![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 21 2020, 21:17 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
משחק
יום הולדת היי חברים מן הסתם יש פה כמה חברה שיש להם יום הולדת היום או יום ההולדת שלהם מתקרב בכל אופן שלי מתקרב זה יום הולדת 16 אז מותר לי להתרגש. אז חשבתי על משחק כייף הוא הולך ככה: משתמש א': הדבר משתמש ב': שאני רוצה משתמש ג': ליום הולדת משתמש ד': הוא משתמש ה': טיסה לצפון אריקה אבל זה לא מתאפשר בגלל קורונה אם הבנתם את הרעיון אז בואו נתחיל... -------------------- על נהר אספירין ישבנו
במקומות המוכרים לא שומעים לא רואים כאילו אנחנו אוויר עוד מעט יגמר הסרט בקרוב המציאות התמונה מטושטשת והצליל לא ברור כי כולנו עבדים אפילו שיש לנו כזה כאילו פותחים פה גדול ומחכים לעונג הבא כולנו מכורים של מישהו שמבקש עכשיו תרגישו פותחים פה גדול ומחכים למנה הבאה חלונות ראווה יפים פה זה הכל למכירה גם אנחנו תלויים עם פתקי החלפה אז מה נעשה עם הכעס הזה מה יהיה עם הקנאה כולם רוצים להיות חופשיים אבל ממה אלוהים ממה כולנו עבדים אפילו... מילים לשיר עבדים - נגיעות - ברי סחרוף נגיעות (1998) [/img] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2020, 22:46 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הדבר
--------------------- סליחה אם זה ספאם.... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2020, 22:48 PM
|
||
![]() ---###--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאני רוצה
-- כע אנלאדע גם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליום הולדת
-------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
עריכה: הוא
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 01:07 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נבוט
------ זה מאושר הדבר הזה? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 01:09 AM
|
||
לא
אבל בערב הטרלות קצת מתעלמים מהחוקים מה לעשות ----------- הדבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 01:17 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאני רוצה
----------- יאללה הטרלות! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 01:18 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
ליום הולדת
-------------------- רוצים להרגיש מפגרים? לחצו כאן
רוצים חוויה שלא עברתם בחיים? תעתיקו את הקישור שנמצא בתחומי עיניין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 01:19 AM
|
||
הוא
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 01:24 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
בבון ירוק
(חלוםםםם) -------------------- רוצים להרגיש מפגרים? לחצו כאן
רוצים חוויה שלא עברתם בחיים? תעתיקו את הקישור שנמצא בתחומי עיניין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 01:25 AM
|
||
כע אני זוכרת שהחיה האהובה עליך זה בבון...
-------------- הדבר -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 01:26 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
חח יפה לך
שאני רוצה -------------------- רוצים להרגיש מפגרים? לחצו כאן
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 01:27 AM
|
||
ליומולדת
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 01:27 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
הוא
-------------------- רוצים להרגיש מפגרים? לחצו כאן
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |