![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 01:01 AM
|
||||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מורידה בפנייך את הכובע שאין לי, אם לא הבנת למה אני אוהבת את הדמויות קיטשיות עכשיו אתה מבין?! -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 01:01 AM
|
||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול מקלחות בבני עקיבא אף פעם לא פנויות טוב, אולי בשעות הערב המוקדמות ובשעות הבוקר הממש מוקדמות בהנחה שיש מים בשעות האלה כמובן -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 01:03 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם כן אשכנזים והאוכל הדלוח שלהם
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 01:04 AM
|
||||||||||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה נו אז 5000 הודעות בשנה זה ממש אחלה אני עם כמעט 8000 בארבע שנים -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש כמה סרטי שואה שהם כאילו מצחיקים, כמו החיים יפים וכאלה. חוץ מזה לא ממש יצא לי לראות בדיחות בסרטי שואה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אני מתקן את עצמי, אני רואה שהעונות שודרו באזור 2008, הייתי בכיתה ה ונורא אהבתי את אמיליה אטיאס, היא הייתה הסלב קראש הראשון שלי חשבתי שהיא סופר יפה ואיזה כיף לניקו אבל מעבר לזה, זהו. ולא ראיתי את השלישית כי משם הדירוג עלה ל16+ או משהו כזה והיו אנשים בבית שהסתירו את המסך וכן, אני כבר לא בקטע של קיטש, אבל סדרה נחמדה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 01:05 AM
|
||||||||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יותר כמו 3500 הודעות בשמונה שנים, ו1500 הודעות בשנה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||
הגיוני ולגטימי למרות שאני חושב שאין מקום לזה אני מבין לחלוטין את העמדה שלך ומבין שאני כנראה דיי קיצוני(אבל זו בעייה ידועה שלי בנושא הזה)... כל אחד הודעות שלו -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרגע הזה שמצאתי את הפיג'מה שלי מגיל שלוש והיא עלתה עליי...
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() משעמם לך? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 01:06 AM
|
||||||||
כל אחד מגיב לנושא הזה אחרת. כל אחד גם קשור לנושא הזה בדרך אחרת, אבל לא נראה לי שיש מישהו שלא קשור לזה בכלל. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||
היא אשכרה עלתה עליי. כן אני משועמם רצח. -------------------- עומר
|||||
|
|
||||||
אני חושב לשבת מתישהו בקרוב ולעשות לעצמי רשימת צפייה של סרטי שואה והגיוני שאין בהם בדיחות שואה לול -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 01:07 AM
|
||||||||
תראה ג'וג'ו ראביט -------------------- עומר
|||||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 01:07 AM
|
||||||||
אוי זה מצחיק רוצה לשרשר קצת? ממש בא לי שנבהיל את פרסי בשרשור של סולאנג'לו. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |