![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 80 81 [82] 83 84 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 19:21 PM
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אויש אנשים עדיין זוכרים את הכינוי הזוועתי הזה אבל היי 3> -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 19:22 PM
|
||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה? אני די סבבה אבל יש לי עצירות לא הקסומה שסוחפת את האומה, אחת בכלל לא קסומה גיליתי שיום האשה חל יומיים לפני יום ההולדת שלי צירוף מקרים, הא? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 19:23 PM
|
||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו שלום
וביי כי אני רעבה ממש תהנו -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 19:24 PM
|
||||||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לימודים מחר והיד שלי מושבתת לא נקעתי או שברתי (שבר בטוח, נקע עדיין לא ידוע) אז אני לא אוכל לכתוב ואז יצעקו עליי כי בלה בלה בלה ובלה בלה בלה. לגמרי. אה, אני יכול לשמח אותך בשנייה. רוצה? -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 19:25 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הוזלי
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 19:25 PM
|
||
רחלי, אין פלא שאת רעבה
מזל שאת כבר יכולה לאכול סופ, מקרי לחלוטין, אני נולדתי ביום הביו דיזל הבין לאומי, זה אומר שיש לי קשר לדלק ביולוגי? -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 19:26 PM
|
||||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוויי וקדימה תשמח אותי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 19:26 PM
|
||
תהיו גאים בי
צמתי למשך 16 שעות ורק כאב לי הראש. -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 19:28 PM
|
||||||
ברור שהזכרון הסלקטיבי שלי יזכור את זה כמו את הזוהר הצפוני, מיה 😍😍😍, רלאור, פלוריאן פורטסקיו... הא ונעהלה פוטר אוי זה היה טוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 19:28 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף אחד לא שרד בשביל לזכור את הכינוי הראשון שלי
מושלם -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 19:29 PM
|
||||||||||||||||
התחלתי לקרוא בית הספר לטוב ולרע ואני אוהב את זה ממש. קראתי את זה כל כיפור אני כבר בעמוד 200 -------------------- עומר
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 19:29 PM
|
||
הי הגרגור
|
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 19:30 PM
|
||||||||
הא נכון וואי, כשבדקתי איזה דברים קרו ביומולדת שלי כתבתי ה-8 באוגוסט כי זה מספר החודש במקום ה-10 באוגוסט התאריך האמיתי, והייתי כזה "הולי שיט, נולדתי ביום החתול הבין לאומי!!!" -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 19:30 PM
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוגוסט זה ה-חודש -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 28 2020, 19:31 PM
|
||||
לונה 218. ואת בסלית'רין במקור. -------------------- עומר
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |