האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

נטיות מיניות || דיון, דיון
פורסם ב: Sep 23 2020, 07:00 AM
צטט הודעה

"בכאב מצאתי אושר"

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 2762
מגדר:
משתמש מספר: 72415
חפצי המשתמש: צפה

ארגון להב''ה הם חבורת גזענים מרובעים שבטוחים שהם הכי חכמים ויודעים הכל. הם לא יכולים להכתיב לכל העולם איך להתנהג. אין איסור בפעם המיליון על זוגיות בין גברים לגברים וההפך רק על יחסי מין בין גברים! התורה שכל כך חשובה לכם אומרת את זה אז למה אתם מתווכחים?

עריכה: מה זאת אומרת מערכת ההפעלה? אתה חושב שבני אדם הם מערכת הפעלה שצריך לדעת איך להפעיל? כל אחד יכול להכתיב לעצמו איך להתנהג! כמו שלך אסור להכתיב לאף אחד חוץ מעצמך וזה נכון כלפי כל בן אדם! אני קראתי קצת על מייסד ארגון להב''ה. אני חושב שאם כל הכבוד בן אדם כל כך מרובע שלא מוכן להקשיב לדעות של אחרים ממש לא ראוי למושב בכנסת. בנוסף לכך, אחרי שכבר נפסלה מועמדות אחת שלו (ואני בטוח שבצדק ולא מגזענות מה שהוא כן היה עושה) אני לא חושב שיש טעם לדון בו בכלל.

--------------------
יונתן בואכה 15 מ. הספרים לשעבר הארי פוטר שר הטבעות

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Sep 23 2020, 16:00 PM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 736575
מגדר:female
משתמש מספר: 30194

QUOTE (פומיקי @ Sep 23 2020, 03:05 AM)
מי שאכפת לו מאיסורי תורה - הרי שיש איסור מפורש על משכב זכר.
מי שנדפקה לו מערכת ההפעלה - שייגש לטיפולי התאמה.
מי שזקוק לטיפול ולא ניסה את טיפולי ההתאמה - שלא יקרא לעצמו 'דתי'.

שומר מסורת הוא מי שמשתדל לקיים את כל המצוות, ולהימנע מכל האיסורים;
מי שמתאים לעצמו את המסורת - הוא שומר נסורת.

ארגון להב"ה אכן נלחם בהתבוללות באותה המידה שהוא מקדם את טיפולי ההתאמה.
בנצי גופשטיין מועמד ראוי לכנסת ישראל.

אני מסכים שבנצי גופשטיין ראוי למקום בכנסת אבל לא בגלל הפעילות שלו נגד הלהט"ב. זה אולי הדבר היחיד שהוא עושה שאני מתנגד לו.
אפשר להיות בני אדם ולקבל את זה שיש אנשים שנולדים אחרת מאיתנו וזה לא המקום שלנו לשפוט אלא של אלוקים.
וסליחה, עם כל הכבוד לך אני אמשיך לקרוא לעצמי חרדי כי אני עדיין שומר שבת, חגים, צומות, ברכות למיניהן, 3 תפילות ביום והליכה קבועה לבית כנסת.
אתה לא תקבע למישהו אם הוא דתי או לא על סמך עבירה אחת שהוא עושה.
גם לכל אנשי הדת "המכובדים" שאונסים ילדים קטנים בחיידר או מטרידים מינית נשים תמימות גם תקרא דתיים או שתוקיע אותם מהדת?

--------------------

They say the captain goes down with the ship"
"?So when the world ends will God go down with it
Fall Out Boy —

---------
פורסם ב: Sep 23 2020, 18:10 PM
צטט הודעה

"בכאב מצאתי אושר"

פרטי משתמש
מגדר:

אני רק רוצה להגיד שאני מסכים עם כריס אבל חשוב לי לחדד בתגובה שלי כמה דברים וגם להגיב לכריס.

כריס- אני לא חושב שהוא ראוי למושב בכנסת כי כשבוחנים בן אדם לתפקיד אי אפשר להחליט על סמך חלק מהדברים ולא על כולם, זו הבעיה.

התגובה שלי- איך אתם יכולים להחשיב אנשים שהעברה הדתית היחידה שלהם הייתה זה שאם אהבו מישהו ולהגיד עכשיו שהרבנים שאונסים ילדות, לפעמיים גם רוצחים ופוגעים קשה באנשים ונשים הם דתיים ולא עברו על אף עבירה?

--------------------

---------
פורסם ב: Sep 25 2020, 15:09 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 1224
מגדר:male
משתמש מספר: 70090

נועם-
אני גזען, וממש לא מתבייש בזה. אני מעדיף את טובתו של עם ישראל על טובתם של כל קבוצה אתנית אחרת.
בדיוק מאותה הסיבה, אני מעדיף טוהר דם (כמו אוכל מוות) של יהודים - יהודי צריך להתחתן עם יהודיה (גרים לצורך זה, הם יהודים לכל דבר).

זוגיות בין גברים? מה הכוונה? אם מדובר על ניהול משק בית, כמו דירת שותפים, אני מניח שלא צריכה להיות עם זה בעיה, כל עוד הם לא עלולים לעבור על משכב זכר.

מערכת הפעלה היא תוכנה בסיסית, שאי אפשר להפעיל בלעדיה את המערכת. אם קרה שהתוכנה השתבשה- יש לגשת לטיפול, כיוון שתוכנה לא מסוגלת לתקן את עצמה. ואם לא יטפלו במערכת המשובשת- בעיות התפקוד יימשכו.

כריס-
בנצי גופשטיין, לדעתי, ראוי לפחות בשל מאבקו בהתבוללות, לתפקיד שר הפנים.

לא טענתי שאין כאלו שנולדו עם שיבוש. טענתי שאם קיים שיבוש - צריך לטפל בו. ומי שלא מטפל בשיבוש, נשאר משובש. וזו כבר תקלה שעלולה להשפיע על כלל ישראל.
בחברה פטריארכלית, ובוודאי לפני מהפכת 'סדום ועמורה' הנוכחית, היו רבים מאוד שתוקנו. מי שהיה משובש - לפחות התבייש בזה, וניסה לתקן. ואפשר לתקן!

מי ששואף לבינוניות - לא יגיע להישגים. מי ששואף למקסימום - יהיה בדרך־כלל בינוני. כולנו בני־אדם, ולכולנו יש נפילות. אבל מי שכלל לא שואף להתרומם מן הנפילה - שלא יקרא לעצמו 'שואף למקסימום'.
מי שעבר עבירה ותיקן אותה, או לפחות ניסה לתקן - הוא עדיין דתי. מי שעובר במודע על אחת (ובוודאי על יותר מאחת) מן המצוות - הוא לא דתי!

עם משפטך האחרון אני מזדהה לחלוטין. את אותם 'מכובדים' בתחפושת - גם אני, כמוך, מוקיע מן הדת.

נועם-
נדמה לי שהמשפט האחרון בתגובתי לכריס, עונה על שאלתך. הם רק מחופשים לדתיים.

---------
פורסם ב: Sep 25 2020, 15:30 PM
צטט הודעה

מה לא פורים היום?

פרטי משתמש
חרמשים: 4018
משתמש מספר: 72479

לא טענתי שאין כאלו שנולדו עם שיבוש. טענתי שאם קיים שיבוש - צריך לטפל בו. ומי שלא מטפל בשיבוש, נשאר משובש. וזו כבר תקלה שעלולה להשפיע על כלל ישראל.
בחברה פטריארכלית, ובוודאי לפני מהפכת 'סדום ועמורה' הנוכחית, היו רבים מאוד שתוקנו. מי שהיה משובש - לפחות התבייש בזה, וניסה לתקן. ואפשר לתקן!

הדבר העיקרי שנראה לי משובש פה זה הדרך שלימדו אותך לחשוב.
אם הייתה גדל אצל זוג הורים, גברים, עדיין הייתה חושב שיש בזה משהו משובש?
משהו משובש בשני אנשים שאוהבים זה את זה?
באמת שאני נגעלת, נגעלת מזה שאתם\אתן באמת חושבים\חושבות שיש בזה משהו פסול.

ובנימה קצת יותר שמחה, זו התגובה האמיתית הראשונה שלי בדיבורים 13+ אז כפיים לי, כי אני מבועתת מהתת פורום הזה

--------------------
אמ קיי, דארלינג ~ היא\את
User Posted Image

---------
פורסם ב: Sep 25 2020, 15:34 PM
צטט הודעה

חיייייזרים זה מצחייייייייייק

פרטי משתמש
חרמשים: 12
משתמש מספר: 72533

QUOTE (פומיקי @ Sep 25 2020, 14:03 PM)

שיבוש?
להיות בעל נטיה שונה זה שיבוש?!
אתה יודע שאפילו בתורה יש סיפור כזה?
אני לא נכנסת עכשיו לאם זה מותר או אסור, רק רוצה לומר שזה לא משובש!
זה יצר טבעי מאוד.

--------------------
אפשר להניח
לכל החלומות הגדולים
של ביטוי עצמי והגשמה
ופשוט להיות

חנה ○ 19 ○ אמנות

---------
פורסם ב: Sep 25 2020, 15:35 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
חרמשים: 17698
משתמש מספר: 62302

QUOTE (פומיקי @ Sep 25 2020, 15:03 PM)
נועם-
אני גזען, וממש לא מתבייש בזה. אני מעדיף את טובתו של עם ישראל על טובתם של כל קבוצה אתנית אחרת.
בדיוק מאותה הסיבה, אני מעדיף טוהר דם (כמו אוכל מוות) של יהודים - יהודי צריך להתחתן עם יהודיה (גרים לצורך זה, הם יהודים לכל דבר).

בדיוק המחשבה הזאת גרמה לשואה. למה כשמדובר ביהודים זה רע אבל כשמדובר בכל אחד אחר זה טוב? די בטוח שאתה לא היית בעד השואה, אז אל תעודד את המחשבות שהובילו אל השואה.
טוהר דם זה בולשיט, ויהדות זה דת לא גזע. אין כזה דבר דם יהודי, כי זה לא גזע זה דת.
חוץ מזה, זה דבר כל כך נוראי להגיד שאתה גאה בזה שאתה גזען. אתה לוקח מילה כל כך שלילית ומנסה להפוך אותה למשהו חיובי כשאתה אומר שאתה גאה בזה? גזענות זה דבר נורא, אז יודע מה? אתה תישאר גזען, אבל תבכה אחר כך שפגעו במשפחה שלך רק בגלל שהם יהודים.

--------------------
my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
פורסם ב: Sep 25 2020, 15:39 PM
צטט הודעה

life is a big shit

פרטי משתמש
חרמשים: 737
מגדר:
משתמש מספר: 71743

נועם-

זוגיות בין גברים? מה הכוונה? אם מדובר על ניהול משק בית, כמו דירת שותפים, אני מניח שלא צריכה להיות עם זה בעיה, כל עוד הם לא עלולים לעבור על משכב זכר.

מערכת הפעלה היא תוכנה בסיסית, שאי אפשר להפעיל בלעדיה את המערכת. אם קרה שהתוכנה השתבשה- יש לגשת לטיפול, כיוון שתוכנה לא מסוגלת לתקן את עצמה. ואם לא יטפלו במערכת המשובשת- בעיות התפקוד יימשכו.

כריס-

מי ששואף לבינוניות - לא יגיע להישגים. מי ששואף למקסימום - יהיה בדרך־כלל בינוני. כולנו בני־אדם, ולכולנו יש נפילות. אבל מי שכלל לא שואף להתרומם מן הנפילה - שלא יקרא לעצמו 'שואף למקסימום'.
מי שעבר עבירה ותיקן אותה, או לפחות ניסה לתקן - הוא עדיין דתי. מי שעובר במודע על אחת (ובוודאי על יותר מאחת) מן המצוות - הוא לא דתי!

עם משפטך האחרון אני מזדהה לחלוטין. את אותם 'מכובדים' בתחפושת - גם אני, כמוך, מוקיע מן הדת.

נועם-

שיבוש?!
בנאדם הוא בנאדם!
לא משובש בשום דרך שהיא!
ה' ברא אותנו מושלמים כמו שאנחנו, גם אם אנחנו קצת "שונים". כל בנאדם שונה. לא חייבים להסכים אבל להגיד שבנאדם נולד עם שיבוש?
נטיה היא בכלל לא שיבוש.
להיות חלק מהלהטב זו גאווה!
להראות שאנחנו שונים אבל לא פחות משום סטיירט/סטרייטית!
כל בנאדם הוא בנאדם.
אין לקהילת הלהטב שום "שיבוש"

--------------------
עומר

---------
פורסם ב: Sep 25 2020, 15:43 PM
צטט הודעה

עובד משרד הקסמים

פרטי משתמש
חרמשים: 70001
משתמש מספר: 71976

פומיקי חמוד, אני רק אומרת שבאותה מידה להטבים יכולים לומר שזה בסדר להיות סטרייטפוב אם קיים דבר כזה (סלח לי אם אתה לא, פשוט הנחתי מהתגובה שלך). גזענות זאת לא דרך חיים, גזענות זאת שנאה.

---------
פורסם ב: Sep 25 2020, 17:24 PM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
חרמשים: 2865
משתמש מספר: 72710

QUOTE (Thiago Bedoya Agüero @ Sep 23 2020, 14:54 PM)

וסליחה, עם כל הכבוד לך אני אמשיך לקרוא לעצמי חרדי כי אני עדיין שומר שבת, חגים, צומות, ברכות למיניהן, 3 תפילות ביום והליכה קבועה לבית כנסת.
אתה לא תקבע למישהו אם הוא דתי או לא על סמך עבירה אחת שהוא עושה.
גם לכל אנשי הדת "המכובדים" שאונסים ילדים קטנים בחיידר או מטרידים מינית נשים תמימות גם תקרא דתיים או שתוקיע אותם מהדת?

מי שמצהיר שהוא שומר את כל המצוות חוץ ממצוה אחת, או חוץ מעבירה אחת, יצא מכלל ישראל. (רמב"ם לא זוכר בדיוק איפה, אם יש צורך, אחפש בל"נ). זה הגיוני. עבד שיאמר לאדונו, כל אשר תאמר לי אעשה, חוץ מדבר מסוים, פרק עול אדונו מעליו. הוא לא עבד. הוא עושה מה שמתחשק לו.
מנגד, מי שרוצה לקיים את כל המצוות, ובעיקרון הוא מקיים את כל המצוות, רק שהוא נכשל בעבירות, הוא יהודי לכל דבר.
אותם אנשי דת מכובדים, זה תלוי באיזה הגדרה הם נכנסים. אם הם מצהירים שעל משכב זכור הם לא מקפידים, הם יצאו מכלל ישראל. אם הם רוצים לקיים את כל המצוות, והם רוצים להפסיק לאנוס ילדים קטנים, רק שקשה להם, והם נופלים שוב ושוב, הם יהודים לכל דבר. אומללים, אבל יהודים.

---------
פורסם ב: Sep 25 2020, 18:48 PM
צטט הודעה

"בכאב מצאתי אושר"

פרטי משתמש
מגדר:

נועם-

כריס-

נועם-

ומי אתה לקבוע מה היא "בעיה תוכנת הפעלה"? להט''ב זו לא בעיה! ולהגיד שאתה גזען ומתגאה בזה?! נורא. בדיוק כמו השואה.

--------------------

---------
פורסם ב: Sep 26 2020, 01:27 AM
צטט הודעה

Después de la tormentas sale el sol

פרטי משתמש
חרמשים: 2940114
משתמש מספר: 15430

עכשיו אני אפתח את הפה ואגיד משהו חד וחלק,
מה לעזאזל פאקינג אכפת לכם לגבי הנטיות המיניות של אנשים?
כמו שאתכם לא מכריחים לחיות לפי איך שאתם בוחרים, כל אחד בוחר את הדרך שלו ואתם צריכים לקבל אותה,
אולי לא להסכים אבל המעט לקבל. לא משנה אם זה נוגד את הדת, לא נוגד את הדת,
אדם הוא אדם בלי שום קשר להבדל הדת גזע ומין שלו!
בתורה אומרים אהבת חינם לא? וזה כולל גם בזה,
תשחררו,
אנחנו ב2020 ואתם פאקינג צריכים ללמוד לכבד את האחר, כי הוא לא שונה ממך.
הדיון הזה מיותר ומטופש,
בהתחשב לזה שגם הרוב פה ילדים שרק מלמדים אותם דברים ואין באמת עמדה מסוימת,
אלא אם זה נושא שממש חשוב לכם.

תתבגרו.

--------------------
You had your chance, you blew it
Out of sight, out of mind
Shut your mouth, I just can't take it
Again, and again, and again, and again

---------
פורסם ב: Sep 26 2020, 22:07 PM
צטט הודעה

חיייייזרים זה מצחייייייייייק

פרטי משתמש
חרמשים: 12
משתמש מספר: 72533

מסכימה עם כל מילה.
חוץ ממשהו קטנטן והוא- אין דבר כזה אהבת חינם. יש שנאת חינם, שזה לשנוא את הבן אדם על שום דבר.
אבל אהבת חינם? לא.
אתה מצווה לאהוב כל אדם על כך היותו אדם. לא על חינם.
זה שהוא בן אדם, יציר כפיו של אלוהים כבר מחייב אותך לאהוב אותו.

--------------------
אפשר להניח
לכל החלומות הגדולים
של ביטוי עצמי והגשמה
ופשוט להיות

חנה ○ 19 ○ אמנות

---------
פורסם ב: Sep 29 2020, 11:30 AM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
חרמשים: 1336
מגדר:
משתמש מספר: 73018

בואו נגיד ואני אוהבת צבע כחול ואתה אוהב צבע ורוד, אתה חושב שיש לך את הזכות להגיד לי שכחול זה אסור
אני אוהבת נשים שאני נמצאת עם גבר זה לא מושך אותי , זה לא עושה לי כלום , אז אתה חושב שכל החיים שלי אני אחיה עם משהו שאני לא נמשכת אליו ,שאני אשקר לעצמי, כשאתה נימצא עם אישה זה עושה לך משהו , כשאני נמצאת עם גבר אני מרגישה שאני נאנסת!
אלוהים ברא כל אחד שונה כדי שהעולם יהיה מעניין
אנחנו לא יכולים להיות מרובעים ולומר שאלוהים רוצה שנהיה מה שאנחנו לא, שנחייה בשקר
אם כן אזה מן עולם זה? ועובדה אין הומו או לסבית אחת בכל העולם מציאות יש הרבה ממנו!

--------------------
על נהר אספירין ישבנו
במקומות המוכרים
לא שומעים לא רואים
כאילו אנחנו אוויר
עוד מעט יגמר הסרט
בקרוב המציאות
התמונה מטושטשת
והצליל לא ברור

כי כולנו עבדים אפילו
שיש לנו כזה כאילו
פותחים פה גדול
ומחכים לעונג הבא
כולנו מכורים של מישהו
שמבקש עכשיו תרגישו
פותחים פה גדול
ומחכים למנה הבאה

חלונות ראווה יפים פה
זה הכל למכירה
גם אנחנו תלויים
עם פתקי החלפה
אז מה נעשה עם הכעס הזה
מה יהיה עם הקנאה
כולם רוצים להיות חופשיים
אבל ממה אלוהים ממה

כולנו עבדים אפילו...
מילים לשיר עבדים - נגיעות - ברי סחרוף
נגיעות
(1998)

[/img]

---------
פורסם ב: Sep 29 2020, 17:58 PM
צטט הודעה

בוגר הוגוורטס

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 1060387
משתמש מספר: 52922

היי, כותרת האשכול לא היתה מתוייגת כראוי, ערכתי אותה
בנוסף, אני רוצה להזכיר כי יש להגיב בדיון כראוי, ומי שירשום תגובות פוגעניות יזכה באזהרה. ראיתי כאן כמה תגובות כמעט פוגעניות, לכן שימו לב להבא.

--------------------
נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025