![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 14 15 [16] 17 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 10:44 AM
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה מתחמק מהשאלה. אין לכם הוכחה, למה לנו להאמין לכם?
-------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 11:10 AM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא התחמקתי, אמרתי שכבר ענו לך עליה ולא קיבלת את התשובה.
אין לי מה לעשות עם זה יותר. מה התחמקות בזה? ואמרתי כבר שלא קיבלת את זה. זהו, נגמר הדיון בנוגע לזה, אין מה להרחיב. אתה לא מקבל מה שאמרנו, אין יותר מה לעשות עם זה. עריכה: מסכים עם ג'יני ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 11:12 AM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רינג אמר בפירוש שנעזוב את הנושא הזה כי זה לא יוביל לשום מקום חוץ משנאה. בקשר להוכחה- זה לא מסוג הדברים שאפשר להוכיח. או שאתה מבין את זה או שלא. ואני אתן דוגמא למשהו אחר שפשוט או שמבינים ויודעים אותו או שלא, ואין מה להוכיח פה- אמ... בואו נגיד... הנה, זה בדיוק כמו שדמבלדור מסביר להארי איך ההגיגית עובדת. הארי יכול להגיד לו: "תן לי הוכחה שבאמת ככה ההגיגית כן עובדת, אני לא מאמין לך" אז טוב, זה בערך מה שאתה עושה. למרות שכאן דמבלדור יכול להראות לו בעצמו. זו לא דוגמא טובה. ![]() אוקי, הנה, הנה דוגמא אחרת- אני אומרת לך שקוראים לי ג'יני. אתה יכול לבקש הוכחה עד מחרותיים, זה לא משהו שאפשר להוכיח. זה משהו שאו שאתה יודע ובמבין, או שלא. אי אפשר לתת הוכחה לדבר כזה. פשוט עזבנו את הנושא, כי הוא סתם גורם שנאה בין המשתמשים. אם תרצה אפשר להמשיך לדון על זה אבל זה יהיה סתם. אני ניסיתי להסביר, (ואפילו בלי קשר לנטיות(אני יודעת שזה קצת סוטה מהנושא של הדיון אבל רגע) טבעי זה משהו שנוצר בטבע, דרך הטבע היא הדרך של הטבע. למשל אם מישהו עיוור- דרך הטבע שבני אדם יראו. ולא בקטע רע או מעליב, באמת.) אבל התכחשתם. אז פשוט נעזוב את הנושא של דרך הטבע. בכללי אני חושבת שכל הדיון די מיותר ולא מוביל לשום מקום אבל בסדר. עריכה: אופס, עניתי באיחור... שוב בזמן שהקלדתי את כל זה רינג הספיק לענות אז לא משנה הודעה זו נערכה ע"י ג'יני 337 ב Dec 30 2020, 11:15 AM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 11:17 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז מה שקרה פה זה דבר כזה: עלתה טענה שמאוד קל להשתמש בה כדי להצדיק הומופוביה ולתת לה לגיטימציה מסוימת, הטענה הזאת הופרכה, ובמקום פשוט להשלים עם העובדה שהיא לא עומדת, מנסים להמשיך להתווכח עליה. צר לי, אבל אני לא מביןה איך מישהו.י ׳התכחש.ה׳ לזה.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 11:20 AM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אננחו אמרנו מה ההבדל בין שני דברים.
והנה, מה שאת עושה עכשיו הוא הכחשה על ידי זה שאת אומרת שאיך מישהו בדיוק התכחש לזה. אבלללללל, נעזוב את זהההה, כי זה גורם מריבות -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 11:24 AM
|
||||
דבר ראשון לא אני ולא רינג רצינו להמשיך להתווכח על זה- רצינו לעזוב את זה, זה אתם שהמשכתם להתווכח. ואיך בדיוק הטענה הופרכה? בכך שאמרתם "אין הבדל בין טבעי לדרך הטבע"? צר לי אך זו לא הפרכה חוץ מזה, כבר סיכמנו שזו טענה מסוג הטענות שאי אפשר לפריח ולא להוכיח ולכן אין טעם לריב כי לא נגיע להסכמה, לא? נ.ב. איך כותבים לעשות הפרכה? כי אני משוכנעת שעשיתי את זה עם שגיאות כתיב איכשהו ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 11:38 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הטענה הופרכה בכך שהדוגמה שנתת לא הייתה נכונה מדעית. חוץ מזה שגם הדוגמה החדשה לא טובה - אפשר להוכיח שלא קוראים לו ג׳יני עם תעודת זהות. תנו דוגמה נכונה מדעית, שקורת בעולם ובאמת אי אפשר לסתור, אחרת תצטרכו פשוט להבין שטבעי וכדרך הטבע זה מילים שונות לאותו הדבר בדיוק.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 11:53 AM
|
||||||
דבר ראשון, הדוגמא שנתתי עכשיו היתה ללמה אי אפשר להוכיח את הטיעון להפריח אותו, הדוגמא היתה סתם דוגמא למשהו שאי אפשר להוכיח ולהפריח אותו. אני אתן דוגמא אחרת: אני אומרת לך עכשיו שאני חושבת על עט ירוק. איך בדיוק אני אתן הוכחה לזה? איך תפריחי את הטענה הזאת? פשוט יש דברים שאו שיודעים אותם או שלאו, אין מה להוכיח פה. בכך שהדוגמא שנתתי על מישהו שנולד בלי עין אחת- כמה פעמים אפשר להסביר לכם שזה לא משנה אם זה נכון או לא? לא כי זה מחזק את הטענה שלי אז לא איכפת לי. בואי אני אגיד לך משהו- יש 2 סוגי דוגמאות. יש דוגמא שנותנים בתור טיעון- שבעצם אומרת "זה נכון, עובדה שיש את הדוגמא הזאת" יש דוגמא שנותנים כדי להסביר משהו. אם הייתי רק כותבת "טבעי זה דבר שנוצר מהטבע, דרך הטבע זה דבר שהוא בדרך הטבע" לא היה אפשר להבין למה אני מתכוונת. לא יכולתי להסביר את זה בלי דוגמאות, אז נתתי את הדוגמא ההיא מהסוג השני של הדוגמאות כדי להסביר למה אני מתכוונת, לא בתור טיעון או הוכחה. בסוג הראשון של הדוגמאות - הדוגמא חייבת להיות אמיתי ונכונה מדעית, משהו שבאמת קרה. בסוג השני- לא משנה אם אני אמציא לך על איזה גמל ירוק שאוכל דשא וביצים- אם זה מסביר איכשהו את מה שאני אומרת זה לא משנה, כי המטרה היא שתביני את מה שאמרתי לך ולא להוכיח משהו. את בכל זאת רוצה דוגמא אמיתית(למרות שהסברתי לך הרגע שזה לא משנה)? קחי את הדוגמא על אדם עיוור. (וזאת ממש לא השוואה, אני אומרת את זה כדי להסביר את מה שאני מתכוונת אליו ולא כדי להשוות או לפגוע או להעליב) דרך הטבע היא שאדם יראה, אדם עיוור זה טבעי. זה הכל. אבל זה ממש לא משנה. עשיתי את כל החפירה הארוכה הזאת ![]()
יודעת מה? אפילו אם ההסבר הארוך הזה לא יספק אותך, זה לא משנה. אמרנו שנעזוב את הנושא הזה, אתם אלה שהעלתם אותו שובבבבבבבבבבב אז פשוט נעזוב את הנושא הזה על דרך הטבע וטבעי נ.ב. אני ממש מצטערת אם נעלבתם ממשהו, זאת ממש לא היתה הכוונה שלי. חוץ מזה אתם המשכתם את הנושא הזה על דרך הטבע וטבעי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 12:05 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להגיד לך מה עוד נחשב כדרך הטבע? מוטציות, טעויות גנטיות ומחלות. מכאן נובע - עיוורות זה כדרך הטבע, פשוט טעות.
חוץ מזה שהדוגמה הזאת כן הייתה צריכה להיות נכונה וקיימת כי את מנסה להסביר מה ההבדל בין טבעי לכדרך הטבע, וסליחה לפוצץ לך את הבועה, אבל בשביל להוכיח דבר כזה צריך להשתמש בדוגמה *טבעית* ונכונה *מדעית*. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 12:31 PM
|
||||||
הדרך להוכיח את זה היא הגדרה מילונית. מסכים עם תם ועם וראיין. יש דרך להוכיח כמעט כל דבר. זה אחד מהדברים שאפשר להוכיח. תבחרו: או שתודו שהאמירה על זה שגייז הם לא כדרך הטבע היא א' הומופובית ולא נכונה או שתעשו את אותו הדבר אחרי שאני אטריח את עצמי ואתן לכם הגדרה מילונית שתפסיק את הוויכוח התינוקי של שניכם עם הגדרה מילונית. -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 22:22 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
לדעתי כול הגזענות הזאת מאוד לא מוצדקת. תחשבו רגע שלהיות לסבית או הומו זה היה "רגיל" (שמתי מרכאות ביגלל שלהיות הומו או לסבית או חלק מהקהילה הגאה בכללי זה רגיל אבל הבנתי למה אני מיתכוונת) אבל אתם הייתם סטרייטים. והייתם מספרים אל זה להורים שלכם והם היו כועסים עליכם ואפילו מגרשים אתכם מהבית שלכם. זה לא היה לכם נעים נכון? עכשיו אתם במערכת יחסים. אתם ובן/בת הזוג שלכם מתנשקים במסעדה. פיתאום בן אדם שאתם לא מכירים והרגע ניפגשתי בא וצועק אליכם ומשפיל אתכם לעיני כול המסעדה. גם זה לא היה נעים נכון? אז הומופובים תבינו שזה ממש לא בסדר להתנהג ככה ואנחנו יודעים שכולכם חלק מהקהילה הגאה ופשוט נימצאים בארון ומכחישים זאת.
-------------------- אני ממש רוצה ליהיות משתמשת החודש... פחחח אין לך סיכוי! אני כול יום גולשת באתר נו אז מה מלא עושים את זה! פתחתי מלא פורומים בטח הרוב זה ספאם האמת שלא... כן בטח את סתם מורידה לי בלי סיבה אני מנתקת איתך קשר! בסדר את סתם ילדה שחושבת שהיא מלכת העולם... שבוע לאחר מכן: יש אני משתמשת החודש! מסקנה: תאמינו בעצמכם ותוציאו אנשים שלילים מהחיים שלכם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 11:11 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר איכ איכ איכ למה הייתי ככה
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 16:16 PM
|
||
לא הבנתי. מה לא טבעי פה? שתבינו, זה טבעי לגמרי. אם זה לא היה טבעי, יד אדם הייתה צריכה לגרום שזה יקרה. להט''בים נולדו, התפתחו, חונכו כמו כל אדם אחר. איפה פה יש משהו שונה? אם הם התפתחו כמו כל אחד אחר אז למה הם לא טבעיים? או שכולם לא טבעיים?
-------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 21:05 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[צונזר
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 23:28 PM
|
||
הגוף של בני אדם לא נועד לקיום יחסי מין בין גבר לאישה. זה ממש מזלזל להסתכל על זה ככה. גוף של בן אדם נועד דבר ראשון לחיות ולשרוד, וזה גם הדבר היחיד שהוא נועד לו. זאת הסיבה שבני אדם יכולים לראות ולשמוע ושהם החיה הכי חכמה בטבע. כל הקטע של היחסי מין זה פשוט בשביל לשרוד, אז לא. אל תגידי שהגוף של בני האדם נועד לקיום יחסי מין. זה זלזול בכל המין האנושי, ודי החפצה לדעתי לפחות.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |