![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 09:28 AM
|
||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פשוט יותר פעילות "אה! תאכלי ת'כובע!" אמרה לי הודיה כשגילינו שהיא ניצחה בהתערבות שלנו. "הוא לא טעים," עניתי בצחוק. "מה ציפית? שיהיה לו טעם של תפוח אדמה?" שאלה הודיה. "כובע עם טעם של תפוח אדמה?" התערב ילד זר שעבר לידינו. גלגלתי עיניים. "מה?" שאלתי אותו. "אני יכול רגע את הכובע שלך?" שאל הילד את הודיה בקול חמדני. הודיה הסתכלה עליי והרימה גבה. הילד לא חיכה לתשובה, הוא חטף להודיה את הכובע והתחיל ללעוס אותו. שלום לכם, משתמשים אהובים, וברוכים הבאים לפעילות שלנו! כמו שאתם יודעים יש בעולם דבר שנקרא ביטויים, כמו 'תאכל ת'כובע', או 'בלעת פטיפון?'. אנחנו יודעים. את יכולה להסביר כבר מה עושים פה? בטח! כל אחד יבחר משפט אחד מסוג המשפטים שהזכרתי מקודם, ויהפוך אותו למעשי! לדוגמה, תקחו את המשפט 'בלעת פטפון?'. כדי להפוך אותו למעשי אנחנו יכולים לבשל אותו במרק עם קצת מלח ולתת למי שאומרים לו את המשפט הזה לטעום. וכמובן, לא לשכוח לשאול איך יצא! אז, נכון שזו פעילות מטורפת וכולכם רוצים להשתתף בה? נכון מאו- אין צורך להגיד לי שכן, כי זה ברור. אז, כדי להשתתף, כל מה שעליכם לעשות הוא למלא את הטופס הבא:
טוב, לא מעניין אותנו במיוחד אם אנחנו לא מקבלים משהו. רגע, רגע! הפעילות תיסגר בעוד שבוע בדיוק! וגם תקבלו 150 חרמשים! קדימה, מהרו להשתתף! בהצלחה לכולם! -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 09:33 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: נגה, בצד המשפט: טלית שכולה תכלת איך הוא יכול להיות הגיוני: לצבוע את הפסים הלבנים בתכלת. [B][COLOR=CornflowerBlue]הערות\הארות\שאלות\כובע בטעם תפוח אדמה:[/ הלוואי! -------------------- נגה ✦ כותבת ✦ משרשרת ✦ מוזר זה דרך החיים שלי ✦ שלחו ה"פ ![]() ![]() גניבה היא פשע, כמובן, ודבר מאוד לא מנומס. אולם כמו רוב הדברים הלא־מנומסים - תחת נסיבות מסוימות זה בסדר. זה לא בסדר, לדוגמא, אם אתה נמצא במוזיאון ומחליט שציור מסוים ייראה טוב יותר בסלון שלך, אז אתה פשוט תולש אותו מהקיר ולוקח אותו. אבל, אם אתה מאוד, מאוד רעב, ואין לך שום דרך להרוויח כסף, זה לא נורא כל כך לתלוש את הציור מהקיר, לקחת אותו הביתה, ולאכול אותו. וכמובן, פריצות: יאיי איזה כיף לי, אני בחתימה החמדמדה של נגה! אז נגה מה אפשר להגיד? את חמדמדה כמו החתימה שלך, מהממת, מושלמת ועוד הרבה דברים טובים שאני מתעצלת לכתוב (: והכי חשוב; תקראו את הפאנפיקים שלה בקיצור נגה היא משהו - משהו, ביי ביי לכם, הייתי פה 🤘🏼 נגה, נגה, נגה. יש יותר מהממת ממך? אז שלהום לכם בני תמותה, חשוב שתדעו שנגה מוכשרת ברמות, יש לה פאנפיקים מדהימים אז רוצו מהר מהר לקרוא אותם, וממש ממש כיף לדבר איתה כי היא חכמה ומעניינת ברמות. וזה שהיא המשרשרת הטובה ביותר שאי פעם פגשת כבר הזכרתי? בקיצור, נגה היא מדהימה, ואי אפשר בלי נגה כי אז לא תהיה מי שתחלץ אותי ממבוכים עמוסי פאד- תאי צמחוני ודברים טעימים, ובטח יוכל אותי איזה דרקון בינתיים... אז אני אשאיר לך 3> ואלך לי, אז בביי חתימה חמדמדה של נגה! אזז שלום לעוד חתימה שאני נכנסת אליה בזמני הפנוי כי זה אחלה תחביב וזה מעביר אחלה את הזמן שאין לי בכל אופן עכשיו אני בחתימה של... נגה! אז נגה היא מדהימה והיא חמודה והיא נחמדה והיא גם פרופסרית אז תנו לה כבוד והיא מעניינת כזאת אז תמיד יש על מה לדבר איתה וקיצור אני מתה עליה והיא מושלמתתת אז יאלוש נגה כפרה אני לא יכולה לחפור כאן עד אינסוף אז אני אלך לי לא לפני שאני יכתוב את המשפט שכמו שאתם יודעים אני לא משאירה חתימות בלעדיו- תפוח אדמה זה מושלםם אז יאלוש חיים של סבתא שלך את אבל אני צריכה לגמור את הפריצה הזאת אז ביי נשמה הייתי כאן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 09:54 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: אור בצד
הביטוי: תאכל ת'לב איך הוא יכול להיות הגיוני: הממ יש כמה אופציות. אני אלך על הדרך הפחות אגרסיבית... גוזרים לב מנייר, חופרים גומה באדמה ושותלים אותו. ואז משקים וצומך עץ לבבות! אחר כך קוטפים את אחד הלבבות ואוכלים. אזהרה, יהיה לזה טעם של נייר. אם אתם רוצים טעם של ג'לי פשוט תגזרו ג'לי ולא נייר. הערות\הארות\שאלות\כובע בטעם תפוח אדמה: כן. -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 09:58 AM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: נועם, בצד
הביטוי: ים של דמעות איך הוא יכול להיות הגיוני: לומר לכל האנשים לאסוף את הדמעות שלהם בשקית קטנה וחמודה, ואז כל שבוע יבוא טרקטור שיאסוף את השקיות, ישפוך אותן למן מקום כזה ואז כשיהיו הרבה הרבה דמעות יקראו לים הזה "ים הדמעות" הערות\הארות\שאלות\כובע בטעם תפוח אדמה:אה-הה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 10:08 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: איתיחר, בצל
הביטוי: יש לך בננה באוזן. איך הוא יכול להיות הגיוני: אז יש שתי אפשרויות. או שאתה לוקח בהשאלה את המכווצדברימינאטור של דוקטור דופנשמריץ ומכווץ את הבננה ודוחף אותה לאוזן, או שאתה לוקח בהשאלה את המגדילדברימינאטור של דוקטור דופנשמריץ ומגדיל את האוזן שלך כדי שתוכל לדחוף לתוכה את הבננה. שתי האפשרויות קשות עד בלתי אפשריות באותה מידה. ![]() הערות\הארות\שאלות\כובע בטעם תפוח אדמה: תיקנתי לך את הקודים בפעילות, כי הם היו קצת לא משהו. כל עוד לא תעשה לפעילות עריכה היא תישאר בסדר גמור. (: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 10:09 AM
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: נועם, זאק סניקט
הביטוי: תולעת ספרים איך הוא יכול להיות הגיוני: מכינים ספר מנייר וכריכת קרטון, יורדים לגינה ליד הבית או לגן שעשועים קרוב, נותנים חתולית את הספר ווואלה! תולעת ספרים! הערות\הארות\שאלות\כובע בטעם תפוח אדמה: יאמי -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 10:22 AM
|
||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: רחלי, סגולה
הביטוי: תכלו קש איך הוא יכול להיות הגיוני: אוכלים קש וזה מגעיל והופך אותך לסוס הערות\הארות\שאלות\כובע בטעם תפוח אדמה: -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 10:35 AM
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: נעה, A girl meets love
הביטוי: השוחד ייעוור עיני חכמים איך הוא יכול להיות הגיוני: השוחד עצמו (בדרך כלל כסף) יכול להיות בוהק כל כך שהוא יכול לעוור, בזווית הנכונה הערות\הארות\שאלות\כובע בטעם תפוח אדמה: יש בכלל כובע כזה? הוא נשמע טעים... -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 10:35 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: her grainjer
הביטוי: 'חור בראש' איך הוא יכול להיות הגיוני: לקחת מקדחה ולחורר חור בראש. הערות\הארות\שאלות\כובע בטעם תפוח אדמה: -------------------- תקראו לי הר-her. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 10:51 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: ביאטריקס מג'ונט ג'ולי, סופי, סופ, ניצן, איך שאתה רוצה
הביטוי: על ראש הגנב בוער הכובע איך הוא יכול להיות הגיוני: כשאתה בא למשטרה ומתלונן על גנבה גורמים לכל האנשים בעולם לחבוש כובע, ומי שהכובע שלו בוער נכנס לכלא הערות\הארות\שאלות\כובע בטעם תפוח אדמה: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 11:03 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: ירחוני, שטן שחור
הביטוי: אוכל אותו לארוחת בוקר (הכוונהל / ילד/ אח/ חבר...) איך הוא יכול להיות הגיוני: זה לא כזה מסובך... לוקח אותו, מרים, זורק למחבק, שופך קצת ביצה, תבלינים, מלח ואפשר גם ירקות. מערבב, מטגן, מוריד מהאש, שם בצלחת ואוכל. וכמובן רק בתנאי שזה בבוקר. הערות\הארות\שאלות\כובע בטעם תפוח אדמה: אעעעע יאמי! -------------------- 𝓒𝓪𝓹𝓽𝓪𝓲𝓷 𝓙𝓪𝓬𝓴 𝓢𝓹𝓪𝓻𝓻𝓸𝔀 ![]() ![]() חתימה משותפת עם דניאל! נבלימים שטן שחור מלאך לבן אזז שלום לעוד חתימה שאני כותבת בה תנחשו של מי היא הפעם, טוב נו אתם רואים זה לא הוגן אבל בכל זאת אם לא שמתם לב הגעתי לחתימה של... ירחוני! אז ירחוני את מדהימה ללא ספק ואת חמודה ממש ואת חופרת ואני אוהבת חופרות (אני אוהבת אותך בלי קשר אבל...) וקיצור את מושלמת (מה אני יעשה שאין לי זמן?) אז כפרה עלייך חיים של סבתא שלך נשמה טהורה ועוד אלף ביטויי אהבה אני מתה עלייך וממש כיף לי לדבר איתך ואנשים שרואים וקוראים את מה שאני כותבת אז תדעו שיש כאן מישהי שכדאי לכם להכיר אז איך אפשר בלי המשפט הזה: תפוח אדמה זה מושלםםם אוהבת אותך מילונים+ יאללה הייתי כאן אה ותערכי את זה יפה כזה כמו שאר החתימה שלך קבלו את הפריצה הראשונה שלי והיא בחתימה של....ירחוני! אז ירחוני מה יש לי להגיד עלייך חוץ מזה שאת כותבת מדהים, משרשרת מושלם ושמאוד כיף לי לדבר איתך? יש לך שם משתמש חמדמד ואני מקווה שיהיו לשתיהן מספיק חרמשים בשביל כינוי משותף. לסיכום ירחוני היא מהממת ונכון שאתם רוצים לתרום לה חרמשים? אני רק השאיר לה פה לבבות ואלך לי 🖤🖤 אז שלום שלום לחתימה של ירחוני. אז ירחוני מדהימה מצחיקה ומעניינת. כמעט כמוני. כיף לחפור לה ולחפור איתה ולהחפר איתה. בקיצור, כל מה שקשור לח.פ.ר היא כותבת מדהים ומצחיקה בטרוף. יש לה רעיונות טובים. ויש לה טעם טוב בשחקנים. ואם אתם לא מכירים אותה-הפסדתם בגדול! 😈 האמוג'י הזה הוא בגלל הכינוי... לצערי גנבו לי את הצבע.... אוהבת אותך! 😇😇😇 אז הנה הפריצה הראשונה שלי והיא... לחתימה של ירחוני+! אוקי אז רק באתי להגיד לך להתחבר יותר גם בבוקר כי בבוקר את לא מחוברת בכלל! וגם שאני מה זה הולכת לנקום בך על הדו קרב אז תיזהרי! וגם את הקטע הרגיל של את אדם מדהים וכו' ושאת ממש נחמדה וכל הקטע הזה שאת נחמדה, כי זה ממש נכון לגבייך למרות שזה נדוש אז כן, את אדם מדהים ושמחתי מאוד ובי הייתי כאן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() מוגל |
שם+כינוי: ג'יני, חולת קווידיץ'
הביטוי: לאכול אבק איך הוא יכול להיות הגיוני: לוקחים סוס שיודע לרוץ ממש ממש מהר ונותנים לו להתחרות בסוס שרץ ממש לאט על אדמה יבשה ואז אוספים את ענן האבק שנוצר מהדהרה של הסוס המהיר עם שואב אבק ומרוקנים את המיכל לתוך קערה אחר כך מוסיפים פלפל שחור טחון וקצת פפריקה מתוקה מערבבים הכול אם שמן זית ונותנים לסוס האיטי בתור ארוחת צהריים הערות/הארות/שאלות/כובע בטעם תפוח אדמה: כובע בטעם תפוחי אדמה נשמע נהדר במיוחד אם טיגנו אותו בסילן ובסויה והוסיפו מלא מלח -------------------- אני לא כראמל, אבל הנה כמה פתגמים:
העננים הם צורות מישתנות. כל אחד רואה את העננים בצורה אחרת. כשבהיר כיף לצפות בעננים, אבל לפעמים יורד גשם חזק ואי אפשר להסתכל למעלה מבלי להירטב. העננים הם צורות מישתנות. וכך גם החיים. (מקורי) החוכמה האמיתית היא לדעת שאנחנו לא יודעים כלום. (לא זוכרת אעדכן) רק כשמגיע הקיץ אתה קולט כמה כיף לרוץ הביתה בגשם. (מקורי) ספר הוא מתנה שאפשר לפתוח שוב ושוב. (סטימצקי) תאמר מיאו והזמן יעשה את שלו. (כראמל) אל תבכו על העבר, הדמעות יפריעו לכם לראות את העתיד. (מישהי מהאתר שאני לא זוכרת את השם משתמש שלה והיו לה פתגמים מהממים בחתימה אז השתמשתי בכמה מהם, אם את רואה את זה תגיבי לי ואני אתן לך קרדיט) אל תיתנו לעולם לשנות את החיוך שלכם, תנו לחיוך שלכם לשנות את העולם. (כנל) אז ככה מתה החירות - במחיאות כפיים סוערות (זה אומנם לא פתגם אבל אני פשוט אוהבת את הציטוט הזה) (מלחמת הכוכבים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 13:28 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: מיטל ג'יני 337
הביטוי:אדום כמו עגבנייה איך הוא יכול להיות אמיתי: לוקחים הרבה עגבניות, תונים אותם עד שהן נהיות נוזל אדום, ושופכים על מישהו. אני יודעת שיצא לי גרוע אבל לא חשבתי על שום דבר אחר... הערות/הארות/שאלות/כובע בטעם תפוח אדמה: איך מקבלים את החרמשים? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 13:31 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:חנה, נבוט
הביטוי:דפק לי ברז איך הוא יכול להיות הגיוני:בכל פעם שמישהו מאחר למקום כלשהו יהיה טקס דפיקת ברז בתוך הראש שלו. לדוגמא לכל בן אדם יהיה מלאי ברזים צמוד אליו, ובכל פעם שמישהו 'ידפוק לו ברז' הבן אדם ידפוק לשני ברז בראש. הערות\הארות\שאלות\כובע בטעם תפוח אדמה:חבל שזה לא 'דפק לי נבוט' -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2020, 14:25 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: הודיה, תפוחי אדמה
הביטוי: ראש בקיר איך הוא יכול להיות הגיוני: פשוט מאוד, לוקחים קיר ומכניסים לתוכו את הראש ופאפ י לנו ראש בקיר הערות\הארות\שאלות\כובע בטעם תפוח אדמה: תפוח אדמההה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |