האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

נטיות מיניות || דיון, דיון
פורסם ב: Oct 1 2020, 20:47 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 1000
מגדר:female
משתמש מספר: 71657
חפצי המשתמש: צפה

QUOTE (Janice @ Oct 1 2020, 20:18 PM)
QUOTE (Stormy @ Oct 1 2020, 18:57 PM)
QUOTE (Janice @ Oct 1 2020, 17:00 PM)
QUOTE (פומיקי @ Sep 30 2020, 16:28 PM)
נורמה- תקן, שיעור מסויים, מידה קבועה וקצובה, מצב טיפוסי, סטנדרד קבוע.
נורמלי- (1) תקין, שאינו יוצא דופן, רגיל. (2) בריא ברוחו או שאין בו מום בגופו.
נורמליות- תקינות, מצבו של דבר תקין.
מילון אבן־שושן.

המציאות הטבעית שסביבינו מגדירה מה נורמלי: הרוב. מי שחורג מהרוב הוא לא נורמלי.
אם רוב בני האדם ימניים (כתיבה, עבודה, מוטוריקה עדינה), השמאליים הם החריגים.
אם צבע העיניים של רוב בני האדם כהה, בעלי צבע עיניים בהיר הם חריגים.
אם רוב בני האדם הולכים, נכי הרגליים חריגים.
אם לרוב בני האדם יש עשר אצבעות, בעלי שתים־עשרה אצבעות הם חריגים.
אם לרוב הגברים יש יותר טסטוסטרון מאשר אסטרוגן, בעלי עודף האסטרוגן הם חריגים.

רוז- (??)
נדמה לי שזה שם העט שבחרת לעצמך. תקני אותי אם טעיתי.
לא בכל חריגה צריך לטפל. כדאי לטפל. בכל מקרה, הטיפול צריך להיות בהסכמת המטופל (או האפוטרופוס שלו במקרה של קטין).
במחלות כרוניות לא חייבים לטפל. אפשר לחיות איתן. אלא שהחיים איתן ללא טיפול- פחות נוחים, ובהמשך עלולים להגיע סיבוכים שמקשים על עצם החיים.
גבר יכול לחיות עם אישה למרות שהוא לא נמשך אליה. זה פחות נוח, ולכן כדאי לטפל.
אשה יכולה לחיות עם גבר, גם אם היא מבולבלת מינית. זה לא יפריע לה לנהל זוגיות ומשק בית; זה לא יפריע לה ללדת; זה לא יפריע לה להיות כמעט נורמלית. אבל הזוגיות תהיה הרבה יותר מוצלחת ומאושרת אם אותה אשה תבחר לטפל בבעיה במקום להתעלם ממנה.

שלום לך,
ההומופוביה שלך אינה רצויה כאן, גם לא כאשר היא מוצגת במסווה של דיון נינוח ושכלתני.
את הקשקושים ואת ההבלים החשוכים והמכוערים שלך כדאי שתשמור לעצמך. חברי הקהילה הגאה לא צריכים את המלצותיך הרפואיות לכאורה או התורניות בדבר טיפולי המרה.
אזהרה ובאן ל-5 ימים.

היי, ראיתי את זה ופשוט הייתי חייבת להגיב.
אני בהחלט בהחלט לא חושבת כמו פומקי ובכל זאת הרי בסופו של דבר דיון הוא מקום להביע את כל הדעות הקיימות אם תחסמו דעות שאתם לא אוהבים הרסתם את המשמעות של הדיון...
אגב סורי אם ההערה הזאת לא במקום:)

לא, למען האמת לא כל הדעות ראויות להישמע. בכל חברה, תהיה הדמוקרטיה המופלגת ביותר, חופש הביטוי נתון בגבולות מסוימים. הוא נעצר למשל איפה שמתחילה ההסתה, הדיבה, ההטרדה המינית, הפגיעה בזכות לפרטיות או בכבוד האדם.
מצחיק שיש אנשים שנבהלים שלא הפגנתי מספיק "כבוד" כלפי אדם שמציע להעביר אחרים טיפולי המרה כדי לשנות מרכיב מרכזי בזהות שלהם. הומואים ולסביות זאת לא פתולוגיה. הם לא חולים, הם לא משובשים, הם לא פגומים - והם לא צריכים אף אחד שיציע בנחמדות ובנימוס, תחת "דיבורים 13+", להעביר אותם הכחדת זהות כדי לעקור מרכיב מרכזי באישיותם. לא מדובר כאן על דעה, מדובר על העמדה של כל איגודי הפסיכולוגיה והפסיכיאטריה במערב. הנה דוגמה, אם בא לך לקרוא.

להציע לערוך למישהו "טיפול המרה", אפילו בלי קשר לנטייה מינית, אלא עצם הרעיון להמיר אדם אחר באמצעות טיפולים פסיכיאטריים לתבנית לבקשתך - זה דבר מחליא שלא יעלה על הדעת.

הנה אני אומר: אף אחד לא יציע כאן טיפולי המרה להומואים וללסביות, כמו שאף אחד לא יציע למכור כאן ציאניד, חומרים פורנוגרפיים, שירות התעללות בבעלי חיים ובחסרי ישע, סמים ושאר תופינים. והכל במסגרת חופש הביטוי.

סבבה, זה הגיוני . אבל תראה את הדיון, מה שבעצם אומרים בהודעה הראשית זה יש גזענות כלפי הנושא מישהו מסכים עם הגזענות הזאת?
בעיני זה פשוט צועק תכתבו מה שבא לכם. לפי מה שאתה אומר אין מקום לגזענות כזאת ושוב זה הגיוני, אבל בגלל זה הדיון הזה לא אמור להיות קיים מלכתחילה כי לדעה השנייה אסור להישמע.

--------------------
Efrat

"חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות
שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא.
בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה
שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה."

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Oct 1 2020, 21:10 PM
צטט הודעה

"כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים."

פרטי משתמש
קבוצה: בעלים
חרמשים: 1932501093
מגדר:male
משתמש מספר: 6262

לא התעמקתי באופן שבו הוגדר הדיון או במטרותיו. אני נותן לגולשים כאן מספיק קרדיט כדי להסיק שדיון שהכותרת שלו היא "נטיות מיניות" יכול להסתעף להרבה יותר רבדים מאשר אם מותר למישהו להיות בעל נטייה מינית שאינה הטרוסקסואלית או שצריך להמיר אותו. ההתערבות שלי נדרשת רק כאשר הדיון חורג ממה שאנחנו כקהילה מוכנים להכיל, ולא קודם לכן - בדיוק כדי לאפשר את חופש הביטוי שאנחנו דוגלים בו.

בכל מקרה, תודה לך על המעורבות, אפרת (בלי ציניות smile.gif)

--------------------
ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן

"אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה."

---------
פורסם ב: Oct 1 2020, 21:11 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
חרמשים: 1000
משתמש מספר: 71657

QUOTE (Janice @ Oct 1 2020, 21:04 PM)
לא התעמקתי באופן שבו הוגדר הדיון או במטרותיו. אני נותן לגולשים כאן מספיק קרדיט כדי להסיק שדיון שהכותרת שלו היא "נטיות מיניות" יכול להסתעף להרבה יותר רבדים מאשר אם מותר למישהו להיות בעל נטייה מינית שאינה הטרוסקסואלית או שצריך להמיר אותו. ההתערבות שלי נדרשת רק כאשר הדיון חורג ממה שאנחנו כקהילה מוכנים להכיל, ולא קודם לכן - בדיוק כדי לאפשר את חופש הביטוי שאנחנו דוגלים בו.

בכל מקרה, תודה לך על המעורבות, אפרת (בלי ציניות smile.gif)

אוקיי, סבבה:)

--------------------
Efrat

"חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות
שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא.
בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה
שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה."

---------
פורסם ב: Oct 2 2020, 16:21 PM
צטט הודעה

סוהרסן

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 3276
משתמש מספר: 68063

QUOTE (Joey Tribbiani @ Sep 21 2020, 17:29 PM)
QUOTE (מירנדה גוזלי @ Sep 21 2020, 17:15 PM)
QUOTE (I Love Fall Out Boy @ Sep 18 2020, 12:40 PM)
נטייה מינית של בן אדם לא מעידה על רמת האמונה שלו.

שוב עבירה שתעשה לא משנה את רמת האמונה, אתה יכול לחלל שבת ולאכול חזיר בכיפור ובכל זאת להיות מאמין גדול.
זה לא מה שאלוהים רוצה ממך.
הוא רוצה שתהיה מאמין ועם זאת תקיים את התורה. אם אתה מאמין ועובר בגאווה על עבירה, אני אישית לא חושבת שאלוהים מרוצה ממך יותתר מאדם שאוכל חזיר בכיפור אבל "מאמין"

מה הקשר? לאכול חזיר בכיפור זאת בחירה, נטייה מינית של אדם היא לא בחירה. אף אחד לא יבחר בחיים האלה סתם כי בא לו, אלה חיים אומללים מאוד שאנחנו עוברים. המעטים מאיתנו שלא איבדנו את האמונה בתוך כל השחור הזה הפכנו לאנשים חזקים והאמונה מחזקת אותנו. את חושבת שלאלוקים לא אכפת מאיתנו? אלוקים אוהב את כל הבנים והבנות שלו ומצפה לראות אותנו מתחזקים אליו באמונה כל יום. אני מאמין בכל ליבי וכן אני עדיין עובר על איסור דאורייתא לא כי בא לי וזה מגניב - אלא כי ככה נולדתי, משהו בי שונה מאנשים אחרים ("הנורמטיביים של החברה"). זה אומר שאני פחות מאמין? לא. אני דווקא מאמין יותר מהרבה אנשים "נורמלים" מאמינים.

נטייה מינית זה אולי לא בחירה, אבל זה לא מה שהתורה אוסרת, היא אוסרת את המימוש שלה.

--------------------
“To lack feeling is to be dead, but to act on every feeling is to be a child.”

---------
פורסם ב: Oct 2 2020, 16:56 PM
צטט הודעה

"בכאב מצאתי אושר"

פרטי משתמש
חרמשים: 2762
מגדר:
משתמש מספר: 72415

מימוש של נטייה מינית הוא לא יחסי מין והתורה אוסרת רק על זה ובפרט כלפי גברים

--------------------
יונתן בואכה 15 מ. הספרים לשעבר הארי פוטר שר הטבעות

---------
פורסם ב: Oct 4 2020, 10:18 AM
צטט הודעה

נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 66098
משתמש מספר: 72606

לפי דעתי איסור הזוגיות בין גברים זה סייג.

--------------------
רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס

User Posted Image

לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך,
קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף!
צוות החונכים שקד לילי וזיו,
אחרון חביב הוא אורי המזניב!

נפצח בשיר קורע לב
על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב!
אורירון חונך אהוב
פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב
מנסח בטיל כל אשכול
לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול"
שולח תגמולים על כל פעילות
יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות
סובל את הפשלות שלנו בלי סוף
רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף
בזכותו עוד נגיב בבולד
נארוב למטריל ונהנה מאוד
בסוף הפרויקט נהיה מנהלים
בזכות אורי, מלך החונכים
החונך אורירון המדהים
האורייונים אותך אוהבים

אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף?

---------
פורסם ב: Oct 4 2020, 15:03 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 180
משתמש מספר: 72762

אגב, בתור אדם דתי קל לי לקבל נטיות, יתירה מזאת שהדת כלל לא אוסרת על נטייה, האיסור הוא רק על קיום יחסים. זכותו של כל אדם להרגיש מה בא לו.

אבל מי שלא מאמין? מי שמאמין שאנחנו התפתחות של בבון, הומואים ולסביות הם כתם על העץ האבולוציוני, ואסור לגלות שום סובלנות כלפיהם, כי אם לא יטילו וטו על נטיות, המין האנושי יוכחד.

--------------------
salvete! discipuli et discipulae.

---------
פורסם ב: Oct 4 2020, 15:33 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

QUOTE (יצחק אלחנן שמאלה @ Oct 4 2020, 14:57 PM)
אבל מי שלא מאמין? מי שמאמין שאנחנו התפתחות של בבון, הומואים ולסביות הם כתם על העץ האבולוציוני, ואסור לגלות שום סובלנות כלפיהם, כי אם לא יטילו וטו על נטיות, המין האנושי יוכחד.

אני מודה שהצלחת לבלבל אותי. נראה כאילו אתה אומר כאן דבר והיפוכו.
אתה מציין את הנ"ל כדעה שקיימים בציבורים מסוימים, או כהצעת עבודה פרקטית שאתה שואף למימושה?

--------------------

---------
פורסם ב: Oct 5 2020, 12:27 PM
צטט הודעה

"בכאב מצאתי אושר"

פרטי משתמש
מגדר:

אני חייב להגיד, אני לא מבין אף הומופוב/ית. בואו נתעלם (מוזר לי להגיד את זה בתור בן לשתי אימהות שמקללים אותו על זה לפעמיים בבית הספר) מהרשע של הגזענות הזו, בשום מקום אין אזכור לאיסור של זוגיות להט''בית! רק על יחסי מין ובין גברים בלבד! אז אם זה האיסור מהתורה שלפיה אתם/ן מתנהלים/ות למה אתם/ן מתכחשים/ות לזה? זה כבר לא קשור לדת אלא לשנאה.

--------------------

---------
פורסם ב: Oct 5 2020, 14:06 PM
צטט הודעה

נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 66098
משתמש מספר: 72606

QUOTE (הרוזן אולף @ Oct 5 2020, 12:21 PM)
אני חייב להגיד, אני לא מבין אף הומופוב/ית. בואו נתעלם (מוזר לי להגיד את זה בתור בן לשתי אימהות שמקללים אותו על זה לפעמיים בבית הספר) מהרשע של הגזענות הזו, בשום מקום אין אזכור לאיסור של זוגיות להט''בית! רק על יחסי מין ובין גברים בלבד! אז אם זה האיסור מהתורה שלפיה אתם/ן מתנהלים/ות למה אתם/ן מתכחשים/ות לזה? זה כבר לא קשור לדת אלא לשנאה.

לפי דעתי מניעת הזוגיות של שני גברים היא כסייג, שיצר הרע לא יכניע אותם ליחסי מין ביניהן.
נוסף על כך, אנו מצווים- "פרו ורבו!" זוגיות חד מינית מונעת את האדם לקיים מצווה זו.
---------------------
ירין בבקשה אל תתן לי באן על מה שכתבתי פה

--------------------
רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס

User Posted Image

לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך,
קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף!
צוות החונכים שקד לילי וזיו,
אחרון חביב הוא אורי המזניב!

נפצח בשיר קורע לב
על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב!
אורירון חונך אהוב
פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב
מנסח בטיל כל אשכול
לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול"
שולח תגמולים על כל פעילות
יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות
סובל את הפשלות שלנו בלי סוף
רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף
בזכותו עוד נגיב בבולד
נארוב למטריל ונהנה מאוד
בסוף הפרויקט נהיה מנהלים
בזכות אורי, מלך החונכים
החונך אורירון המדהים
האורייונים אותך אוהבים

אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף?

---------
פורסם ב: Oct 5 2020, 16:06 PM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש
חרמשים: 736575
משתמש מספר: 30194

זה לא רשע, זאת פשוט דעה אחרת. אני מסכים פה עם רחלי שמבחינת הדת זה בעייתי וכן יש התייחסויות הלכתיות לזה שגם המערכות יחסים עצמן שגויות, כי עצם המשיכה נחשבת לחטא גם אם אתה לא מממש אותה. אני גם מסכים איתך שלא צריך לשנוא להטבים בגלל הדרך בה הם נולדו, אבל שוב, פה זאת לא שנאה, אנשים פה לא שונאים, זה נטו העניין הדתי שיש בו החמרות.
אני לא אלך ואציע להומואים טיפולי המרה אבל הלכתית כן יש בעיה עם עצם קיום המשיכה וזה מה שמונע מהדת כביכול לקבל את הלהטב על כל גווניו.
מה שכן, אני מאמין שלמרות האיסורים לא כולם חיים לפי אורח החיים הדתי וכל אחד פנוי לחשוב ולעשות מה שעולה בדעתו כל עוד הוא לא פוגע באחר. בדתיים זה לא פוגע שהומואים עושים בבתים שלהם מה שהם רוצים אבל זה כן פוגע כשמשתמשים בזה כדי לבזות את הדתות (לא משנה איזו).

--------------------

They say the captain goes down with the ship"
"?So when the world ends will God go down with it
Fall Out Boy —

---------
פורסם ב: Oct 5 2020, 16:44 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

QUOTE (סגולה @ Oct 5 2020, 14:00 PM)

לפי דעתי מניעת הזוגיות של שני גברים היא כסייג, שיצר הרע לא יכניע אותם ליחסי מין ביניהן.
נוסף על כך, אנו מצווים- "פרו ורבו!" זוגיות חד מינית מונעת את האדם לקיים מצווה זו.
---------------------
ירין בבקשה אל תתן לי באן על מה שכתבתי פה

את כנראה לא הבנת לא למה נתתי באן ולא למה מה שנאמר קודם למתן הבאן היה חמור. ממליץ שתקראי שוב mellow.gif

--------------------

---------
פורסם ב: Oct 5 2020, 16:56 PM
צטט הודעה

"בכאב מצאתי אושר"

פרטי משתמש
מגדר:

QUOTE (Joey Tribbiani @ Oct 5 2020, 16:00 PM)

זה לא רשע, זאת פשוט דעה אחרת. אני מסכים פה עם רחלי שמבחינת הדת זה בעייתי וכן יש התייחסויות הלכתיות לזה שגם המערכות יחסים עצמן שגויות, כי עצם המשיכה נחשבת לחטא גם אם אתה לא מממש אותה. אני גם מסכים איתך שלא צריך לשנוא להטבים בגלל הדרך בה הם נולדו, אבל שוב, פה זאת לא שנאה, אנשים פה לא שונאים, זה נטו העניין הדתי שיש בו החמרות.
אני לא אלך ואציע להומואים טיפולי המרה אבל הלכתית כן יש בעיה עם עצם קיום המשיכה וזה מה שמונע מהדת כביכול לקבל את הלהטב על כל גווניו.
מה שכן, אני מאמין שלמרות האיסורים לא כולם חיים לפי אורח החיים הדתי וכל אחד פנוי לחשוב ולעשות מה שעולה בדעתו כל עוד הוא לא פוגע באחר. בדתיים זה לא פוגע שהומואים עושים בבתים שלהם מה שהם רוצים אבל זה כן פוגע כשמשתמשים בזה כדי לבזות את הדתות (לא משנה איזו).

אבל זו לא אמירה ישירה. כנ''ל לגבי רחלי, זה לא כתוב.

--------------------

---------
פורסם ב: Oct 5 2020, 16:57 PM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש
חרמשים: 736575
משתמש מספר: 30194

QUOTE (הרוזן אולף @ Oct 5 2020, 16:50 PM)
QUOTE (Joey Tribbiani @ Oct 5 2020, 16:00 PM)

אבל זו לא אמירה ישירה. כנ''ל לגבי רחלי, זה לא כתוב.

זה לא משנה. עובדה שזאת לא רק היהדות, גם הנצרות והאסלאם לקחו את זה מהיהדות, זה נחשב לדבר פסול. כמו שאתה יודע, ביהדות יש הרבה מעבר ממה שרק כתוב. ואם יש איסור כלשהו, הוא מוחלט, בין אם אתה מחמיר או מקל. אומרים לא זה לא, אין אמצע, לתת היתר רק למערכת יחסים אבל לא לקיום יחסי מין. זה איסור אז מא' עד ת' הכל אסור. זה החוק.

--------------------

They say the captain goes down with the ship"
"?So when the world ends will God go down with it
Fall Out Boy —

---------
פורסם ב: Oct 5 2020, 18:20 PM
צטט הודעה

"בכאב מצאתי אושר"

פרטי משתמש
מגדר:

אבל מה זה "הכול"? מי קובע שאהבה וזוגיות הן חלק בלתי נפרד מיחסי מין? יחסי מין הן אסורות מאלף ועד תו אבל לא זוגיות ואהבה.

--------------------

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025