![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 15:41 PM
|
||||||||||||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאלא כן אני התחלתי בלהגיד שמי שמדברים עליו הוא זה שמחליט מה מעליב ומה לאף ובשביל להסביר את עצמי נתתי את הדוגמה הספציפית שאליה מתייחס הדיון. סליחה על חוסר ההבנה :0 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 15:41 PM
|
||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו אוקיי הכל טוב אבל באמת תקשיבו שזה לא מדהים לחשוב כל הזמן "מה יקרה אם אני אצא מהארון? מה יקרה אם אני אצא מהארון?!" גם בלי הומופוביה דוחה שצצה מכל פינה -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 15:42 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי חברים,
הדיון הזה הוא אחד הדיונים הכי פעילים פה, ובצדק - בכל אחד מהצדדים הוא מעלה דברים ורגשות. אבל שימו לב שלא לעלות לטונים ולטיעונים עצבניים ופוגעניים מידי, כי כבר קיבלנו כמה פניות על דברים לא נאותים שנכתבו בדיון הזה. שימו לב לעצמכם, שימו לב לטענות שלכם, גם אם הן בקשר לנושא וגם אם לא. אין שום צורך להתייחס לקהילות אחרות בדיון הזה, וגם אין שום צורך לרדת לרמות נמוכות. אם קשה לכם להתבטא בצורה נאותה, תצאו מהדיון לכמה שעות, תחשבו על הטיעונים שלכם בראש נקי ואז תגיבו. אין שום סיבה לכך שנקבל הודעות ממשתמשים שנפגעים מהדיון הזה. שימו לב. בפעם הבאה לא בטוח שזה יסתכם בהודעה בדיון. (וזה כמובן לאו דווקא מתייחס ספציפית לאלה שמגיבים פה עכשיו, אלא לכל מי שהגיע בדיון לאחרונה או מתכנן להגיב בו בהמשך). -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 16:11 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המממ,
בנוגע להבעת דעה, מצאתי על ביזוי ואפליה, לא על דעה. לא צריך להגיב על זה. אמרתי מה שמצאתי לבינתיים. -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 17:45 PM
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תראו.
רינג - כדרך הטבע וטבעי זה אותו הדבר על פי מילון. אני מבקש ממך להפסיק להתווכח על הגדרה מילונית איתנו אלא, אם תרצה, עם מי שאחראי על הגדרות מילים וזו האוניברסיטה העברית. לא אנחנו. ריין ווריאן - מסכים עם שניכם. שקד - אין בעיה:) -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 18:22 PM
|
||
אתם התווכחתם איתי על זה אבל נזרום.
אני אמרתי ואז התחלתם להתווכח, אז לא להעליל עלי עלילות. -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 19:21 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו לא התלנו להתווכח. אנחנו תיקנו אותך. הוויכוח הזה התחיל בגלל שלא הסכמת לקבל את התיקון שלנו, והתחלת להתווכח. אם כבר זה אתה מעליל עלינו עלילות. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 19:39 PM
|
||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה, סליחה, סליחה, בואו נעצור הכל רגע. אני לא מצליח.ה להבין איך אנשים אחרים לא מצליחים לראות את הבעייתיות בתגובה הזאת. א. זה לא מקומך לבוא ולהגיד לאנשים אם מותר או אסור להם להיכנס לפורום הזה. זה שקוראים לו דיבורים 13+ לא אומר שלאנשים מתחת לגיל 13 אסור להיכנס לפה, ואם אתה לא מאמין לי, לך לקרוא את חוקי הפורום. גם אם התכוונת לזה כעצה, לא אכפת לי. אתה לא תסתום את הפה לאנשים מתחת לגיל 13 בדיון הזה רק בגלל הגיל שלהם ובגלל שהם עדיין מפתחים את הזהות שלהם. כל אדם, בכל שלב בחייו, מפתח את הזהות שלו. זה שמישהו נמצא בשלב מסוים בתהליך שאתה כבר עברת לא נותן לך שום הצדקה להגיד לו שדעתו לא צריכה להישמע. ב. ״קחו ביטחון, לא מוריד מערככם״?????????? אתה אמיתי????? כן, התגובה הנכונה לילדים ונוער שעדים להומופוביה בוטה ולא מצונזרת כמו שיש בדיון הזה היא ״קחו ביטחון חבר׳ה זה לא מוריד מערככם׳. בטח. אולי הדבר הנכון לעשות הוא לא לעשות שמיניות באוויר כדי להימנע מלהגיד ״יש פה בדיון דעות לכאורה שהן לא לגיטימיות בחברה שאנחנו חיים בה היום, ולמרות שאנחנו בעד פלורליזם, יש גבול והוא עובר פה״. אולי הדבר הנכון להגיד לנוער והילדים שבתהליך גיבוש הזהות שלהם צריך דווקא להיות משהו אחר. אז ברשותך, אני אכתוב את זה אחרת, כי להגיד לנוער להט׳׳בי שקורא דיון שבו אנשים יכולים להגיד שיש בו משהו לא טבעי ׳לקחת ביטחון׳ זה אחד הדברים הכי חסרי רגישות שאתה יכול לעשות. לכל הנוער הלהט׳׳בי שקורא את זה, בין אם יש לכם זהות ספציפית ובין אם אין ובין אם יצאתם מהארון או לא: אתם מושלמים, בכל המובנים שיכולים להיות למילה הזאת. אין בכם שום דבר שבור או לא שלם, כל דבר בנטייה המינית שלכם וכל דבר בחוויה שלכם של מגדר הוא טבעי ובסדר ולגטימי. אל תתנו לאנשים באינטרנט להגיד לכם שאסור לכם להתקיים, אל תתנו לאנשים באינטרנט לגרום לכם לחשוב שהם מכירים אתכם יותר טוב ממה שאתם מכירים את עצמכם. לא משנה אם אתם מגיעים מבית חילוני או דתי; לא משנה אם אתם יהודים או נוצרים או מוסלמים או דרוזים או בני כל דת אחרת; לא משנה אם מצאתם הגדרה שמוצאת חן בעיניכם, אם לא מצאתם או אם אתם לא רוצים למצוא; לא משנה אם אתם בני 9 או 20; לא משנה אם יצאתם מהארון או לא; לא משנה אם ההורים והחברים שלכם יודעים או לא, אני רוצה שתדעו שאתם מושלמים. אל תתנו לניסוחים עקומים שבקושי מאפשרים לאנשים להציל את עצמם מלהיקרא הומופובים לשנות את זה. ואני אגיד, למקרה שזה לא ברור - המטרה שלי היא לא לתקוף אף אחד. מרתיח אותי לראות כמה אנשים מרשים לעצמם להביא אמביוולנטים עם הניסוחים שלהם וכמה מאפשרים לגבול להימתח פה. גם אם יש טון מתוסכל להודעות שלי, הוא כנראה מכוון, כי קצת נמאס לי מאנשים שמנסים להסביר לי איך אני אמור.ה לתפוס את עצמי ומה לגיטימי ולא לגיטימי בתפיסת העצמי שלי. אני לא מאמיןה שלאנשים יש פה כוונות רעות, ועם זאת יש אנשים שצריך להעמיד אותם על מקומם. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 19:59 PM
|
||||||||
אני יכול להמשיך עם זה, אני תיקנתי את זה בחזרה. עריכה:
זה בכלל לא מה שאמרתי. אמרתי קחו ביטחון, לא מוריד מערככם. לא אמרתי שום "זה". *אני* לא אוריד מערכם בגלל זה. -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 20:12 PM
|
||
אולי תיקנת בחזרה, אבל זה עדיין היית אתה שהתחיל להתווכח, לא אנחנו.
חוץ מזה אני מודה שלא שמתי לב קודם אבל באמת למה כתבת ״קחו ביטחון״? חוץ מזה שאולי אתה בתור בן אדם לא מוריד מהערך שלהם, אבל הדברים שאתה אומר דווקא כן. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 20:13 PM
|
||||
כשאמרתי את זה זה היה בכוונה שאם הם רוצים שיקחו ביטחון, לי זה לא יפריע. שיעשו מה שהם רוצין, זה החיים שלהם. זו הייתה הפואנטה בכלליותה. -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 20:25 PM
|
||
אבל זאת קצת בעיה להגיד ״שיעשו מה שהם רוצים, זה החיים שלהם.״ אחרי שאמרת להם שהם לא טבעיים. זה לא לעשות מה שהם רוצים, כי זה כן מוריד מהביטחון שלהם ומההרגשה שהם בסדר. גם רוצח יכול לרצוח, הרי זה החיים שלו, אבל ההרגשה היא שהוא עשה משהו לא בסדר.
אבל בתכלס, זה לא יעשו מה שבאלהם. זה לא שכל מי שהוא גיי בחר להיות גיי או כל מי שהוא טרנס בחר להיות טרנס. זה לא לעשות מה שבאלהם, זה די... לספר לאנשים או לא. אין הרבה אופציות. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 20:31 PM
|
||||
אבל אמרתי משהו אחררררררר שבשבילכם הוא אותו דברררררר אבל נתעלם מזה חוץ מזה, רוצח לפעמים טוב לו לרצוח, תלוי בסוג האדם, אבל זה כבר דיון אחר. אני יודע את זה, נולדים עם זה, זו די הדרך היחידה, נכון? -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 07:49 AM
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רינג, אני רוצה, בשביל להמשיך את הדיון, שתיתן לנו הוכחה שכדרך הטבע וטבעי אלו שני דברים שונים.
-------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 10:05 AM
|
||
ואתה ממשיך להידבק לזה.
אם היית קורא מה שכתבתי לא היית שואל את זה. רשמתי שנתעלם מזה. ג'יני כבר נתנה הסבר למה ההבדל. אבל אתם החלטתם שזה לא לרוחכם. זו החלטה שלכם, אבל אתם לא יכולים אחר כך להתלונן שלא נתנו הסבר. נתנו הסבר שפשוט אמרתם שהוא לא הבדל, רק שהוא כן. -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |