![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 18 2020, 09:32 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
📌דיון/ אופי📌 כל מי שמשרשר קצת יודע שהמילים הכי מוכרות בסעיף "אופי" שבטופס, הן "נראה בשירשור". והאמת שיש בזה הרבה היגיון; בדרך כלל שאני כותבת ספר, או סתם סיפורון, אני לא קובעת מראש את האופי של דמות. אני קובעת רקע, מראה, שם, ועוד כמה דברים בסיסיים, ואז מתי שאני מתחילה לכתוב המוח שלי מסווג לדמות אופי מסוים, שכנראה הכי יתאים לה. אבל, מצד שני, אם אני לא אקבע מספר דברים בסיסיים בהתחלה הדמות עלולה להימשך ליותר מידי צדדים מנוגדים, ליותר מדי תכונות אופי מנוגדות, ואף לפיצול אישיות. במשחקי תפקידים כולם יודעים ש"אופי" זה דווקא אחד החלקים המרכזיים. הרי איך אפשר ליצור דמות בלי לקבוע את האופי שלה? אבל עם זאת, אפשר להגיד גם שקביעת האופי של הדמות לפני שהתחלת לכתוב עליה מצמצת את האפשרויות של הכותב, ומגבילה אותו לדברים מסוימים. בנוסף לכך, לפעמים קובעים אופי של דמות, ואז במהלך הכתיבה קולטים שזה לא מתאים לה, אלא שאופי אחר הוא האופי "שלה" ולפיכך לא יוצרים רק בילבול, אלא גם פרטים מסוימים שלא תואמים עם האופי הזה. לדוגמא, אם כתבתי על דמות ביישנית ומרוחקת, שמפחדת שלא יהיו לה חברים, ולאחר מכן גיליתי שהאופי שלה יותר מתאים לדמות "סנובית", אז הפחד המסוים הזה לא יתאים. כמובן שאפשר דווקא להשתמש בניגודיות הזאת בצורה טובה: היא "סנובית" כי היא מפחדת שלא יהיו לה חברים, אבל יש מקרים בהם אי אפשר לעשות דבר כזה. אם ככה, לפעמים אני טועה לעצמי למה אני חיבת לקבוע אופי של דמות מהתחלה? למה אני לא יכולה פשוט לראות לאן זה יתפתח? שאלות מנחות📌 📌האם לפי דעתכם כדאי שיהיה את סעיף האופי או לא? 📌למה לפי דעתכם כדאי/ לא כדאי שיהיה/ לא יהיה את סעיף האופי? 📌מה על פי דעתכם הכי חשוב שיהיה כתוב בסעיף האופי (לדוגמא פחדים, הסתגלות למקומות חדשים, וכאלה)? 📌מה לפי דעתכם מיותר לכתוב בסעיף האופי? 📌כיצד לפי דעתכם רקע, מראה, והשם משפיעים על אופי הדמות? -------------------- נגה ✦ כותבת ✦ משרשרת ✦ מוזר זה דרך החיים שלי ✦ שלחו ה"פ ![]() ![]() גניבה היא פשע, כמובן, ודבר מאוד לא מנומס. אולם כמו רוב הדברים הלא־מנומסים - תחת נסיבות מסוימות זה בסדר. זה לא בסדר, לדוגמא, אם אתה נמצא במוזיאון ומחליט שציור מסוים ייראה טוב יותר בסלון שלך, אז אתה פשוט תולש אותו מהקיר ולוקח אותו. אבל, אם אתה מאוד, מאוד רעב, ואין לך שום דרך להרוויח כסף, זה לא נורא כל כך לתלוש את הציור מהקיר, לקחת אותו הביתה, ולאכול אותו. וכמובן, פריצות: יאיי איזה כיף לי, אני בחתימה החמדמדה של נגה! אז נגה מה אפשר להגיד? את חמדמדה כמו החתימה שלך, מהממת, מושלמת ועוד הרבה דברים טובים שאני מתעצלת לכתוב (: והכי חשוב; תקראו את הפאנפיקים שלה בקיצור נגה היא משהו - משהו, ביי ביי לכם, הייתי פה 🤘🏼 נגה, נגה, נגה. יש יותר מהממת ממך? אז שלהום לכם בני תמותה, חשוב שתדעו שנגה מוכשרת ברמות, יש לה פאנפיקים מדהימים אז רוצו מהר מהר לקרוא אותם, וממש ממש כיף לדבר איתה כי היא חכמה ומעניינת ברמות. וזה שהיא המשרשרת הטובה ביותר שאי פעם פגשת כבר הזכרתי? בקיצור, נגה היא מדהימה, ואי אפשר בלי נגה כי אז לא תהיה מי שתחלץ אותי ממבוכים עמוסי פאד- תאי צמחוני ודברים טעימים, ובטח יוכל אותי איזה דרקון בינתיים... אז אני אשאיר לך 3> ואלך לי, אז בביי חתימה חמדמדה של נגה! אזז שלום לעוד חתימה שאני נכנסת אליה בזמני הפנוי כי זה אחלה תחביב וזה מעביר אחלה את הזמן שאין לי בכל אופן עכשיו אני בחתימה של... נגה! אז נגה היא מדהימה והיא חמודה והיא נחמדה והיא גם פרופסרית אז תנו לה כבוד והיא מעניינת כזאת אז תמיד יש על מה לדבר איתה וקיצור אני מתה עליה והיא מושלמתתת אז יאלוש נגה כפרה אני לא יכולה לחפור כאן עד אינסוף אז אני אלך לי לא לפני שאני יכתוב את המשפט שכמו שאתם יודעים אני לא משאירה חתימות בלעדיו- תפוח אדמה זה מושלםם אז יאלוש חיים של סבתא שלך את אבל אני צריכה לגמור את הפריצה הזאת אז ביי נשמה הייתי כאן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2020, 21:50 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
📌האם לפי דעתכם כדאי שיהיה את סעיף האופי או לא? לדעתי מאוד חשוב. כתיבת אופי משפרת פלאים את ההבנה שלך עצמך על הדמות. היא נותנת לך יכולת להעמיק יותר במה מוביל את הדמות להתנהג כמו שהיא מתנהגת ולהתעמק בפסיכולוגיה שלה. היא מחדדת לך דברים דברים דקים שלא היה אפשר להבחין בהם בהכרח ולחשוב עליהם אם לא כתבו אותם. מעבר לעזרה שזה נותן לכותב.ת עצמו.ה, אם מדובר במשחק תפקידים זה מאוד עוזר לש"מ ולשחקניםות האחריםות להבין את הדמות ולדעת איך להתנהל איתה.
📌למה לפי דעתכם כדאי/ לא כדאי שיהיה/ לא יהיה את סעיף האופי? ^ 📌מה על פי דעתכם הכי חשוב שיהיה כתוב בסעיף האופי (לדוגמא פחדים, הסתגלות למקומות חדשים, וכאלה)? כל דבר שריך לדעת על הדמות; יתרונות וחסרונות משמעותיים, כמות הבטחון שלה, איך היא מתקשרת עם הסביבה וכו'. 📌מה לפי דעתכם מיותר לכתוב בסעיף האופי? דברים שלא קשורים לאופי עצמו, מן הסתם. דברים שמקושרים ישירות לרקע או למראה עדיף לכתוב שם, אלא אם הם משפיעים מאוד על האופי, ואז יש לציין אותם כדי להסביר את ההשפעה. 📌כיצד לפי דעתכם רקע, מראה, והשם משפיעים על אופי הדמות? זה מאוד תלוי באופי עצמו. שם מביך של הדמות - היא יכולה להגיב מאוד במבוכה סביב זה ולשנוא את השם שלה, אבל היא יכולה להיות חסרת אכפתיות, זה תלוי באופי שלה. כמובן שצריך לפעול בהגיון. דמות שברקע שלה עברה התעללות מצד ההורים למשל, מן הסתם תהיה חשדנית או עם רתיעה כלפיי מבוגרים ולא תסמוך עליהם במיידיות. האופי צריך להתאים באופן פסיכולוגי לרקע של הדמות כדי שהיא תהיה הגיונית. -------------------- יובל | 22 | Vocaloid | אנימה | חוסר חיים | החלפתי כינוי! | יום אחד אני אצור מ"ת | מתפללת שמעט המתי"ם הקיימים לא יינטשו
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2020, 22:00 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשאת כותבת סיפור אין לך טופס למלא, אבל בראש יש קווים כלליים לדמות. גם אם האופי לא מאד מפותח, הוא מתחיל להתפתח כבר בתחילת הכתיבה. זה נכון להתחיל לחשוב על האופי של הדמות ולראות מה פחות או יותר התכונות שלה, כפי שאמרת זה יוצר סדר ולא יגרום לבלבול באישיות שלה. אני גם מסכימה עם מה שיובל כתבה בסעיף הראשון, כתיבה של אופי היא חשובה ומוסיפה הרבה. קשה לי לחשוב על דמות בלי האופי שלה, הרי האופי זה מה שמייחד כל אחד כבן אדם. גם הרקע של הדמות משפיע על האופי שלה. למשל דמות שעברה התעללות כלשהי יכולה להיות סגורה מאד, להתרחק מדברם שמזכירים לה את העבר. גם המראה יכול לעזור באופי של הדמות. דמות מאד מטופחת יכולה להיות אחת שמאד אכפת לה מעצמה וממה שאחרים חושבים, ולעומתה דמות שמתלבשת יותר בפשטות ולא דואגת הרבה למראה שלה, זו דמות שלא מתעסקת במראה שלה ולא אכפת לה מה אחרים חושבים. בשורה תחתונה, כל דבר בחיים של הדמות משפיע על האופי שלה, גם אם זה לא נראה ככה. אפילו דמות שמגיעה מתרבות מסוימת, לתרבות יש התנהגויות ומנהגים, אז האם הדמות היא שמרנית? מרדנית? הבחירות שלנו, התגובות שלנו למצבים.. כולם הם חלק מהאופי. אם נגמר החלב בבוקר, דמות אחת בעלת מזג חם תגיב בעצבנות, ודמות אחרת עם מזג יותר רגוע, תגיב ברוגע ותלך לחפש משהו אחר לאכול. הכל זה חלק מהאופי של הדמות, אי אפשר לברוח מזה, אז רק מלחשוב על כל הדברים הללו- לדמות מתחיל להיבנות אופי.
אני לא חושבת שלכתוב אופי של דמות מקבע אותך. דמויות הן אנשים, והן מורכבות מאד, ולכן האופי שלהן מורכב מהרבה חלקים. שום דבר לא מקובע, דמות יכולה להיות מצחיקה וצינית, אבל כשהיא נמצאת בסביבת מבוגרים, היא לא מסוגלת להשתטות. ואפשר להמשיך ולפתח את התכונה הזו להרבה כיוונים. כמו כן, את תמיד תהיי מוגבלת בשלב מסוים, לא רק בקשר למשחק תפקידים. למשל דמות שבחרת לעשות ביישנית לא תהיה במקביל בעלת ביטחון עצמי גבוה ותרכוש חברים במהירות. מה שכן, אופי של דמות יכול להתפתח ולהשתנות עם הסיפור. דמות ביישנית יכולה לצבור לאט ביטחון, להכיר חברים חדשים, להסתובב עם אנשים שייתנו לה ביטחון. כל מה שקורה בסיפור משפיע על האופי של הדמות ומפתח אותה. דוגמה קלסית אלו דמויות שבהתחלה הן חלשות, פחדניות, חסרות ביטחון עצמי, ובמהלך הסיפור מצליחות להיפתח. אז לקבוע אופי של דמות בהתחלה ממש לא מקבע אותך, ותוך כדי הסיפור הדמות והאופי מתפתחים יותר ויכולים גם להשתנות. וכן, קורה שלא מרוצים מהדמות בהמשך. קרה לי כשכתבתי דמות ולא התחברתי אליה ממש. אבל אני חושבת שזה חלק מהכיף, לשחק עם הדמות וכן למצוא בה את המקומות הטובים ולמצוא איך לשפר אותה ולהגיב בצורה מעניינת למה שנותן השה"ם -------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2020, 22:27 PM
|
||
![]() Blink, and the years fall away like leaves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רציתי להגיב תגובה מאד ארוכה ומפורטת אבל יובל והדס דיי סיכמו את מה שרציתי לומר אז אני אגיב בקצרה. אני חייבת לומר שאופי הוא סעיף שבדרך כלל מאד קשה לי - אני בדרך כלל מתחילה עם הרקע של הדמות וקובעת בו קווים כללים שחשוב לי לגביה, המראה כבר נוצר לי בראש לבד תוך כדי שאני מדמיינת את הדמות והעבר שלה ואופי זה שילוב של שניהם אחרי שיש לי את רוב הרקע בראש. אבל יכול להיות לי מצב הפוך גם - לפעמים אני חושבת קודם כל על האופי ואז על השאר. זה מאד תלוי מ"ת בעיני - לדוגמה, במ"ת של פרסי ג'קסון שהיה באתר לפני שנה בערך ישר עלה לי קודם כל האופי ולדוגמה במ"ת הכי חדש שיש כרגע באתר לקח לי המון זמן להצליח לחשוב על אופי לדמות. אני חושבת שאופי הוא מאד קריטי לא רק לנו כשחקנים אלא גם למנהל המשחק. מנהל המשחק בעצם יוצר לך את הסיטואציה, ואם הוא מחפש תגובה מסוימת מדמות מסוימת הוא צריך לדעת מה האופי שלה ואיך הגיוני שהיא תגיב. אני יכולה לומר לך שהיה לי מ"ת לא מזמן (הדס יודעת יפה על מה אני מדברת חח) שנתתי לכולם את אותה סיטואציה התחלתית וכל דמות הגיבה אחרת לגמרי מה שאצל דמויות מסוימות עם אופי מסוים ממש גרר את העלילה ולא הצלחתי בתור מנהלת המשחק להתקדם, ובמבט לאחור הייתי צריכה ליצור סיטואצית פתיחה שונה לכל דמות כדי למנוע את זה. זה עוד סיבה למה אופי הוא קריטי.
אני לא חושבת שאופי זה סעיף שאפשר לותר עליו. זה נחמד לתת לדמות להתפתח, אבל חייב להיות בסיס כלשהו. אחרת את יכולה להחליט בהתחלה שהדמות שלך פועלת בצורה מסוימת ואז בהמשך להחליט שהיא פועלת אחרת לגמרי ולומר שזה כי האופי התפתח וכדומה, וכמובן שזה יכול לקרות ואנשים (ודמויות) משתנים ומשתנות אבל אי אפשר שתהיה סתירה מאד גדולה, מה שיכול לקרות כשלא קובעים אופי בסיסי כלשהו. אני יכולה להעיד שבטופס האחרון שכתבתי פה בפורום לא היה לי אופי ברור לדמות בראש ומצאתי את עצמי משנה אותו אין ספור פעמים כי הרגשתי שאני סותרת את עצמי. צריך גם להבין שהשה"מ בעצם לא מכיר את הדמות שלך, ואיך הוא יכיר בלי לדעת את האופי שלה? יש דברים שאפשר להסיק מהרקע אבל יש תכונות שיכולות להיות חשובות ואני לא אוכל בתור שה"מית לנחש. כשהייתי צעירה יותר (בת 12, מרגיש כאילו זה היה לפני 200 שנה. זהו אני רישמית סבתא.) הייתי עובדת על אופי בצורה כזו - הייתי חושבת שאני מתארת את הדמות שלי למישהו אחר וכותבת לי בנקודות את התכונות הכי חשובות שלה. מה הדבר הראשון שאני ארצה לספר למישהו על הדמות? מאיזה תכונות אופי פשוט אי אפשר להתעלם? אחרי זה משם הייתי מפתחת עוד תכונות ומדברת עליהן יותר בקצרה אחרי התכונות הבולטות, וככה הייתי בונה אופי בלי בעיה ובלי שיהיו לי סתירות בטפסים של עצמי. אני לא חושבת שסעיף האופי מגביל יותר מידי אותנו ככותבים כי כמו שאמרתי, בסופו של דבר הוא צריך לתת רק קו כללי של הדמות. דמויות משתנות ודמות שבתחילת המשחק הייתה פחדנית יכולה להתפתח ולגלות בה אומץ במהלך המ"ת (בתנאי שאת מראה את התהליך, לעשות אותה פתאום בבת אחת אמיצה זה סתירה) ככה שאין יותר מידי הגבלה, רק להכל צריך להיות תהליך. בגלל זה אני גם אוהבת לכתוב את סעיף האופי או אחרון או ראשון - או שיש לי אופי מאד ברור ומשם אני כבר בונה את השאר, או שיש לי את כל השאר ומשם אני בונה את האופי, שזה בדרך כלל האפשרות שאני מעדיפה כי אחרי שכבר קבעתי את המראה והרקע והכל "מוכן" לי אני מרגישה שיותר קל להתאים את האופי לשאר מאשר להתאים את הכל לאופי. גם תמיד יכול להיות שתכתבי דמות עם אופי מסוים בראש ותוך כדי האופי שלה ישתנה לחלוטין, קרה לי שתיכננתי דמויות עם אופי מאד מסוים ובפועל מצאתי את עצמי כותבת להן אופי אחר. כשאני כותבת טופס הרבה פעמים השאלה הראשונה שאני שואלת את עצמי זה - איך הדמות שאני יוצרת תגיב לסיטואציה שמוצגת בטיזר ובאשכול ההרשמה? איך הדמות שלי בכלל מרגישה בעולם שמוצג לנו במ"ת, מה דעתה? גם אם אני אבנה קודם כל את הרקע או המראה של הדמות, השאלה הזאת היא מאד בסיסית ואני לא יכולה להתקדם בלעדיה. בשורה התחתונה, לכתוב אופי זה מאד לא קל אבל זה הכרחי. לא רק לנו אלא גם לאדם שמנהל את משחק התפקידים ולשחקנים האחרים. זה לא תמיד כיף וחייבת לומר שהרבה פעמים יוצא לי אוף קטן כשאני מבינה שאין ברירה אלא לכתוב את האופי, אבל זה לא משהו שאפשר לוותר עליו בעיני. זה סעיף קריטי. "אני אגיב בקצרה" אמרתי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2020, 23:45 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אני באמת אגיב בקצרה כאן כי ממש רציתי להגיב.
מצחיק אותי שכולם אמרו כמה סעיף האופי עוזר להם, כי אצלי זה בדיוק ההפך. אני לא אצליח בחיים לעקוב אחרי סעיף האופי. רוב הזמן כשאני לכתוב אופי לדמות רוב הזמן יוצא שאני לא לממש את זה. ברצינות הייתה פעם אחת שכתבתי שאחת הדמויות שלי היא סאסי, ולא הצלחתי לעשות אותו יותר ממרשמלו בכל הקטעים שלי איתו. בכל מקרה מה שניסיתי להגיד זה שלא משנה כמה אני אנסה לכתוב אופי, אני רוב הזמן לעולם לא אצליח לעקוב אחריו. לי אישית סעיף האופי מיותר לחלוטין, וכנראה שגם למפעיל של המ"ת (לא שאי פעם השתתפתי באיזשהו מ"ת אופס) זה לא יעזור כי אני בעצמי לא לעקוב אחרי האופי. זאת גם הסיבה שלרוב אני אפילו לא לכתוב את הסעיף הזה כשאני לכתוב טופס. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 21:12 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי.
אז כמו שאמרו כאן לפניי (ואני מסכימה עם התגובות האלה), אופי זה לא משהו שמקבע אותך. בווטסאפ יש קהילה כזו של מ"תים, שנקראת "רולפלייז". בתור מישהי שבקהילה הזו כבר יותר מדי זמן, ובפאנדום יותר מדי זמן, אני חושבת שאני יכולה להגיד מה אני אומרת. האם לפי דעתכם כדאי שיהיה את סעיף האופי או לא? חד משמעית כן. אם קשה לך לכתוב אופי זה לגמרי בסדר - אני מכירה הרבה מאוד אנשים שקשה להם לכתוב אופי. ויש דרכים לכתיבת אופי בקלות, כמו כתיבת נקודות לאופי לפני ואז לפתח את האופי של הדמות. אבל אופי זה דבר מאוד חשוב. כן, לפעמים אני כותבת אופי על פי רקע והפוך - אבל באמצעות האופי את יכולה להתחבר לדמות שלך. הדמות שאת יוצרת היא בן אדם. בן אדם עם שם, רקע, מראה. אין בן אדם ללא אופי - ואתם יודעים את זה. כן, יש אנשים רעים בעולם, אבל גם להם יש אופי. אין סיבה שלא יהיה את סעיף האופי. זה סעיף חשוב בדיוק כמו הרקע והמראה. אני לא חושבת שיש סיבה לוותר על הסעיף הזה, כי כן, זה נורא נחמד לפתח את הדמות שלך בזמן השרשור עצמו. אבל את צריכה לתת לזה בסיס מסוים, את לא חושבת? כי האופי לא באמת מגביל אותך. הוא רק גורם לך לעצור לשנייה, לחשוב לרגע על הדמות שלך. לפתח אותה. למה לפי דעתכם כדאי שיהיה את סעיף האופי? אני חושבת שכבר הסברתי את עצמי למעלה. הסעיף הזה רק עוזר לך לפתח את הדמות שלך - ולמען האמת, גם את הדמיון שלך. והכתיבה. כשאני כותבת את סעיף האופי, אני לא כותבת רק "לא נפתחת לאחרים". אני גם מסבירה איך זה בא לידי ביטוי בדמות הזו, ה"לא נפתחת לאחרים". מה הוביל לזה, איך היא מתנהגת בסיטואציות (לא בהכרח, אבל אני מקווה שהבנת מה אני אומרת). מה על פי דעתכם הכי חשוב שיהיה כתוב בסעיף האופי (לדוגמא פחדים, הסתגלות למקומות חדשים, וכאלה)? אין דבר הכי חשוב שצריך שיהיה כתוב בסעיף הזה. גם אם את לא בטוחה מה לכתוב בסעיף, כל מה שכתוב בו חשוב. יש סיבה שהוספת את זה לטופס, זה חלק מהאופי שלו. כי אין דבר הכי חשוב באופי שלי או שלך, של אף אחד מאיתנו, נכון? אם את מדברת על דבר שבולט באופי, זה כבר שונה. אפשר להסביר שכשפוגשים את הדמות לראשונה ורוב הזמן אפשר לחשוב שהיא פחדנית, אם זה הדבר שאת רוצה להדגיש עליה. אבל זה לא הכי חשוב, זה פשוט הדבר ששמים לב אליו הרבה. מה לפי דעתכם מיותר לכתוב בסעיף האופי? אני מניחה שממה שכתבתי למעלה, את כבר הבנת שלדעתי אין דבר מיותר לכתוב בסעיף האופי. כיצד לפי דעתכם רקע, מראה, והשם משפיעים על אופי הדמות? יש לי חברה בקהילת הרולפלייז שיש לה דמות שקוראים לה מריחואנה. וזה כל מה שאני אגיד לך. -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2020, 12:30 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתי חשוב לכתוב אופי, גם אם לא ממש ממשים את הכל אחר כך.
האופי נותן בסיס, וגם אם אחר כך משנים אותו יותר קל להתחיל אם כותבים אופי... -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2020, 06:09 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתי לפעמים זה עוזר שיש את סעיף האופי. זה עוזר להכיר את הדמות יותר טוב אבל לפעמים זה פשוט נורא כי אין מצב רוח לבנות עכשיו אופי של דמות. אפשר אולי לתת כמה פרטים שבהמשך יעזרו לי לגבש את הדמות עד הסוף אבל לא לבנות אופי שלם על ההתחלה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2020, 18:23 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל לא עדיף לפעמים לראות לאן המשחק יקח אותנו? כאילו, אני מכירה הרבה משתמשים שאין להם רעיונות והם תמיד עושים את אותו האופי, לפעמים עם שינוי קל. היה כדאי אם מנהל המ"ת היה נותן אפשרות האם לתאר אופי, לא?
-------------------- נגה ✦ כותבת ✦ משרשרת ✦ מוזר זה דרך החיים שלי ✦ שלחו ה"פ ![]() ![]() גניבה היא פשע, כמובן, ודבר מאוד לא מנומס. אולם כמו רוב הדברים הלא־מנומסים - תחת נסיבות מסוימות זה בסדר. זה לא בסדר, לדוגמא, אם אתה נמצא במוזיאון ומחליט שציור מסוים ייראה טוב יותר בסלון שלך, אז אתה פשוט תולש אותו מהקיר ולוקח אותו. אבל, אם אתה מאוד, מאוד רעב, ואין לך שום דרך להרוויח כסף, זה לא נורא כל כך לתלוש את הציור מהקיר, לקחת אותו הביתה, ולאכול אותו. וכמובן, פריצות: יאיי איזה כיף לי, אני בחתימה החמדמדה של נגה! אז נגה מה אפשר להגיד? את חמדמדה כמו החתימה שלך, מהממת, מושלמת ועוד הרבה דברים טובים שאני מתעצלת לכתוב (: והכי חשוב; תקראו את הפאנפיקים שלה בקיצור נגה היא משהו - משהו, ביי ביי לכם, הייתי פה 🤘🏼 נגה, נגה, נגה. יש יותר מהממת ממך? אז שלהום לכם בני תמותה, חשוב שתדעו שנגה מוכשרת ברמות, יש לה פאנפיקים מדהימים אז רוצו מהר מהר לקרוא אותם, וממש ממש כיף לדבר איתה כי היא חכמה ומעניינת ברמות. וזה שהיא המשרשרת הטובה ביותר שאי פעם פגשת כבר הזכרתי? בקיצור, נגה היא מדהימה, ואי אפשר בלי נגה כי אז לא תהיה מי שתחלץ אותי ממבוכים עמוסי פאד- תאי צמחוני ודברים טעימים, ובטח יוכל אותי איזה דרקון בינתיים... אז אני אשאיר לך 3> ואלך לי, אז בביי חתימה חמדמדה של נגה! אזז שלום לעוד חתימה שאני נכנסת אליה בזמני הפנוי כי זה אחלה תחביב וזה מעביר אחלה את הזמן שאין לי בכל אופן עכשיו אני בחתימה של... נגה! אז נגה היא מדהימה והיא חמודה והיא נחמדה והיא גם פרופסרית אז תנו לה כבוד והיא מעניינת כזאת אז תמיד יש על מה לדבר איתה וקיצור אני מתה עליה והיא מושלמתתת אז יאלוש נגה כפרה אני לא יכולה לחפור כאן עד אינסוף אז אני אלך לי לא לפני שאני יכתוב את המשפט שכמו שאתם יודעים אני לא משאירה חתימות בלעדיו- תפוח אדמה זה מושלםם אז יאלוש חיים של סבתא שלך את אבל אני צריכה לגמור את הפריצה הזאת אז ביי נשמה הייתי כאן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |