. זה עדיין צעיר, אבל זה כמעט פי 2 מגיל 13. אנשים לא יוצאים מהארון בגיל 13 או אפילו 14 או 15. זה תהליך שלוקח זמן, והעובדה שאתה מייחס ללהטב מילים עם קונוטציה שלילית זה רע ופוגע.

--------------------
my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025