![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 78 79 [80] 81 82 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 18:20 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 18:21 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב מה הקשר בין השינוי הדמוגרפי להשפעת ההלניזם הלפ
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 18:21 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אני עושה
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 18:22 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוזרת לי בהיסטוריה?
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 18:23 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא חושבת שאני אדע משהו מהחומר שלך
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 18:33 PM
|
||
לא נורא, תתאמצי
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 18:34 PM
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 18:36 PM
|
||
בוקר
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 18:48 PM
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה ניש?
-------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 18:49 PM
|
||
כתבתי כרגע שתי תשובות לשאלה בהיסטוריה כי לא הייתי בטוחה מה אני אמורה לעשות.
מה איתך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 18:55 PM
|
||||
חחחחח מקסים טוב שלך אה מסיימת שיעורים בערבית ואז חוזרת על החומר מהשיעור הקודם בפיזיולוגיה, מוות יש מחר שיעור והכל ג'יבריש -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 18:55 PM
|
||
נשמע סיוט
אבל בהצלחהה לי יש מחר ארבע שעות פיזיקה ואני לא חושבת שאני אשרוד -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 18:59 PM
|
||||
סיוט רצח גם צריכה להקליט את עצמי אומרת 5 משפטים בערבית כוח איכס למרות שאני כבר מעדיפה פייזיקה מאשר פיזיולוגיה לפחות בשלב הזה -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 19:00 PM
|
||||||
לול בכיתה ח' היינו צריכים לכתוב סיפור בערבית, ולצלם סרטון שכאילו ממחיז אותו והיה חייב שישמעו אותנו מקריאים אותו בסרטון אז אני בטוחה שתתמודדי עם להקליט חמישה משפטים עם את צריכה עזרה אני יכולה לנסות אבל לא למדתי ערבית נצח טוב למדת כבר איזה שנתיים פיזיולוגיה, בטח הרמה של הפיזיולוגיה שאתם לומדים גבוהה מהרמה של הפיזיקה שאתם לומדים אז פיזיקה יותר נחמד לך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 19:06 PM
|
||
בואי
סתם זה קל רצח אבל אני צרודה שנתיים למדתי אנטומיה, שונה אנטומיה זה הרבה יותר כללי ועל המערכות ועל איך בנוי הגוף וזה פיזילווגה זה מוות כי זה פנימה וקטן מדי כאילו דוגמה שריר - אגודת שריר - סיב שריר - מיופיבריל - סרקומר - אקטין ומיוזין(חלבונים עיקריים שמהם בנוי הסרקומר), כיווץ של הסרקומר ומלא סידן כיףףף -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |