![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:34 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוף
כמה הוא יהיה מוזר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:35 AM
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קיצר, איפה היינו
וואו, הגיוני ממש. זה הדבר שפחות או יותר הכי הרגיז אותי בפולין - היו פעמים שהרגיש כאילו מנסים לגרום לנו לבכות בכוח. וזה כל כך מיותר, כי לא צריך לגרום לנו לבכות, אלה רגשות שאמורים לבוא מעצמנו ולא מהניסיון של המדריכים להשפיע עלינו או משהו כזה -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:35 AM
|
||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ישמצב שתעברי אני כנראה לא אעבור, יצא קצת זוועתי מה החלטת? -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:37 AM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן פלוריאן, עד היום עושה לי התקפי חרדה קלים כשאני חושב על זה
לקח לי זמן להתעשת על עצמי -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסכים עם כל מילה וואי, כמה זה מוזר שמרגיש לי מתאים שאנחנו מדברים על השואה ערב לפני יום כיפור? משום מה זה מרגיש לי ממש מתאים לזמן... -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי בדרך לכתוב לך שוב שאצא יותר קרצייה ממה שאני שתגיב כבר חחח. אבל אני רואה שאתה עסוק ואני מכבדת את זה! הכל טוב, בצ'יל. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:38 AM
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא בטוח קודם תראה את שלי... החלטתי שאני צמחונית :0 -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה למה ממש אהבתי את המדריך שלנו בפולין. יצאנו די הרבה מהשכבה אז חילקו אותנו ל3 אוטובוסים עם 3 מדריכים, ובעוד השניים הראשונים היו רגשניים בטירוף, המדריך שלנו היה כזה "תראו, אני יכול לגרום לכם לבכות, אבל למה? למה שסתם אלחץ עליכם ואעורר בכם רגש שאחרי שנייה יעלם במקום להשאיר בכם משהו שיהדהד לאורך זמן?" ואחרי שעשו את הדבר המביך הזה ביער הילדים עם המלאך הגואל, המדריך שלנו אמר, "אולי לא תאהבו את מה שאני אומר, אבל אמנם מולנו יש בור של ילדים, אבל שם יש בור של מבוגרים. ושם יש בור של צוענים. ושם יש בור של הומואים. ושם יש בור של פולנים. אנחנו לא מכבדים אותם." -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
אגב, לפני שבוע ראיתי סרט על השואה, ג'וג'ו ראביט. מישהו מכיר? סרט באמת קשוח, ממליץ לראות -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:39 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמאאאאאאאא
אין לי כח להכין את זה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:39 AM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין יותר טוב מלקרוא אגאתה כריסטי כדי להרחיב את אוצר המילים
דיברתי עם אחותי על החלק של האנגלית בפסיכו, ביקשתי עצות לגבי אוצר מילים וכד' היא טענה משהו מעניין: מיד אחרי שהיא קוראת באנגלית, האנגלית שלה טובה יותר וזה הגיוני, כי הכול מתיישב בראש, אז אני עושה ניסוי ואור, אני אגיב, לא לדאוג -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:40 AM
|
||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי זה סרט די חמוד -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמממ אני ליאו, לא פלוריאן לול פלוריאן הוא נוב מצוי והגיוני לחלוטין שלוקח לך זמן וקשה לך להתעשת על זה. אגב, כשאתה אומר את זה משום מה עולה לי לראש תמונה של המקלחות במחנה בני עקיבא לפני כמה שנים. לא נכנסתי אליהן אבל מבחוץ זה היה משטח בטון אפור מוקף בברזנט שחור. וכרגע זה העלה לי את התמונה של זה לראש משום מה. -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי זה המדריך ההזוי הזה? -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:41 AM
|
||||||||
שלי יצא באמת זוועה. אני לא אופתע אם אני לא אתקבל. יהוווווווווווו קולולולולו תקפידי על צריכת ברזל (עדשים, טבעול וכו') ופעם בשנה בדיקות דם. -------------------- עומר
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |