![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:41 AM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
omg אני מתנצל ממש, ביטלתי את האופציה לראות חתימות והכינויים שלכם דומים
מחילה כן בדרך כלל מקלחות בשטח נראות זוועה הודעה זו נערכה ע"י מאסטר שיפו ב Sep 27 2020, 00:41 AM -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:41 AM
|
||||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדריך שגרם לנו להבין שמסחטת רגש מול בור של ילדים לא מכבדת את שאר הנרצחים שהיו מסביב -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:42 AM
|
||||||||||||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני הייתי לוקחת את השם שלו ומתלוננת על זה, מה קורה איתו מה עובר עליו?! עם כמה שעבר זמן.. עדיין ... זו לא התנהגות. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:42 AM
|
||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מקלחות של בני עקיבא זאת חוויה... אממ... מעניינת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:43 AM
|
||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו וואו הוא נשמע כמו בן אדם מדהים הרבה יהודים שוכחים שהשואה לא הייתה רק נגד יהודים ולא כל מי שמת שם היה יהודי... נכון שהנאצים היו אנטי יהודים אבל יחד איתנו היו גם הצוענים. והלהט"ב. -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:43 AM
|
||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כע זה בגלל שאמא שלי אמרה לי שאם אני לא אוכל את הנקניקיות והסטיקים (שהיו נראים ממש דוחה) היא תאשפז אותי במחלקה להפרעות אכילה אז אמרתי לכולם שאני צמחונית ולכן אני לא אוכלת את זה ואז כולם ירדו עלי ואמרו שלי שאני לא אצליח ועכשיו אני חייבת להוכיח לכולם שאני כן יכולה אין שניצל יותררררררררררר -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:44 AM
|
||||||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומייגאד וואו זה ממש ההיפך מהמדריך שלי כאילו, שלי לא ניסה לגרום לנו לבכות, הוא פשוט היה על סף בכי בעצמו במשך 99% מהמסע אז זה גרם לאיזה חצי מהקבוצה להרגיש רע על זה שאנחנו לא על סף בכי בעצמנו והאמת שגם מדריך כמו שלך לא בטוחה אם הייתי אוהבת, זה קצת קיצוני לי לצד השני -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
לגמרי. אחר כך באוטובוס מהגייט למטוס בחזור, הייתה נפילת מתח של מלא בדיחות שואה אצל כל מי שהיו עם שני המדריכים האחרים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש. שניצל טבעול ממש טעים, ממליץ לך. לא השניצל תירס ההוא, השניצל שנראה כמו שניצל -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכל טוב ויאפ מאיר- הייתי המקלחות של בני עקיבא פעם ראשונה בחיים בקיץ הקודם זו אכן הייתה חוויה מעניינת... -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שנייה מה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:45 AM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב מאיר כנראה שהבנתי לא נכון אחרי שקראתי את התגובות חחח.
סליחה, יצאתי weirdo אני מודה! לוקחת את המילים שלי בחזרה -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:45 AM
|
||||||||||
כן טוב קיצוניות בכללי זה לא טוב, אבל נראה לי שזה עדיף מ"תבכותבכותבכותבכותבכונולמהאתםלאבוכים" -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:46 AM
|
||
אני כבר עייפה עד לכדי שאני לא קוראת לפני שאני מגיבה, אבל אין לי כוח ללכת לישון
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2020, 00:46 AM
|
||||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כיח זה נשמע מגעיל אבל כל השבת אכלתי סלט וגבינה והיה לי ממש סבבה ובכללי יש מלא ימים שאני אוכלת רק שייק פירות וזה במקום ארוחה אבל רק השניצל מעצבן אותי, כי אני אוהבת. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |