![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 01:35 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מההה
למה אתם עוד פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 01:36 AM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי אנחנו אחרי גיל העשרים, ואנחנו יכולים להרשות לעצמנו להישאר ערים עד מאוחר?
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 01:37 AM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בדיוק מנסה לשכנע את יהודה להכנס תחזיק אצבעות -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 01:38 AM
|
||||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לנו שעת שינה מוגדרת. no bed time for us -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 01:38 AM
|
||||||
ואני בדיוק הולך לישון ![]() טוב, ממש רציתי להשתמש בבצלצל הזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 01:39 AM
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאלא חכה רגע נו אני אגיד לו שאם הוא לא נכנס עכשיו הוא מפספס אותך -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||
YOU SEE ... -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
הוא נכנס!!!!!!!!!!! פיוו אני גאונה!
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 01:40 AM
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאיי! וואי, אחרי כל השיחה המדכאת שהייתה לנו הערב (והשיחה הפחות מדכאת על מקלחות של בנ"ע) עדיין לא שאלתי מה שלומך אז, מה שלומך? אור- אינדיד, אחרי גיל עשרים מותר לכם -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
זה שאת בת אחרי גיל עשרים אומר שאת צריכה להיות עייפה? טוב... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
יאאא יפה למרות שמה שאני רואה שם זה קשקושים מוזרים אבל אני מניחה שבעין של מישהו שמבין בזה זה מדהים -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 01:41 AM
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |