![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 19:38 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() "מערכת הפורומים ממש צריכה מנהלים חדשים," אמר מאיר. "כן," הסכימה לילי, "קצת קשה לשמור על כל הפורומים פעילים עם צוות מנהלות כל כך קטן." "אתם יודעים מה זה מזכיר לי?" שאל אורי, "שכבר הרבה זמן לא היה פרויקט חניך-חונך." "אתה ממש צודק!" הסכימה ורד, "אולי באמת הגיע הזמן לפתוח את הפרויקט מחדש!" "אז קדימה," אמר נעם בהתלהבות, "למה אנחנו מחכים?" שלום לכל המשתמשים והמשתמשות היקרים והיקרות! ברוכים הבאים לפרויקט חניך חונך 2020 - הפרויקט היוקרתי שבו אתם תוכלו להתקבל לצוות הניהול של הפורומים, ולנהל פורום בעצמכם! מה זה בכלל פרויקט "חניך חונך"? פרויקט חניך חונך הוא פרויקט ייחודי שמתקיים השנה בפעם החמישית, ובו משתמשים מן המניין מקבלים הזדמנות להתקבל לצוות מנהלי הפורמים של הפורטל ולנהל פורום לבחירתם. במהלך הפרויקט, חברי הנהלה ייחנכו וילמדו את המשתמשים שנרשמו איך לנהל פורום ולנסח אשכולות מוצלחים, ואיך בדיוק צריך להפעיל את הפורום באופן כללי. הפרויקט השנה יעבוד ממש כמו בשנה שעברה: המשתמשים שירשמו לפרויקט יקבלו על עצמם את הפורום שבחרו לנהל, ומשם יתפקדו כאילו היו מנהלי פורומים מן המניין למשך כל הפרויקט - אך עם צורך באישור מהחונכ/ת שלהם לאשכולות שירצו לפרסם בפורום. יפתח פורום מיוחד לפרויקט, בו יפורסמו אשכולות עבור החניכים ובו החונכים יתקשרו איתם וילמדו אותם כל מה שצריך ללמוד כדי לנהל פורום. בנוסף יחכו בפורום הזה משימות מאתגרות שיבוצעו תוך כדי הפרויקט על מנת לבחון את יכולות הניהול של החניכים. יש למה לצפות! :) בסוף הפרויקט, יבחרו החניכים המוצלחים ביותר, שהראו יכולות ניהול במהלך החודש ועברו את המשימות בצורה המתאימה והראויה ביותר למנהלי פורום. הם יזכו בפרס של 8000 חרמשים נוצצים, אך החלק החשוב באמת - ניהול הפורום אותו בחרו (ללא צורך בהגשת בקשת ניהול). בחירת הפורום כל משתמש שנרשם לפרויקט, נרשם לפורום מסוים אותו הוא רוצה לנהל. זה יכול להיות איזה פורום שאתם רוצים מהרשימה למטה. חשוב לבחור את הפורום שאתם הכי מתעניינים בו, שהנושאים שלו הכי מרתקים אתכם ושאתם הכי רוצים להשקיע בו. וכמובן, חשוב לבחור את הפורום שיהיה לכם הכי כיף ומהנה לנהל. כמה דגשים חשובים: • אופן בחירת החניכים - ניתן להירשם לאיזה פורום שתרצו מתוך הרשימה שלמטה, גם אם כבר נרשמו אליו משתמשים אחרים. לאחר סגירת ההרשמה, ההנהלה תערוך דיון ותבחר לכל פורום כמות חניכים לפי כמות המקומות הפנויים בו, ולא יותר מכך. לכן, שימו לב שאם נרשמו כבר מספר אנשים לפורום שאתם רוצים לנהל, אנחנו לא יכולים להבטיח שאכן תהיו חניכים. • עדיפות שנייה - בטופס קיימת אפשרות להוסיף עדיפות שנייה, פורום נוסף שמעניין אתכם לנהל - אך זה לא חובה. המטרה היא שאם ירשמו הרבה משתמשים לעדיפות הראשונה שלכם ולא תוכלו להירשם לניהול הפורום שהכי רציתם, תוכלו בכל זאת להיות חניכים ולנסות לנהל פורום אחר שאתם אוהבים :) כמובן שכתיבת עדיפות שנייה לא תוריד את הסיכויים שלכם לקבל את עדיפותכם הראשונה! רק תגביר את סיכוייכם להיות חניכים גם אם הפורום שהכי רציתם לנהל, תפוס. • פורומים מנוהלים - אם הפורום שאתם רוצים להירשם אליו כבר מנוהל ע"י אחת מהמנהלות הנוכחיות, כדאי לבדוק שאתם מסוגלים לתקשר ולעבוד טוב יחד עם המנהלת הזו, כי זה אחד הדברים החשובים ביותר בניהול פורום. בכל מקרה, עדיף לבחור פורום ללא מנהלת. רשימת הפורומים הפנויים לניהול הפורומים שבקטגוריית "הארי פוטר": • פורום הספרים - ניהול משותף עם שירה - The Books Singer •• פורום הסרטים (כולל תת־פורום השחקנים) • פורום ג'יי קיי רולינג •• פורום פאנפיקים (כולל תתי־הפורום למעט בלוגוורטס) -- • בלוגוורטס •• פורום הקלחת הרותחת הפורומים שבקטגוריית "עולם המוגלגים": •• פורום דיבורים (לא כולל תתי־הפורום) -- • תת־פורום המשתמשים •• פורום משחקי תפקידים (לא כולל תת־פורום שרשורים) •• פורום גרפיקה (כולל תת־פורום באטלים ואתגרים) -- •• תת־פורום או"ץ (אומנות וצילום) •• פורום מוזיקה •• פורום טו"ק (טלוויזיה וקולנוע) • פורום ספרים - ניהול משותף עם וריאן - rainmaker •• פורום מטומ"מ (מחשבים, טכנולוגיה ומשחקי מחשב) •• פורום מדע בדיוני ופנטזיה •• - פורום הפאנדום המתחלף שימו לב - נקודה כחולה (•) מסמנת מקום פנוי לניהול בפורום. שני מקפים (--) מסמלים תת פורום. החונכים המגניבים שלכם! כמובן, החלק הכי חשוב בפרויקט - החונכים! (סתם, סתם, בצחוק): שקד (Darth Hader) זיו (David Tennant) אורי (Kaladin) לילי (Hot Chocolate) לכל חונך יהיה אשכול בלעדי לחניכים שלו בפורום הייעודי, ומלבד זאת התקשורת תתבצע גם בהודעות פרטיות. זמנים ותאריכים הפרויקט יתקיים בין 11 באוקטובר (כ"ג בתשרי) ל-12 בנובמבר (כ"ה במרחשוון) ואשכול ההכרזה על הזוכים יפורסם בתאריך 15 בנובמבר (כ"ח במרחשוון). ההרשמה לפרויקט תיסגר בתאריך 3 באוקטובר (ט"ו בתשרי, מוצאי החג הראשון של סוכות) בשעה 21:00. קדימה, הירשמו כבר עכשיו!
-------------------- זיו - 20 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 19:42 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: סופי, ביאטריקס מגונט גולי
הפורום אותו אני רוצה לנהל: מד"פ פורום בעדיפות שנייה (לא חובה): המשתמשים, אבל רק אם אי אפשר מד"פ, כי אותו אני מעדיפה בהרבה האם אני מתחייב\ת לא לפרוש באמצע הפרויקט: אני לא אפרוש, תהיו בטוחים הערות\הארות\ייאיי: איזה כיףףףףףף אבל כמה חניכים יכולים להיות בפורום? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 19:42 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: ליאור, Kermit
הפורום אותו אני רוצה לנהל: מד"פ פורום בעדיפות שנייה (לא חובה): האם אני מתחייב\ת לא לפרוש באמצע הפרויקט: כן! הערות\הארות\ייאיי: אמגגגגגגגג ישששששש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 19:44 PM
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: נועם זאק סניקט
הפורום אותו אני רוצה לנהל: הספרים פורום בעדיפות שנייה (לא חובה): ספרים האם אני מתחייב\ת לא לפרוש באמצע הפרויקט: כן הערות\הארות\ייאיי: היא ארוך מדי פה. -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אם, another Crazy Little Thing.
הפורום אותו אני רוצה לנהל: מוזיקה!!! פורום בעדיפות שנייה (לא חובה): הפאנדום המתחלף (אבל אני ממש ממש מעדיפה את פורום מוזיקה). האם אני מתחייב\ת לא לפרוש באמצע הפרויקט: אה הא. (כמובן לא כולל משתנים לא ידועים כמו מוות או דיכאון.) הערות\הארות\ייאיי: יאייייי -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: רחלי, סגולה
הפורום אותו אני רוצה לנהל: דיבורים פורום בעדיפות שנייה (לא חובה): המשתמשים האם אני מתחייב\ת לא לפרוש באמצע הפרויקט: כן הערות\הארות\ייאיי: -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 19:45 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי רחלי, אין אפשרות להירשם לדיבורים 13+, תשני את ההעדפות שלך :) -------------------- זיו - 20 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 19:46 PM
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אורטל, בצד
הפורום אותו אני רוצה לנהל: דיבורים פורום בעדיפות שנייה (לא חובה): האם אני מתחייב\ת לא לפרוש באמצע הפרויקט: אכן הערות\הארות\ייאיי: אמאל’ה ואבאלה איך התגעגעתי יאללה ליאן!! -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 19:46 PM
|
||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אריאל, Magical Me
הפורום אותו אני רוצה לנהל: הקלחת הרותחת. פורום בעדיפות שנייה (לא חובה): הספרים. האם אני מתחייב\ת לא לפרוש באמצע הפרויקט: כמובן (: הערות\הארות\ייאיי: אעעע -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 19:52 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: הודיה, תפוחי אדמה
הפורום אותו אני רוצה לנהל: דיבורים פורום בעדיפות שנייה (לא חובה): משתמשים האם אני מתחייב\ת לא לפרוש באמצע הפרויקט: כן, עד כמה שאני מחליטה על זה. הערות\הארות\ייאיי: תפוח אדמה ואגב אני וליאור (באטמן) מאוד רוצות לנהל ביחד את דיבורים ^^ -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 19:58 PM
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: ליאן, אגנוס
הפורום אותו אני רוצה לנהל: דיבורים פורום בעדיפות שנייה (לא חובה): הספרים, דה האם אני מתחייב\ת לא לפרוש באמצע הפרויקט: אהמ, ברור הערות\הארות\ייאיי: אורטלללללל -------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 19:59 PM
|
||
![]() this is the way ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: {חסוי} + ניוטון ארטמיס סקנמדר
הפורום אותו אני רוצה לנהל: פאנפיקים פורום בעדיפות שנייה (לא חובה): פורומ"ת האם אני מתחייב\ת לא לפרוש באמצע הפרויקט: כן הערות\הארות\ייאיי: אני אהיה בלחץ כי אני מתחיל עכשיו את החטיבה..., אבל חוץ מזה אני ממש מתרגש. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 20:06 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: ליבי, בצד
הפורום אותו אני רוצה לנהל: פאנפיקים פורום בעדיפות שנייה (לא חובה): הקלחת הרותחת האם אני מתחייב\ת לא לפרוש באמצע הפרויקט: כן... כאילו למה לי לפרוש? הערות\הארות\ייאיי: (: -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 20:07 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: ליאם, איי קיסד אה גירל
הפורום אותו אני רוצה לנהל: מוזיקה הבייבי שלי פורום בעדיפות שנייה (לא חובה): האם אני מתחייב\ת לא לפרוש באמצע הפרויקט: אני מניחה הערות\הארות\ייאיי: -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2020, 20:12 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: איתיחר, בצל.
הפורום אותו אני רוצה לנהל: מידע והסברים פורום בעדיפות שנייה (לא חובה): בלוגוורטס האם אני מתחייב\ת לא לפרוש באמצע הפרויקט: כל עוד אף אחד לא יזרוק אותי מחלון מקומה 42, אני מוכן מזומן לפרויקט! הערות\הארות\ייאיי: ייאיי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |