![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (17) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 21 2020, 20:03 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אבל אי אפשר
-------------------- על נהר אספירין ישבנו
במקומות המוכרים לא שומעים לא רואים כאילו אנחנו אוויר עוד מעט יגמר הסרט בקרוב המציאות התמונה מטושטשת והצליל לא ברור כי כולנו עבדים אפילו שיש לנו כזה כאילו פותחים פה גדול ומחכים לעונג הבא כולנו מכורים של מישהו שמבקש עכשיו תרגישו פותחים פה גדול ומחכים למנה הבאה חלונות ראווה יפים פה זה הכל למכירה גם אנחנו תלויים עם פתקי החלפה אז מה נעשה עם הכעס הזה מה יהיה עם הקנאה כולם רוצים להיות חופשיים אבל ממה אלוהים ממה כולנו עבדים אפילו... מילים לשיר עבדים - נגיעות - ברי סחרוף נגיעות (1998) [/img] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2020, 20:50 PM
|
||||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זו כמו אתהבות רגילה, לא תמיד נשארים מאוהבים לנצח. כריס, זוגיות היא לאו דווקא כוללת יחסי מין. זה יכול לכלול אבל לא חייב. חוץ מזה גם אם יש איסור דאורייתא, בנושאים כמו יחסי מין זוגיות לדעתי זה עניין שבו צריך להיות חופש למאמינים/ות לבחור. אלוהים, כאמור אוהב את כולם, גם את אלו שמקימים כל מצווה וחוק וגם את אלו שפחות ומכאן אפשר להניח שאפשר לקיים חלק מהמצוות וחלק לא. -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 21 2020, 20:56 PM
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודע, אני בצד שלך בדיון הזה. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 21 2020, 20:59 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
ברגע שאת אומרת "לכו תתחתנו עם אישה"
את מבינה מה את אומרת, גם הוא יהי אומלל וגם היא תהיה אומללה זה ניראה לך פייר? -------------------- על נהר אספירין ישבנו
במקומות המוכרים לא שומעים לא רואים כאילו אנחנו אוויר עוד מעט יגמר הסרט בקרוב המציאות התמונה מטושטשת והצליל לא ברור כי כולנו עבדים אפילו שיש לנו כזה כאילו פותחים פה גדול ומחכים לעונג הבא כולנו מכורים של מישהו שמבקש עכשיו תרגישו פותחים פה גדול ומחכים למנה הבאה חלונות ראווה יפים פה זה הכל למכירה גם אנחנו תלויים עם פתקי החלפה אז מה נעשה עם הכעס הזה מה יהיה עם הקנאה כולם רוצים להיות חופשיים אבל ממה אלוהים ממה כולנו עבדים אפילו... מילים לשיר עבדים - נגיעות - ברי סחרוף נגיעות (1998) [/img] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2020, 21:02 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אוקיי אולי הדוגמא של האוכל הייתה שגויה.
ברור שניסיון של משיכה רגשית קשה יותר יודעים מה...נגיד אדם נמשך לגויה... שזה אסור באותה מידה, גם בשבילו תצאו על כל העולם? -------------------- רוצים להרגיש מפגרים? לחצו כאן
רוצים חוויה שלא עברתם בחיים? תעתיקו את הקישור שנמצא בתחומי עיניין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2020, 21:17 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משיכה זה דבר שלא מאוד אומרים לו די רק בגלל שאסור
אי אפשר אם אתה מאוהב, אתה מאוהב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2020, 21:33 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אהבה זה לא משהו נישלט
מציאות גם היום יהודים מתחתנים עם גויות -------------------- על נהר אספירין ישבנו
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 00:20 AM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
ואותם יהודים מגדירים את עצמם דתיים?? אני די בטוחה שלא -------------------- רוצים להרגיש מפגרים? לחצו כאן
רוצים חוויה שלא עברתם בחיים? תעתיקו את הקישור שנמצא בתחומי עיניין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 08:40 AM
|
||
הרבה פעמיים כן. כבר אמרתי, דתי יכול לקיים את רוב המצוות ולדעתי אפשר להגדיר מישהו חרדי גם אם הוא עובר על חוקים מסוימים כי לדעתי אם הוא עובר על חוק לטובת משפחה או אהבה אין שום צדק לשפוט אותו.
אני יודע כריס -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 13:06 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
היי זאק
אפילו אם אהבה זה דבר לא נשלט עדין אסור לעבור עליו אם אתה מחשיב את עצמך לדתי דת זה לא דבר שאומרים אוקי על זה בא לי ועל זה לא אם אתה דתי אתה מתמודד עם הכל תגידו אם אתם חושבים שאני טועה -------------------- על נהר אספירין ישבנו
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 13:19 PM
|
||
זו התפיסה שלי ולא, אני לא דתי. אם הייתי שוקל להיות לא הייתי עושה את זה בגלל ההגבלה הזו. אני רוצה להיות חופשי לאהוב איך שאני רוצה ולא איך שמכתיבים לי. ואיפה אתם מוצאים איסור לזוגיות בין שני גברים ובין שתי נשים?
אגב, אומנם דת היא לא לבחור מה כן אפשר ומה לא אבל תחשבו על זה רגע: יש הרבה אנשים שהם מסורתיים! הם הרבה פעמיים אוכלים קשר אבל צופים בטלוויזיה בשבת. -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 17:31 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מסורתי לש' מסור מנסר מה שבא לו מהדת
-------------------- על נהר אספירין ישבנו
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 17:38 PM
|
||
מסורתי מלשון מסורת. אם אי פעם למדת בבית ספר והעובדה שאת יודעת לכתוב אומרת שכן חבל שאת לא יודעת מלשון מה באה המילה מסורתי
-------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 17:44 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
תלוי אזה מגזר
במגזר החרדי ילמדו אותך לש' מסור המגזר החרדי מגנה את הדרך של המגזר המסורתי והדתי לאומי זה עובדה קיימת שאי אפשר להתווכח אתה -------------------- על נהר אספירין ישבנו
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 17:48 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אתם סוטים מהנושא.
-------------------- רוצים להרגיש מפגרים? לחצו כאן
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |