![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 30 2020, 14:53 PM
|
||
![]() מוגל |
רוז-
אין שום דבר פסול בשני אנשים שאוהבים זה את זה אהבת נפש, השיבוש הוא המשיכה המינית החריגה. אין שום דבר פסול או לא נכון בטבע. מוטציות קיימות, וצריך לטפל בהן. מי שקיימת אצלם מוטציה ולא מטפלים בה - יישארו משובשים. אין שום דבר פסול במחשבה. כל מחשבה. זכותך להיגעל. יש פסול במעשי סדום. נבוט- כן, בהחלט! נטיה מינית השונה מן הנורמה היא שיבוש. בתורה יש איסור מפורש על משכב זכר. אם התורה בכלל מתייחסת לזה, המשמעות היא שללא האיסור המפורש, הדבר מותר. יתרה מכך: אם התורה טרחה לאסור משהו, מסתבר שהמשיכה לקיים את האסור - קיימת. אין אף סיפור בתורה על משכב זכר. יש סיפור בנביא על אהבתם של דוד ויהונתן, שאותו פירשה צרת החינוך שולמית אלוני כאהבה התלויה במשיכה מינית. נפלאה היתה אהבתם מאהבת נשים, כיוון שבניגוד לאהבת נשים - אהבת דוד ויהונתן לא כללה משיכה מינית. (פירוש קצת יותר דתי: בזכות אהבת הנשים שבין האחיות רחל ולאה בנות לבן הארמי, נולדה אהבתם של בן המלך הנוכחי, מצאצאי רחל, לבין המלך לעתיד, מצאצאי לאה). בטבע יש מוטציות, ומכאן שגם השיבוש הוא טבעי. הוא עדיין שיבוש. ווריאן- יהדות היא זהות; יהדות היא מהות; יהדות היא דם; יהדות היא לאום; יהדות היא דת; יהדות היא גזע. גזענות איננה שנאה, גזענות היא הגנה. אני שונא את מי ששונא אותי; אני נלחם במי שמנסה להילחם בי; אני מפחד ממי שמסכן אותי. אני בעד שלום; בעד חיים; בעד הכלה הדדית; בעד 'חיה ותן לחיות'; בעד עם ישראל. אני נגד מה שמסכן את עם ישראל; נגד התבוללות. אני נגד רצח; נגד השמדת האחר; נגד 'מלחמה לשם מלחמה'. במאמר מוסגר, כיוון שזהו לא נושא הדיון: עם הרציונל הנאצי -גרמניה לגרמנים, זרים החוצה- אני דווקא מאוד מזדהה. אלא שעמי אירופה נגועים באנטישמיות, והנאציזם סיפק להם תירוץ לפגוע ביהודים. לשמור על עצמך זה בסדר ואפילו רצוי; לפגוע באחר רק בשל היותו אחר - אסור. עומר- לא נבראנו מושלמים. שום דבר בטבע לא מושלם. הוא טבעי. בעולם מושלם לא היו מוטציות; בעולם מושלם לא היתה שנאה; בעולם מושלם לא היו מלחמות; בעולם מושלם לא היו מחלות; בעולם מושלם לא היו סמים; בעולם מושלם לא היו חיות טרף; בעולם מושלם היה צומח לחם; בעולם מושלם לא היינו צריכים לבשל את הבשר כדי לאכול... מטרת האדם בעולם, היא לאזן אותו. לגדל חיטה ולאפות לחם; לגדל גפן ולהפיק ממנה יין; לבשל בשר; להתחתן ולהוליד צאצאים. נטיה מינית השונה מן הנורמה היא שיבוש. היא מוטציה שמונעת את המשך המין האנושי. רוב המוטציות, לא שורדות הלאה לדור הבא; רק אלו שמתאימות לסביבתן. מה הגאווה בלהיות חריג? מה הגאווה בלהיות משובש? מה הגאווה בלהיות עיוות? מה הגאווה בלהיות חולה? ביאטריקס- סטרייטפוביה בתרגום חופשי: פחד מדברים ישרים. עקום? לפחות מבחינת משיכה מינית, אני לא חריג. אני נורמלי. מהי גזענות? ראי למעלה את תגובתי לווריאן. נועם- לא אני קבעתי מהי הנורמה ומהי החריגה מן הנורמה. את זה קבע הטבע (דטרמיניזם או אלוהים - תבחר לבד). נטיה מינית שאינה משרתת את המשך קיום המין האנושי - היא שיבוש במערכת ההפעלה. לגבי השואה- ראה למעלה את תגובתי לווריאן. אור- אני מסכים איתך בהחלט שיש לכבד את האחר - אבל לא כי הוא לא שונה, אלא למרות שהוא שונה. אני מסכים איתך שהדיון מיותר, אך לא שהוא מטופש. רוב הדיונים בפורום 13+ מיותרים. לרוב, זו זירת התנגחויות במקום שכנוע. למרות זאת, חשוב להביע דעה, וללמוד גם את הדעות שכנגד. יש פה ילדים, כדברייך, שעדיין מגבשים את זהותם. מסיבה זו ראוי שלא לסכן אותם בחשיפה לתכנים שאינם ראויים (כמו נושא הדיון הנוכחי). אלא שהם חשופים ממילא לתכנים אלו, ולכן ראוי להציג את מלוא הצדדים הקיימים בנושא. שנאת חינם היא שנאה לאחר אך ורק בשל היותו אחר. אדם הוא אדם, כל עוד לא פגע בהיותו אדם. מי שמחצין את היותו חריג - משהו בשלמות האדם שבו נפגם. שנוז- אין 'אסור' בטבע, יש 'אסור' בתורה. אשה לא חייבת להתחתן כדי ללדת (בשונה מגבר). אם לא טוב לאשה לחיות עם גברים, שלא תחיה איתם. גבר לא יכול להוליד ללא אישה. גבר שלא מוליד- פוגם בדור הבא של בני האדם. מי שנולד עם שיבוש, באפשרותו לטפל בזה: טיפולים פסיכולוגיים, תרופות (סמים, לא ממליץ), טיפולי התאמה... אפשר גם לחיות 'באונס' ללא טיפול. נכון, עדיף שלא. אפשר גם לא לטפל כלל. אבל מי שזקוק לטיפול רפואי, ולא מקבל את הטיפול הנכון - נשאר חולה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2020, 15:31 PM
|
||||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה כתוב שנטייה מינית שונה מהנורמה היא "שיבוש"? מי מגדי מה הנורמה? הנורמה היא לחיות כמו שרוצים! -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 30 2020, 15:33 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אני רוצה לברר דבר אחד: מה ההגדרה של נורמלי בעיניך? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 30 2020, 15:39 PM
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מניחה שאני רוז? בטח, נזרום אני מחבבת בנים וגם בנות. אז תן לי להבין. זה אומר שצריך "לטפל" בי? זה מה שאתה חושב? -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 30 2020, 16:34 PM
|
||||
![]() מוגל |
מילון אבן־שושן.
המציאות הטבעית שסביבינו מגדירה מה נורמלי: הרוב. מי שחורג מהרוב הוא לא נורמלי. אם רוב בני האדם ימניים (כתיבה, עבודה, מוטוריקה עדינה), השמאליים הם החריגים. אם צבע העיניים של רוב בני האדם כהה, בעלי צבע עיניים בהיר הם חריגים. אם רוב בני האדם הולכים, נכי הרגליים חריגים. אם לרוב בני האדם יש עשר אצבעות, בעלי שתים־עשרה אצבעות הם חריגים. אם לרוב הגברים יש יותר טסטוסטרון מאשר אסטרוגן, בעלי עודף האסטרוגן הם חריגים. רוז- (??) נדמה לי שזה שם העט שבחרת לעצמך. תקני אותי אם טעיתי. לא בכל חריגה צריך לטפל. כדאי לטפל. בכל מקרה, הטיפול צריך להיות בהסכמת המטופל (או האפוטרופוס שלו במקרה של קטין). במחלות כרוניות לא חייבים לטפל. אפשר לחיות איתן. אלא שהחיים איתן ללא טיפול- פחות נוחים, ובהמשך עלולים להגיע סיבוכים שמקשים על עצם החיים. גבר יכול לחיות עם אישה למרות שהוא לא נמשך אליה. זה פחות נוח, ולכן כדאי לטפל. אשה יכולה לחיות עם גבר, גם אם היא מבולבלת מינית. זה לא יפריע לה לנהל זוגיות ומשק בית; זה לא יפריע לה ללדת; זה לא יפריע לה להיות כמעט נורמלית. אבל הזוגיות תהיה הרבה יותר מוצלחת ומאושרת אם אותה אשה תבחר לטפל בבעיה במקום להתעלם ממנה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 30 2020, 18:23 PM
|
||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבנתי. אבל נראה לי שפספסת דרך הרבה יותר פשוטה לפתור את זה שהאישה או הגבר יהיו מאושרים, שיתחתנו עם מי שבא להם, גבר או אישה. שמי הוא בהחלט לא רוז, אבל בתור הומופוב וגזען אתה מוזמן להמשיך לקרוא לי ככה, אני מניחה שזה לא משנה מה השם שלי, בשבילך אני בטח סתם מישהי שצריכה טיפול. תודה ויום ורע -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 30 2020, 21:41 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אין דבר כזה נורמלי משוגע זה הנורמלי החדש
אנחנו במאה עשרים ואחת!! -------------------- על נהר אספירין ישבנו
במקומות המוכרים לא שומעים לא רואים כאילו אנחנו אוויר עוד מעט יגמר הסרט בקרוב המציאות התמונה מטושטשת והצליל לא ברור כי כולנו עבדים אפילו שיש לנו כזה כאילו פותחים פה גדול ומחכים לעונג הבא כולנו מכורים של מישהו שמבקש עכשיו תרגישו פותחים פה גדול ומחכים למנה הבאה חלונות ראווה יפים פה זה הכל למכירה גם אנחנו תלויים עם פתקי החלפה אז מה נעשה עם הכעס הזה מה יהיה עם הקנאה כולם רוצים להיות חופשיים אבל ממה אלוהים ממה כולנו עבדים אפילו... מילים לשיר עבדים - נגיעות - ברי סחרוף נגיעות (1998) [/img] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2020, 22:02 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אגיד את זה חד וחלק.
אני מהקהילה הגאה. ביג'נדר. במקור אני בת. אבל מרגיש גם חצי בן. בימים שאני מרגיש שהחצי של הנקבה יותר חזק, אני מרגיש כלסבית. בימים שאני מרגיש שהחצי זכר שלי יותר חזק, אני מרגיש בי. עובדה, אף אחד לא חשב שאני לא נורמלי. לא מהפורטל ולא מהחיים האמיתיים. יש עוד כאלו שבכלל לא ידעו, ולא הרגישו שאני "חריג" כל אחד נורמלי. אף אחד לא יוצא מהנורמה, לא משנה מה המשיכה שלו. -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2020, 22:56 PM
|
||||||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דבר ראשון, תודה שקראת לי וריאן ולא ריינמייקר, זה בהחלט נחמד שהתחשבת בזה שזה עיצבן אותי בפעם הקודמת :0 טוב ועכשיו חזרה לנושא: גזענות היא לא הגנה עצמית, גזענות היא שנאת חינם. אתה מודה שיש יהודים שלא שונאים ערבים, נכון? אז למה אתה שונא את כל הערבים בטענה שהם שונאים אותנו? זאת הכללה, וזאת הכללה רעה. רוב הפעמים זה גם החלק הקטן יותר של האוכלוסיה אז זה עוד יותר נורא. (אגב, לא רמזתי שאתה שונא ערבים, זאת דוגמה). ויש הבדל בין להיות גזען לבין להגן על עצמך. גזענות זאת שנאת חינם. אתה יודע, אני התחלתי לכתוב כאן משפט שמסביר מה זה גזענות ואז החלטתי פשוט ללכת לוויקיפדיה ולמילון ולקחת פירושים משם בגלל שזאת הדרך היחידה כנראה ששנינו נסכים שהפירושים נכונים. לפי המילון:
לפי ויקיפדיה:
עכשיו שנינו יכולים להסכים שגזענות זה לא הגנה עצמית, אלא שנאת חינם? ולהגיד שאתה גזען גאה זה פשוט... טוב, מגעיל. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 14:05 PM
|
||||||
והטיפול הוא לחיות עם מי שאתה כן נמשך אליו! -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 15:27 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
נורמה זה משהו שהחברה קבעה ואם אתה שונה מהנורמה אתה חריג ואתה מוזר ואני חושבת שבגלל זה מפלים אותנו, את הלהטב"ים לרעה היום אנשים סוג של רואים אותנו באור שלילי כי זה לא הנורמה המקובלת שהם מכירים אז הם ממליצים לנו ללכת לטיפולים וקוראים לזה מחלה, אני לא חושבת שזה נכון להתייחס לנטיות המיניות של אנשים כמשהו שמגדיר אותם כי אנחנו לא נמשכים לאותו דבר כמוכם בסופו של דבר זה לא מבחירה! -------------------- על נהר אספירין ישבנו
במקומות המוכרים לא שומעים לא רואים כאילו אנחנו אוויר עוד מעט יגמר הסרט בקרוב המציאות התמונה מטושטשת והצליל לא ברור כי כולנו עבדים אפילו שיש לנו כזה כאילו פותחים פה גדול ומחכים לעונג הבא כולנו מכורים של מישהו שמבקש עכשיו תרגישו פותחים פה גדול ומחכים למנה הבאה חלונות ראווה יפים פה זה הכל למכירה גם אנחנו תלויים עם פתקי החלפה אז מה נעשה עם הכעס הזה מה יהיה עם הקנאה כולם רוצים להיות חופשיים אבל ממה אלוהים ממה כולנו עבדים אפילו... מילים לשיר עבדים - נגיעות - ברי סחרוף נגיעות (1998) [/img] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 16:41 PM
|
||
אין דבר כזה לדעתי נטייה נורמלית. זה לא הוגן להגדיר אהבה כנורמלי ולא נורמלי אם היא לא בשליטתנו והיא דבר שכפייה עליו בכוח היא נזק פסיכולוגי בסופו של דבר.
-------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 17:06 PM
|
||||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום לך, ההומופוביה שלך אינה רצויה כאן, גם לא כאשר היא מוצגת במסווה של דיון נינוח ושכלתני. את הקשקושים ואת ההבלים החשוכים והמכוערים שלך כדאי שתשמור לעצמך. חברי הקהילה הגאה לא צריכים את המלצותיך הרפואיות לכאורה או התורניות בדבר טיפולי המרה. אזהרה ובאן ל-5 ימים. -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 19:03 PM
|
||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, ראיתי את זה ופשוט הייתי חייבת להגיב. אני בהחלט בהחלט לא חושבת כמו פומקי ובכל זאת הרי בסופו של דבר דיון הוא מקום להביע את כל הדעות הקיימות אם תחסמו דעות שאתם לא אוהבים הרסתם את המשמעות של הדיון... אגב סורי אם ההערה הזאת לא במקום:) -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2020, 20:24 PM
|
||||||||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, למען האמת לא כל הדעות ראויות להישמע. בכל חברה, תהיה הדמוקרטיה המופלגת ביותר, חופש הביטוי נתון בגבולות מסוימים. הוא נעצר למשל איפה שמתחילה ההסתה, הדיבה, ההטרדה המינית, הפגיעה בזכות לפרטיות או בכבוד האדם. מצחיק שיש אנשים שנבהלים שלא הפגנתי מספיק "כבוד" כלפי אדם שמציע להעביר אחרים טיפולי המרה כדי לשנות מרכיב מרכזי בזהות שלהם. הומואים ולסביות זאת לא פתולוגיה. הם לא חולים, הם לא משובשים, הם לא פגומים - והם לא צריכים אף אחד שיציע בנחמדות ובנימוס, תחת "דיבורים 13+", להעביר אותם הכחדת זהות כדי לעקור מרכיב מרכזי באישיותם. לא מדובר כאן על דעה, מדובר על העמדה של כל איגודי הפסיכולוגיה והפסיכיאטריה במערב. הנה דוגמה, אם בא לך לקרוא. להציע לערוך למישהו "טיפול המרה", אפילו בלי קשר לנטייה מינית, אלא עצם הרעיון להמיר אדם אחר באמצעות טיפולים פסיכיאטריים לתבנית לבקשתך - זה דבר מחליא שלא יעלה על הדעת. הנה אני אומר: אף אחד לא יציע כאן טיפולי המרה להומואים וללסביות, כמו שאף אחד לא יציע למכור כאן ציאניד, חומרים פורנוגרפיים, שירות התעללות בבעלי חיים ובחסרי ישע, סמים ושאר תופינים. והכל במסגרת חופש הביטוי. -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |