![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 02:00 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דווקא ככל שאתה גדל יותר ככה יש לך פחות זמן להתחבר
לי לא הייתה פה תקופה ארוכה במיוחד וכן, התקופה שלי פה קצת נגמרה, פשוט עכשיו אפשר בגלל הסגר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 02:00 AM
|
||||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I'm Jasmine And I approve this message כאילו היא יודעת את זה כבר אבל רק לשם הבהרה -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 02:01 AM
|
||||||
לחיות זה טוב :) אני התחלתי הסדר אבל כרגע בבית כי סגר יו במה את מנגנת? נשמע נחמד, כשתסיימי להתלבט תגידי לי חחח -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
YESS -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
הצילו מה אני עושה פה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 02:02 AM
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב. ברגע שזה התחיל עם "שמעי מותק" זה ישר עצבן אותי ואין לי שום בעיה עם זה שאת מתחברת למקום שמעורר נוסטלגיה וכולי וכולי, רק אומרת, שדווקא לאנשים מבוגרים יותר אומרים להיות יותר עיסוקים מאשר לבני 15 משועממים בסגר, שאין להם לימודים עכשיו. ולא שמעתי אף אחד פה שחושב שהפורטל זה החיים כדי שעל סמך זה תאמרי את המשפט האחרון. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זכותך :) -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||
לול אבל תיהי הדוברת של עצמךך -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 02:03 AM
|
||||||||||||
גם וגם, מה רע? -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 02:03 AM
|
||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי, בהצלחה :) אגב התמונה שלך עם האחיינית שלך מקסימה 🙃😊 אני היום ספציפית ניגנתי על גיטרה אקוסטית (יודעת מגיל 11 בערך) אבל אני גם יודעת לנגן על פסנתר ... הרבה זמן לא ניגנתי דווקא מתחשק לי לנסות להיות סגולה שוב, אבל אם לא יצליח לי, אשלח לך הכל, וזה הרבה -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 02:04 AM
|
||
תעזרו לי לחשוב על מה לשמוע עכשיו.
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 02:05 AM
|
||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 02:05 AM
|
||||||||||||||
![]() -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 02:06 AM
|
||||||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז כן, שלומי טוב. מה איתך? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 02:06 AM
|
||||||||||||||||
להכין לך את המכתב התפטרות? -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |